TomasM-- Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2018 (upraveno) Tak taky přispěji Upraveno 22. února 2018 uživatelem TomasM-- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yegor Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2018 A ide sa budovať Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2018 ... stále vintage Ricoh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2018 Spacematic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2018 Mám tady takovou menší při Je to moc, co myslíte? iwc.jpgNení to moc ... vypadá to dobře. Doma máme rejnoka od zdejšího člena ke keramice a safíru na želvách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2018 To mi nedělej. Abych citoval některé: "to je tak teploušský řemen, jsem asi nikdy neviděl škaredší. Jestli ho dáš na ty IWC, tak se s tebou nebavím " - nebo tak nějak A Ty to tady dáš na dámské ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ford Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2018 Už přes 9 let spolu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2018 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/100206-na-čem-máte-své-speedmastery/?p=2089491 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2018 Kam ty na ty Ferrari chodis? Matne si pamatuju, ze i TinTiny si fotil s nejakym Ferrari Jinaj 348 pekna, obecne se na ni nadavalo/nadava a nema moc dobrou image, ale mne se vzdy libila a klukum v EVO testu tusim taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2018 firemni vecere mam rad :-)avsak ty rana uz mene :-( Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2018 ?WC... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JamesLurk Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2018 (upraveno) Royal Oak. Upraveno 22. února 2018 uživatelem JamesLurk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2018 ?WC... mXVIII.jpg jo takhle to ma vypadat. Zadnej rejnok. Poradnej gator. Vojto1, vidis to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2018 javorovy s G Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vegalogic Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2018 Ja práve Festina 6858/2. Chronofili na túto značku pľujú, no konkrétne moje hodinky vzbudili pozitívnu pozornosť aj u majiteľov Tag Heuer Carrera alebo Breitling Superocean. Na mechaniku pozoruhodná presnosť +3s/deň. Ideálne k svetlej košeli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vegalogic Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2018 Ja práve Festina 6858/2. Chronofili na túto značku pľujú, no konkrétne moje hodinky vzbudili pozitívnu pozornosť aj u majiteľov Tag Heuer Carrera alebo Breitling Superocean. Na mechaniku pozoruhodná presnosť +3s/deň. Ideálne k svetlej košeli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2018 Jsem to nestihnul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfus Odesláno 23. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2018 Hamilton Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 23. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2018 ... stále vintage Ricoh Nebyla Ricoh firma, která dělala foťáky? Není to moc ... vypadá to dobře. Doma máme rejnoka od zdejšího člena ke keramice a safíru na želvách Pěkné, kdo z místních umí rejnoka?Můžeš potom prosím dát detailnější fotky řemenu?Můžete se prosím i s kolegou, který dle slov některých zprznil IWC (nemyslím si to) podělit o zkušenosti s nošením rejnoka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasM-- Odesláno 23. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2018 Čas jít do práce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky