VitekB Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 Novej přírůstek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rici-Pici Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 Dnes POčka s novým kaučukem, který je hodně příjemný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 Novej přírůstek IMG_0374-.jpgTo skoro vypadá na nějaké G10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 To maj ty moje bohužel taky (na rozdíl od Frostieho G-Shocků)No tak ty moje mají takovou WR, že ani není nutno podnikat Frostie test... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 To skoro vypadá na nějaké G10Wow, pán se vyzná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 Teda už sem měl lecjaký potápky, ale až teď mám pocit, že bych navlík neopren a hodil si bomby na záda... Jo vobjevil jsem po sedmi letech na fóru Ameriku... Jsou skvělý! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 MM jsou skvělý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 Moc pekny, ten napis, uz jsem to obdivoval jinde (hodinky taky cajk) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 H Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 MM jsou skvělý.Logo velico podarene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 HMLTN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 (upraveno) Na 8 dní vystaráno Gratulace, moc pěkné. Moc pekny, ten napis, uz jsem to obdivoval jinde (hodinky taky cajk) Prosím o odkaz na místo, kde můžu nápis obdivovat také. ---------------------------- Já furt G Upraveno 2. března 2018 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 Vite, ja myslel na jine fotce (v jinem vlakne) tady na foru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 Vite, ja myslel na jine fotce (v jinem vlakne) tady na foru. Rozumím, rád bych znal detaily, jak k takovému logu přijít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaros Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 Škoda že todle fórum sem objevil až po koupi třetích hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 Rozumím, rád bych znal detaily, jak k takovému logu přijít. Ja mel zato, ze to je prave samovyroba (shewcza). Je ovsem mozny, ze to chapu uplne spatne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paulg Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 piatocek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 Gratulace, moc pěkné.Díky Víte! Ačkoliv v tuto chvíli se jedná o chlubení cizím peřím - jsou (prozatim) pouze půjčené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky