Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Důležité je mít jasno, jaké hodinky chci. Tak prodal jsem marinemastery, koupil tyto.

529c1845ae841c5bc9da03a09cd43db0.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Upraveno uživatelem Roman I.
Odesláno

ja vám neviem, je to pre mna, neni to pre mna ... kolegové

Nevím jak pro tebe, ale pro mě jsou určitě. Na včerejším srazu jsem je nemohl dát z ruky... nu což, začínám šetřit :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Nevím jak pro tebe, ale pro mě jsou určitě. Na včerejším srazu jsem je nemohl dát z ruky... nu což, začínám šetřit :)

IMG_6695.JPG

tak si to rozselk,jo?:-)
Odesláno

tak si to rozselk,jo?:-)

Vypadá to že jo... fakt se mi naživo moc líbí a zcela nepokrytě si myslím, že mi dobře sedí a slušely by mi

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Důležité je mít jasno, jaké hodinky chci. Tak prodal jsem marinemastery, koupil tyto.

529c1845ae841c5bc9da03a09cd43db0.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

sednou ti skvele!
Odesláno

a jsou SKVELE !!!

sednou ti skvele!

Děkuji, Milis měl pindy, že to jsou hodinky pro dědky, já mu kontroval, že to jsou hodinky pro Indiana Jonese, Von na mě, že jsem jak Kemr na chalupě u lesa. 

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...