AKUC Odesláno 15. května 2017 Nahlásit Odesláno 15. května 2017 Dátum nejako neriešim ivane, máš to veľmi pekné, dnes si sa ale vyparádil ...
Svatoslav Odesláno 15. května 2017 Nahlásit Odesláno 15. května 2017 Dátum nejako neriešim Mám rád zajímavý a něčem zvláštní hodinky. Hezký
Vit Odesláno 15. května 2017 Nahlásit Odesláno 15. května 2017 (upraveno) Dneska toho bylo vic... Bacha Ondro, začínáš nějak digitalizovat ... ... vintage divers Krásná fotka. Z5 do pracovního procesu Hezká Seika, co je to za typ? ------------------------------------------- Já furt Perrelet: Upraveno 15. května 2017 uživatelem Vit
ivan_989 Odesláno 15. května 2017 Nahlásit Odesláno 15. května 2017 ivane, máš to veľmi pekné, dnes si sa ale vyparádil ... diky skusil som to nejako nakombinovat ..Vid vlakno Co mate na nohe Svatoslav: vdaka za pochvalu
neumann Odesláno 15. května 2017 Nahlásit Odesláno 15. května 2017 Po narocnym pondelku za odmenu cestou na pivo Sent from my iPhone using Tapatalk
Kristian.nov Odesláno 15. května 2017 Nahlásit Odesláno 15. května 2017 (upraveno) Dnes....Kristianov - hezky, jen jsem necekal, ze je budes mit zrovna ty :-)Já člověče Fortisky nikdy neměl (krom těch vintážních:-)). Tydle Marsky mě vždycky lákaly, ale nevim jak dlouho u mě vydrží... Každopádně fotogenický teda sou... Upraveno 15. května 2017 uživatelem Kristian.nov
lloffass Odesláno 15. května 2017 Nahlásit Odesláno 15. května 2017 Poprvé na ruce a velká spokojenost
prischera Odesláno 15. května 2017 Nahlásit Odesláno 15. května 2017 A jeste na chvilku beru na ruku toto. A asi mate pravdu, ten napis Fortis asi neni presne v rovine...Nerad to píšu, ale nejen ten nápis fortis, ale celej cifr se mi moc nezdá. Vzhledem k tomu, že jsem všecky tvoje hodinky fotil, dávám sem detail toho cifru. Pro porovnaní jiné tvoje Fortisy. Některé (ne všechny) nápisy působí rozmazaně, neostře. Hodně je to vidět na logu. Křivá písmena jsou v nápisu pod datumkou. Nerovnosti jsou i na indexech. Oproti tomu nápis T SWISS MADE T je perfektní. Tak nevím jestli za to rozpití může čas a doba vzniku, nebo se někdo pokusil opravit poškozený cifr. Roli může hrát samozřejmě i to, že ani u jedné fotky nejsou hodinky rovnoběžně se snímacím chipem, ale ani to mi nepřijde jako důvod. Sorry, že nejsem moc poslem dobrých zpráv... Fotky se po rozkliknutí zvětší.
villain83 Odesláno 16. května 2017 Nahlásit Odesláno 16. května 2017 Já jsem asi slepej, ale kromě mazlyho loga, respektive napisu u tech cosmonautu, tam nikde žádný markantní nerovnosti nevidím...
shewcza Odesláno 16. května 2017 Nahlásit Odesláno 16. května 2017 Taky tam nic zásadního nevidím a to jsem se doposud považoval za detailistu :-D Přidám jednu pracovní.
petik16 Odesláno 16. května 2017 Nahlásit Odesláno 16. května 2017 Dobré ránko, dám si Granko, odovzdám 50 bytov a poobede šampáňo...
neumann Odesláno 16. května 2017 Nahlásit Odesláno 16. května 2017 Zas v praci ... Sent from my iPhone using Tapatalk
Doporučené příspěvky