Micey Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2012 (upraveno) jacob: Ty béčka jsou krásný. Akorát přemejšlim, je to quartz? Mate mě absence nějakýho "automatic" nápisu a rozložení těch subcifrů.. EDIT: Ale asi fakt quartz, dle toho cifru. Upraveno 20. dubna 2012 uživatelem Micey
323GT Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2012 jacob: Ty béčka jsou krásný. Akorát přemejšlim, je to quartz? Mate mě absence nějakýho "automatic" nápisu a rozložení těch subcifrů.. EDIT: Ale asi fakt quartz, dle toho cifru. Breitling SuperQuartz (caliber 73 - tuším).
Micey Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2012 323: Dík, takovou baterku si na ruce představit rozhodně umim.
Vit Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2012 L Omáž Gratuluju! Jaké máš pocity? Jak chodí ta luneta? Snad se příští týden také dočkám.
Viktor Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2012 Gratuluju! Jaké máš pocity? Jak chodí ta luneta? Snad se příští týden také dočkám. Taková citová záležitost. Německý pouzdro, pocta čs. letcům od Anglánů, tři roky příprav a změn a teď jsou tady. S Romanem jsme si v Bázlu prohlíželi knížku o vojenských hodinkách (měl jsem si ji koupit, na netu ji nemůžu najít) a tam bylo i povídání o značce Precista, to mě s tím divným jménem trochu smířilo. O původních Longines pro čsl. armádu tam psali taky, mimo jiný tam uváděli i první ze čtyř verzí, kterou jsem nikdy neviděl. Myslím, že se povedly, mají "vintage" ducha. To vysoký sklíčko je fajn, jen malinko zastiňuje tu vroubkovanou lunetu a při otáčení člověk točí spíš sklíčkem než tou lunetou. Otáčí se to bez kliků jak luneta na Sportech. To pouzdro se mi zdá o dost lepší než Zeno/Davosa, ostřejší hrany, skosenější nožky a zvýšený dýnko to posunujou blíž předloze. Skvělá lumi, zdá se.
sibirnaya Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2012 taky se mi libi, vcera sem si je chtel koupit a uz mam smulu
funf5 Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2012 taky se mi libi, vcera sem si je chtel koupit a uz mam smulu nemáš, jen je prodej dočasně zastaven, pořád jsou na skladu
tombed Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2012 L Omáž dobře ty! škoro jako Franta Fajtl dnes 312 bez bicaku s duhou a mým nosem na lunetě Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
dalilamc Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2012 Ahóóój, dnes na novém a skvělém ZULU od Luminoxu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jacob Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2012 323: Dík, takovou baterku si na ruce představit rozhodně umim. Přesně tak, je to Superquartz - kalibr 73. COSC, rychlá změna časových zón, ... skvěle si s nima rozumím .
mrakodrap Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2012 Gerald Genta. Dnes jsem si je užíval... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
gougy Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2012 Dnes nečekanej novej přírůstek a ano, jsou mi trošku velký Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tombed Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2012 (upraveno) slint, bože ty Genty jsou tak famózní strojočasy Upraveno 20. dubna 2012 uživatelem tombed
Návštěvník Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2012 S Romanem jsme si v Bázlu prohlíželi knížku o vojenských hodinkách (měl jsem si ji koupit, na netu ji nemůžu najít) a tam bylo i povídání o značce Precista, to mě s tím divným jménem trochu smířilo. O původních Longines pro čsl. armádu tam psali taky, mimo jiný tam uváděli i první ze čtyř verzí, kterou jsem nikdy neviděl. Military wristwatches. Sky, land, sea (Michele Galizia) měli jsme ji kouupit brachu, na netu je drahá jako prase Nejvíce mě bere na těch precisto - londžínách znak 312 squadrony. To by ale nebyl Tombede gen. František Fajtl, ale spíš S/Ldr Alois Vašátko nebo S/Ldr František Peřina, gen. Fajtl lítal u 313. perutě.
Vit Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2012 (upraveno) Taková citová záležitost. Německý pouzdro, pocta čs. letcům od Anglánů, tři roky příprav a změn a teď jsou tady. S Romanem jsme si v Bázlu prohlíželi knížku o vojenských hodinkách (měl jsem si ji koupit, na netu ji nemůžu najít) a tam bylo i povídání o značce Precista, to mě s tím divným jménem trochu smířilo. O původních Longines pro čsl. armádu tam psali taky, mimo jiný tam uváděli i první ze čtyř verzí, kterou jsem nikdy neviděl. Myslím, že se povedly, mají "vintage" ducha. To vysoký sklíčko je fajn, jen malinko zastiňuje tu vroubkovanou lunetu a při otáčení člověk točí spíš sklíčkem než tou lunetou. Otáčí se to bez kliků jak luneta na Sportech. To pouzdro se mi zdá o dost lepší než Zeno/Davosa, ostřejší hrany, skosenější nožky a zvýšený dýnko to posunujou blíž předloze. Skvělá lumi, zdá se. Děkuju, už mi napsali, že je odeslali. Nedostal jsem ale číslo balíku. Upraveno 20. dubna 2012 uživatelem Vit
Jakubisko Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2012 Gerald Genta. Dnes jsem si je užíval... Hustý! Do městské džungle pasují přesně
Návštěvník Tada Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2012 Přesně tenhle řemen potřebuju na můnwoče!
Ivo_S Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2012 (upraveno) dneska Omegy:smile_anim: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 20. dubna 2012 uživatelem Ivo Striz
Doporučené příspěvky