Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ja to chapu-vsak kdybych mel vetsi cash-taky se rozbehnu...takhle se drzim pri zemi-ale mam z nich radost-to zase jo :)

Tak tvoje "při zemi" je moje ve snu :D

To bych si ani nestěžoval:D

Odesláno

Tyjo, SO42, tak uz i Ty? :)

No chvilku s něma tady budu prudit no. Zkusit se to musí, ale ještě je seznam dlouhej. Nakonec stejně zůstanu u něčeho za pár drobnejch a budu spokojenej. :)

Odesláno

Jako tyhle povazuju za jedny svy definitivi, ale pravdou je, ze vetsinou nosim prizemnejsi - Decka, Steiny, pilotky. Tak uzivej :)

No chvilku s něma tady budu prudit no. Zkusit se to musí, ale ještě je seznam dlouhej. Nakonec stejně zůstanu u něčeho za pár drobnejch a budu spokojenej. :)

Odesláno

Tak tohle je parada, ten zulu k nim sedi perfektne, ta zelena vypada lepe nez na jejich webu ...

Dík

Taky jsem si nebyl jistý, ale je to ok. :)

Odesláno

Budu tady 10 let...je to kus zivota...a krome nekolika lidi,ktere jsem tu poznal a koupil,prodal,vymenil "par" hodinek,aut a kdovico jsem tady jeste koupil a se kteryma uz si mam co rict i mimo tato temata,protoze se zname-si pripadam,ze jsem furt na zacatku...ma touha a nutkani zkouset stale nove kousky asi nikdy neskonci ... :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Budu tady 10 let...je to kus zivota...a krome nekolika lidi,ktere jsem tu poznal a koupil,prodal,vymenil "par" hodinek,aut a kdovico jsem tady jeste koupil a se kteryma uz si mam co rict i mimo tato temata,protoze se zname-si pripadam,ze jsem furt na zacatku...ma touha a nutkani zkouset stale nove kousky asi nikdy neskonci ... :)

napsals to pekne!
Odesláno

No, deset let už je pěkná hromada času a hodinek.

Rád sleduju tvoje libový kousky, tak ať ti vydrží tempo a dalších deset let se bude nač koukat. :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...