Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

jacob: Ty béčka jsou krásný. Akorát přemejšlim, je to quartz? Mate mě absence nějakýho "automatic" nápisu a rozložení těch subcifrů..

EDIT: Ale asi fakt quartz, dle toho cifru.

Upraveno uživatelem Micey
Odesláno

jacob: Ty béčka jsou krásný. Akorát přemejšlim, je to quartz? Mate mě absence nějakýho "automatic" nápisu a rozložení těch subcifrů..

EDIT: Ale asi fakt quartz, dle toho cifru.

Breitling SuperQuartz (caliber 73 - tuším).

Odesláno

Gratuluju!

Jaké máš pocity?

Jak chodí ta luneta?

Snad se příští týden také dočkám.

Taková citová záležitost. Německý pouzdro, pocta čs. letcům od Anglánů, tři roky příprav a změn a teď jsou tady. S Romanem jsme si v Bázlu prohlíželi knížku o vojenských hodinkách (měl jsem si ji koupit, na netu ji nemůžu najít) a tam bylo i povídání o značce Precista, to mě s tím divným jménem trochu smířilo. O původních Longines pro čsl. armádu tam psali taky, mimo jiný tam uváděli i první ze čtyř verzí, kterou jsem nikdy neviděl.

Myslím, že se povedly, mají "vintage" ducha. To vysoký sklíčko je fajn, jen malinko zastiňuje tu vroubkovanou lunetu a při otáčení člověk točí spíš sklíčkem než tou lunetou. Otáčí se to bez kliků jak luneta na Sportech. To pouzdro se mi zdá o dost lepší než Zeno/Davosa, ostřejší hrany, skosenější nožky a zvýšený dýnko to posunujou blíž předloze.

Skvělá lumi, zdá se.

Posted Image

Odesláno

taky se mi libi, vcera sem si je chtel koupit a uz mam smulu :(

nemáš, jen je prodej dočasně zastaven, pořád jsou na skladu :smile_anim:
Odesláno

323: Dík, takovou baterku si na ruce představit rozhodně umim.

Přesně tak, je to Superquartz - kalibr 73. COSC, rychlá změna časových zón, ... skvěle si s nima rozumím :).
Odesláno

S Romanem jsme si v Bázlu prohlíželi knížku o vojenských hodinkách (měl jsem si ji koupit, na netu ji nemůžu najít) a tam bylo i povídání o značce Precista, to mě s tím divným jménem trochu smířilo. O původních Longines pro čsl. armádu tam psali taky, mimo jiný tam uváděli i první ze čtyř verzí, kterou jsem nikdy neviděl.

Military wristwatches. Sky, land, sea (Michele Galizia) měli jsme ji kouupit brachu, na netu je drahá jako prase :suicide_anim:

Nejvíce mě bere na těch precisto - londžínách znak 312 squadrony. To by ale nebyl Tombede gen. František Fajtl, ale spíš S/Ldr Alois Vašátko nebo S/Ldr František Peřina, gen. Fajtl lítal u 313. perutě.

Odesláno (upraveno)

Taková citová záležitost. Německý pouzdro, pocta čs. letcům od Anglánů, tři roky příprav a změn a teď jsou tady. S Romanem jsme si v Bázlu prohlíželi knížku o vojenských hodinkách (měl jsem si ji koupit, na netu ji nemůžu najít) a tam bylo i povídání o značce Precista, to mě s tím divným jménem trochu smířilo. O původních Longines pro čsl. armádu tam psali taky, mimo jiný tam uváděli i první ze čtyř verzí, kterou jsem nikdy neviděl.

Myslím, že se povedly, mají "vintage" ducha. To vysoký sklíčko je fajn, jen malinko zastiňuje tu vroubkovanou lunetu a při otáčení člověk točí spíš sklíčkem než tou lunetou. Otáčí se to bez kliků jak luneta na Sportech. To pouzdro se mi zdá o dost lepší než Zeno/Davosa, ostřejší hrany, skosenější nožky a zvýšený dýnko to posunujou blíž předloze.

Skvělá lumi, zdá se.

Děkuju, už mi napsali, že je odeslali.

Nedostal jsem ale číslo balíku. :crying_anim:

Upraveno uživatelem Vit
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...