monika1910 Odesláno 21. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2018 Myslím že mi sedia/sú extra pohodlne, majú vintage dojem a za jeden den 3 komplimenty, nemožem sa sťažovať.Na také každodenné nosenie to zvládnem Hodinar ich pozrel, spravil tlakovku, všetko v poriadku a full set tiež poteši, asi chvílu vydržia. Ďakujem za info Uvažujem, že niečo také by som zobrala pre otca, len som zatiaľ nenatrafila na kúsok v peknom stave... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzydko Odesláno 21. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2018 Ďakujem za info Uvažujem, že niečo také by som zobrala pre otca, len som zatiaľ nenatrafila na kúsok v peknom stave...Mne sa to celkom podarilo, su v peknom stave.Modra je ziva modra a tieto maju zachovaly cerveny koniec sekundovky. Akurat ta luneta je priserna, tocit s nou chce prax.Viac info, dam rad v SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Igelit Odesláno 21. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2018 Dnešní ráno bylo silné s chytrým náramkem: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matous Odesláno 21. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2018 Tome, ta Alpha je takhle original ? Ta nášivka se speedmasterama je boží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 21. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2018 Vcera jsem to uz nestihnul, tak alespon dneska ST a utery.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfus Odesláno 21. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2018 Tag Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassko2 Odesláno 21. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2018 Pekne formule...ja zas Colty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LenkaV2 Odesláno 21. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2018 Není problém s datumovkou, ale se mnou....nejsem schopná sem dát fotku v den, kdy ji vyfotím :-)takže takhle v pondělí....dneska už středa a blíž k víkendu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 21. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2018 Pyžama, jak to někdo vtipně nazval :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 21. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2018 Bych nerek, ze by te mohly tak bavit. Dobry sou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 21. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2018 Aktuálně WC dial... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 21. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2018 Tyjo hezky pěkně, nevěděl jsem že tady tydle Marky někdo má.. Já furt to samý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 21. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2018 Bych nerek, ze by te mohly tak bavit. Dobry sou!Také jsem z toho v šoku, asi stárnu, zlata je na nich dost a za chvilku se mi začnou líbit hodinky s kamínkama, nebo s dvouma turbama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 21. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2018 Pěkné šafky a dejty. Mě teď baví Fortis.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ARMAN Odesláno 21. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2018 Moje první Géčka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heather7 Odesláno 21. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2018 Tagy Aquaracer, nový přírůstek a do této doby moje dream watche. Ten preleťový cifr se nedá popsat, jak je nádherný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
01axel01 Odesláno 21. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2018 Tagy Aquaracer, nový přírůstek a do této doby moje dream watche. Ten preleťový cifr se nedá popsat, jak je nádherný. moc pěkné, gratulace. Ten cifr vypadá i na fotkach dost zajímavě, na život to musí byt pastva pro oči. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal444 Odesláno 21. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2018 2x Omega Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 21. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2018 2x Omega Tvl, vymena vlozky lunety skoro 5 mesicu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal444 Odesláno 21. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2018 Tvl, vymena vlozky lunety skoro 5 mesicu?Kamo toto je iny pribeh, to je tak na 12 piv, ked uz reklamaciu riesis priamo s CEO :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky