Fade Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Odesláno 23. října 2017 kdybych modoval tyto, tak bych to urcite nechal na AD, jenomze tyto to urcite nebudou, bylo by mi to litovydavam se cestou servisnich dilu a postavim si je, jeste chvilku pockam, jestli nesezenu nejake v horsim stavu, u kterych mi to vadit nebude, ale to jenom z toho duvodu, ze je fakt docela problem sehnat strojek (shanim uz dlouho 861 nebo 1861) za nejakou rozumnou cenu (tak do 25k max), jinak vse ostatni bych mel na pockani da se rict. ono za novy case dam 29k, za dial s ruckama a s lunetou 25k.sehnat tak moony za 60k pro me ideal a nereseim :-)Jak by to mělo ve výsledku vypadat? Nemáš foto? ;-) Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk
little_w Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Odesláno 23. října 2017 Ja dnes Vostok. Po tech titanovejch Albach mi pripadaly desne tezky
Jan Procházka Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Odesláno 23. října 2017 Včera i dnes. Zítra to asi taky ještě zvládnu s těmahle PRIMkama! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mlsoun1 Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Odesláno 23. října 2017 Po celý den tyto krásky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
beeman Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Odesláno 23. října 2017 rovnovaha sily obnovena, dalo to ale zabrat :-) odeslano z eteru
prischera Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Odesláno 23. října 2017 Večer na kafi a na pivě, přes celý den na ruce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
siwi Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Odesláno 23. října 2017 Siwi, už se těším jak budou vypadat po generálce, určitě je s nimi spojeno řada hezkých vzpomínek.Edit: já mám dvoje po mamince, na jedněch mi tu nenechali niť suchou, ale to mi je jedno, mám je rád. Já se na ně taky moc těším. Zhruba za 14 dní by měly být hotové. Už jsem předvybral i nějaký řemen. Začíná se to rýsovat.
Horhe Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Odesláno 24. října 2017 Vanguard Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ondrej71 Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Odesláno 24. října 2017 LLD Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bedja Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Odesláno 24. října 2017 ..za pilota.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
beeman Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Odesláno 24. října 2017 dneska stereo, jdou na prevychvu odeslano z eteru
Tikal Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Odesláno 24. října 2017 Aby chrono nezatuhlo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
siwi Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Odesláno 24. října 2017 [emoji848] Andy. pětistovky super. Vítej v klubu Kupoval jsi je nové?
AKUC Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Odesláno 24. října 2017 [emoji848] Andy, skvelé . Gratulujem , už som čakal s čím vyrukuješ
Kid_A Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Odesláno 24. října 2017 (upraveno) Jak jsem je nechtel nikdy nosit, posledni dobou je skoro nesundavam...dokonaly Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 24. října 2017 uživatelem Kid_A
Doporučené příspěvky