enslow Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2017 Padi v kaluži, ale když se neválí po zemi, tak jsou na ruce Super fotka do chrono kalendara alebo plagat
pebe Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2017 (upraveno) Hezky pekne, pebe, ty stalkere:) Tak jeste jednu z vejsky.jak jako, blbosti si pamatuju dobře mně přišly náhradní díly, jupíjájé Upraveno 31. srpna 2017 uživatelem pebe
AndyAaron Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2017 Ja byl dnes na celnici. Ac maji byt oboje 40mm, tak MWW pusobi o dost vetsi. Zatim je necham ve foliich a uvidim
AKUC Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2017 Ja byl dnes na celnici. Ac maji byt oboje 40mm, tak MWW pusobi o dost vetsi. Zatim je necham ve foliich a uvidim ANDY pekné, vidím máš rád tie microbrandi ale Borealis sa mi páčil viac ....
AndyAaron Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2017 (upraveno) ANDY pekné, vidím máš rád tie microbrandi ale Borealis sa mi páčil viac ....Jednu dobu jsem se po microbrandech hodne dival a nektere z nich maji dobrou nabidku. Co me ale preslo, tak jsou ty homage. Borealis jsem objednaval nekdy zacatkem roku jak vysly a ted kdyz dorazily, tak me to preslo, a proto sly z domu.Tyhle MWW jsem objednaval v rijnu 2016, v dobe, kdy o Seiko SLA017 nemelo poneti snad ani samotne Seiko. Je v tom Seiko strojek NE15, coz je v podstate 6R15. Tak uvidim jak dlouho mi vydrzi Upraveno 31. srpna 2017 uživatelem AndyAaron
Tikal Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2017 Pořád mi leží v hlavě PAM a pouzdro 1940, tak jsem si pořídil no name Čínský model v životní velikosti a budu zrát.Třeba zjistím, že už jsem velký kluk a je to ono. Zatím to ale vypadá spíše na plichtu...
lucid Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2017 ....Zatim je necham ve foliich a uvidim No, nechci být špatným prorokem, ale myslím si že asi půjdou...
AndyAaron Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2017 No, nechci být špatným prorokem, ale myslím si že asi půjdou...On ten sedej sunburst cifr vypada zajimave...
lucid Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2017 On ten sedej sunburst cifr vypada zajimave...Jj, to je sice možný, ale takhle na fotce ty hodinky, alespoň na mne, působí docela sterilně, ale na živo to samozřejmě může být jinak.
Doporučené příspěvky