Návštěvník Ondra Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2012 vcerajsie foto. nixon murf To je pecka
shag Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2012 Blue is the sky and blue is the dial... Na tie si raz nasetrim...
Marfael Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2012 furt... Musím konstatovat,že to jsou pro mě asi nejhezčí hodinky,neboli v překladu,mé cílové,akorát mi do cíle chybí ještě mraky času.Ale ta barevná kombinace,velikost,uspořádání a prostě všechno,to je prostě jásný vítěz na cílové hodinky.Musím říct,že trošku závidím
Chorche Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2012 Jsem si dneska taky udělal pohodičku ...
skalis Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2012 si to skombinujte, nejako som sa k tomu nedostal zbachnut to naraz. Ta fotka s mrakodrapem vazne az do mraku je strasne psychedelicka. Mam ji otevrenou v jedne zalozce a porad se k ni musim vracet! Neco takovyho jsem jeste nevidel a nazivo to musi bejt uplnej mazec zvlast v tom ponurym pocasi.
Chorche Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2012 Pěkný hrnek Pěkný hodinky Hrnek dávaj každý Vánoce ve Vídni ... plný punče
tombed Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2012 2 dny jsem se nezastavil a na práci jsou Landmostra jako dělané, a jelikož tu dávám fotky bez bicaku a jiní s bicakem, tak teda přidám jednu s bicakem, pravda, až tak jsem se nafukovat nemusel, ale přece jenom dnešní a včerejší zelí tuto scénu značně zdramatizovalo, buďte proto shovívaví
Návštěvník Ondra Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2012 (upraveno) 2 dny jsem se nezastavil a na práci jsou Landmostra jako dělané, a jelikož tu dávám fotky bez bicaku a jiní s bicakem, tak teda přidám jednu s bicakem, pravda, až tak jsem se nafukovat nemusel, ale přece jenom dnešní a včerejší zelí tuto scénu značně zdramatizovalo, buďte proto shovívaví kdy budete rodit? edit: tak mě napadá, že bychom mohli udělat foto soutěž o největší pupek s hodinkami Upraveno 22. dubna 2012 uživatelem Ondra
Návštěvník ?po Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2012 2 dny jsem se nezastavil a na práci jsou Landmostra jako dělané, a jelikož tu dávám fotky bez bicaku a jiní s bicakem, tak teda přidám jednu s bicakem, pravda, až tak jsem se nafukovat nemusel, ale přece jenom dnešní a včerejší zelí tuto scénu značně zdramatizovalo, buďte proto shovívaví he he - prostě Land Monster
financ Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2012 kdy budete rodit? edit: tak mě napadá, že bychom mohli udělat foto soutěž o největší pupek s hodinkami Čeká slona a dole už mu čouhá chobot :-)
Dantechno Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2012 (upraveno) Čeká slona a dole už mu čouhá chobot :-) Nic tam nevidim. EDIT: Ale je pravda , ze nezabral konec nohavic... Upraveno 22. dubna 2012 uživatelem Dantechno
flagolo Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2012 2 dny jsem se nezastavil a na práci jsou Landmostra jako dělané, a jelikož tu dávám fotky bez bicaku a jiní s bicakem, tak teda přidám jednu s bicakem, pravda, až tak jsem se nafukovat nemusel, ale přece jenom dnešní a včerejší zelí tuto scénu značně zdramatizovalo, buďte proto shovívaví Tomu říkám bierceps
bedja Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2012 2 dny jsem se nezastavil a na práci jsou Landmostra jako dělané, a jelikož tu dávám fotky bez bicaku a jiní s bicakem, tak teda přidám jednu s bicakem, pravda, až tak jsem se nafukovat nemusel, ale přece jenom dnešní a včerejší zelí tuto scénu značně zdramatizovalo, buďte proto shovívaví +1
Doporučené příspěvky