MíraMíra Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Odesláno 8. září 2017 Mám je dnes poprvé, tak ještě jednu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
blackhead Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Odesláno 8. září 2017 Tak tohle je parada, ten zulu k nim sedi perfektne, ta zelena vypada lepe nez na jejich webu ...dogfox_zero8.9.jpg
Radik Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Odesláno 8. září 2017 Tyjo, SO42, tak uz i Ty? Mám je dnes poprvé, tak ještě jednu. Mám je dnes poprvé, tak ještě jednu.
MíraMíra Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Odesláno 8. září 2017 Ja to chapu-vsak kdybych mel vetsi cash-taky se rozbehnu...takhle se drzim pri zemi-ale mam z nich radost-to zase jo Tak tvoje "při zemi" je moje ve snu To bych si ani nestěžoval:D
MíraMíra Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Odesláno 8. září 2017 Tyjo, SO42, tak uz i Ty? No chvilku s něma tady budu prudit no. Zkusit se to musí, ale ještě je seznam dlouhej. Nakonec stejně zůstanu u něčeho za pár drobnejch a budu spokojenej.
Radik Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Odesláno 8. září 2017 Jako tyhle povazuju za jedny svy definitivi, ale pravdou je, ze vetsinou nosim prizemnejsi - Decka, Steiny, pilotky. Tak uzivej No chvilku s něma tady budu prudit no. Zkusit se to musí, ale ještě je seznam dlouhej. Nakonec stejně zůstanu u něčeho za pár drobnejch a budu spokojenej.
kamilb Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Odesláno 8. září 2017 Tak tohle je parada, ten zulu k nim sedi perfektne, ta zelena vypada lepe nez na jejich webu ...DíkTaky jsem si nebyl jistý, ale je to ok.
instant Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Odesláno 8. září 2017 zelena a khaki, tie k tym GS dajvrom idu
blackhead Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Odesláno 8. září 2017 zelena a khaki, tie k tym GS dajvrom iduTo jo, khaki je zelená ne?
snake Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Odesláno 9. září 2017 Budu tady 10 let...je to kus zivota...a krome nekolika lidi,ktere jsem tu poznal a koupil,prodal,vymenil "par" hodinek,aut a kdovico jsem tady jeste koupil a se kteryma uz si mam co rict i mimo tato temata,protoze se zname-si pripadam,ze jsem furt na zacatku...ma touha a nutkani zkouset stale nove kousky asi nikdy neskonci ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
worm007 Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Odesláno 9. září 2017 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kid_A Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Odesláno 9. září 2017 Budu tady 10 let...je to kus zivota...a krome nekolika lidi,ktere jsem tu poznal a koupil,prodal,vymenil "par" hodinek,aut a kdovico jsem tady jeste koupil a se kteryma uz si mam co rict i mimo tato temata,protoze se zname-si pripadam,ze jsem furt na zacatku...ma touha a nutkani zkouset stale nove kousky asi nikdy neskonci ... napsals to pekne!
bocko Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Odesláno 9. září 2017 KvarckyMoc pekný kúsok. začínajú sa mi páčiť
MíraMíra Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Odesláno 9. září 2017 Budu tady 10 let...je to kus zivota...a krome nekolika lidi,ktere jsem tu poznal a koupil,prodal,vymenil "par" hodinek,aut a kdovico jsem tady jeste koupil a se kteryma uz si mam co rict i mimo tato temata,protoze se zname-si pripadam,ze jsem furt na zacatku...ma touha a nutkani zkouset stale nove kousky asi nikdy neskonci ... No, deset let už je pěkná hromada času a hodinek.Rád sleduju tvoje libový kousky, tak ať ti vydrží tempo a dalších deset let se bude nač koukat.
venclik Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Odesláno 9. září 2017 Po tátovi.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bedja Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Odesláno 9. září 2017 Bé... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
beeman Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Odesláno 9. září 2017 v Sape je ted zjevne skoro pulnoc :-) odeslano z eteru
Nicolas02 Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Odesláno 9. září 2017 Maskáče a Altichrona....to jde dohromady Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky