Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak uz jsou doma! Obrovska radost :)

Nekdy to ma sve vyhody mit znamosti u zdroje.

Cerstve vybalene..

Hm, klobouk dolu :) Paradni, uzivej.

Odesláno (upraveno)

Frostie - to nééé, to fakt není na Tvou ruku, otevři okno a ... předej pošťákovi.

No tak jsou to maličké oblekovky, 40 asi i s korunou, ale chtěl jsem zkusit devítkovou miyotu (samozřejmě, že kdyby v tom byla ronda, tak se k nám ani nemají šanci dostat... :) ). Zatím ok, v záběhu -3 sec/24 h považuji za relativně přijatelnou hodnotu.

P.S. Jinak se nemohu zbavit pocitu, že GX56 a avararky jsou asi na mou tuku příhodnější...Nicméně, cením si poskytnutí možností, díky moc do Karlína.

Upraveno uživatelem Frostie
Odesláno

Já měl devitkovou Miyotu ve Vratislavia Conceptum Formmeister a naprostá spokojenost. Ta rezerva nátahu mi aktuálně v mě sbírce chybí.

Odesláno

Já měl devitkovou Miyotu ve Vratislavia Conceptum Formmeister a naprostá spokojenost. Ta rezerva nátahu mi aktuálně v mě sbírce chybí.

Ty tam máš sice trochu jiný strojek, zde je 9132, ale zatím paráda. Je na ruce hezky cítit práce kalibru, dobře se na to kouká (minimálně pro mne, odkojeného solárem a baterkou) a myslím, že se Miyota rozhodně nemá za co stydět

Odesláno

Jasně, ja tam měl 9130. Dodnes mě mrzí, že jsem je musel pustit, škoda, že nejsou o fous menší.

JJ, o tom už jsme se bavili. Já bych zase uvítal xl variantu cca 44-46...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...