Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

MM

O5 šampoňácká fotka, ale chtěl jsem právě ukázat, že to nejsou velké hodinky, jen se nesmí fotit pouze zápěstí, pak to zkresluje.

ZAPOMÍNÁŠ DODAT,ŽE MÁŠ STOTŘICET CENTIMETRU...........ne vocas,vejšku

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno

MM

O5 šampoňácká fotka, ale chtěl jsem právě ukázat, že to nejsou velké hodinky, jen se nesmí fotit pouze zápěstí, pak to zkresluje.

Aha.

Odesláno

MM

Ty vole Peťo co bereš? Pamatuju si Tě ještě normálního......bacha na to, ne všechno na co je reklama je zdravé :flex:
Odesláno

Ty vole Peťo co bereš? Pamatuju si Tě ještě normálního......bacha na to, ne všechno na co je reklama je zdravé :flex:

Kilo kuřecího masa přibližně každý den... Ruka, která něco bere, vypadá jinak.

Odesláno

MM

to ses ty? ty voe, ja sem te mel za vychrtlyho cyklistu :)
Návštěvník Kamil
Odesláno

fajny bicak Bikere, to tu nemamo... :D

Zase jseš chytrý jak delfín. :)

Odesláno (upraveno)

fajny bicak Bikere, to tu nemamo... :D

post-3584-098606200 1334768339.jpg

Kdybys někdy zavolal zpět, když Ti někdo x-krát volá, možná bys ju měl taky tak... A taky odpovídal na SZ. Hoj

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odesláno

Kdybys někdy zavolal zpět, když Ti někdo x-krát volá, možná bys ju měl taky tak... A taky odpovídal na SZ. Hoj

bych se nevešel do bundy takže radši ne, Marosh dělá furt dřepy a teď nenatáhne gaťata přes stehna, hoj.
Odesláno

Touch me

How can it be

Believe me

The sun always shines on TV

Aha?

wow.... tohle já můžu....velká gratulace Posted Image já dneska zas trochu na slušno... (fotka z mobilu nic moc)

post-17375-032117800 1334769690.jpg

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...