JoyStick Odesláno 1. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2018 Tak uz jsou doma! Obrovska radost Nekdy to ma sve vyhody mit znamosti u zdroje. Cerstve vybalene.. Gratuluju!
Vit Odesláno 1. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2018 Tak uz jsou doma! Obrovska radost Nekdy to ma sve vyhody mit znamosti u zdroje. Cerstve vybalene.. Velká gratulace.-------------------------------- Já pořád B19. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
honza71 Odesláno 1. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2018 Tak uz jsou doma! Obrovska radost Nekdy to ma sve vyhody mit znamosti u zdroje. Cerstve vybalene..Hm, klobouk dolu Paradni, uzivej.
Tommy_PP Odesláno 1. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2018 (upraveno) Ale chalani, Prvy april, to nepoznate...ani datum nezmeneny...btw najskor v juni Upraveno 1. dubna 2018 uživatelem Tommy_PP
Potkan Odesláno 1. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2018 (upraveno) A bludistaka vyhrava...... Tommy! Upraveno 1. dubna 2018 uživatelem Topkan
Tommy_PP Odesláno 1. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2018 Topkan-ja som zdroj, ja viem kedy :-))
Frostie Odesláno 1. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2018 Dnes opět puťovky s Miyotou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Sphinxx Odesláno 1. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2018 Frostie - to nééé, to fakt není na Tvou ruku, otevři okno a ... předej pošťákovi.
Potkan Odesláno 1. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2018 Topkan-ja som zdroj, ja viem kedy :-))Taky jsi mohl pockat, az se jich nachyta vic...
Frostie Odesláno 1. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2018 (upraveno) Frostie - to nééé, to fakt není na Tvou ruku, otevři okno a ... předej pošťákovi.No tak jsou to maličké oblekovky, 40 asi i s korunou, ale chtěl jsem zkusit devítkovou miyotu (samozřejmě, že kdyby v tom byla ronda, tak se k nám ani nemají šanci dostat... ). Zatím ok, v záběhu -3 sec/24 h považuji za relativně přijatelnou hodnotu. P.S. Jinak se nemohu zbavit pocitu, že GX56 a avararky jsou asi na mou tuku příhodnější...Nicméně, cením si poskytnutí možností, díky moc do Karlína. Upraveno 1. dubna 2018 uživatelem Frostie
Dokusan Odesláno 1. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2018 Já měl devitkovou Miyotu ve Vratislavia Conceptum Formmeister a naprostá spokojenost. Ta rezerva nátahu mi aktuálně v mě sbírce chybí.
Sphinxx Odesláno 1. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2018 Frostie: Jasně, Honzo. To bylo takové popíchnutí .
Frostie Odesláno 1. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2018 Já měl devitkovou Miyotu ve Vratislavia Conceptum Formmeister a naprostá spokojenost. Ta rezerva nátahu mi aktuálně v mě sbírce chybí.Ty tam máš sice trochu jiný strojek, zde je 9132, ale zatím paráda. Je na ruce hezky cítit práce kalibru, dobře se na to kouká (minimálně pro mne, odkojeného solárem a baterkou) a myslím, že se Miyota rozhodně nemá za co stydět
Dokusan Odesláno 1. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2018 Jasně, ja tam měl 9130. Dodnes mě mrzí, že jsem je musel pustit, škoda, že nejsou o fous menší. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Frostie Odesláno 1. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2018 Jasně, ja tam měl 9130. Dodnes mě mrzí, že jsem je musel pustit, škoda, že nejsou o fous menší.JJ, o tom už jsme se bavili. Já bych zase uvítal xl variantu cca 44-46...
LenkaV2 Odesláno 1. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2018 Tak tedy veselé Velikonoce přeju :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
VitekB Odesláno 1. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2018 (upraveno) Hůrka... Z nějakýho důvodu se mi z toho místa dělá nevolno. A nevkusným kusem kovu z Číny na mém prsteníčku to fakt nebude. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 1. dubna 2018 uživatelem VitekB
Doporučené příspěvky