patprom Odesláno 24. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2018 Jdu si takhle dneska kolem hodinářství, nakouknu dovnitř a odejdu s tímhle kouskem. Líbí se mi :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 24. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2018 Došel NATO strap... Líbí se mi to. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 24. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2018 Došel NATO strap... Líbí se mi toSent from my iPhone using TapatalkNedivím se vypadá jak origo a ne aftermarket.To pouzdro i korunka mají celkem dost ostré hrany, netlačí to do ruky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 24. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2018 To patrom: peknou radost jsi si udelal. Pusobi na mne krasnym vintage vzhledem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 24. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2018 Dneska jsem otevřel sezónu venkovního koupání. Při té příležitosti jsem udělal z různých úhlů nad i pod vodou asi deset fotek Piraní. Když jsem pak snímky otevřel na kompu, na všech je vidět prasklý safír, včetně lomu světla a stínu praskliny na cifru. Koukám na hodinky... A NIC. Sklo netknuté. Kdo viděl starý film Přichází satan, asi chápe, jaký mám teďka pocity Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 24. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2018 Martine moc pěkná fotka :-) .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 24. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2018 To patrom: peknou radost jsi si udelal. Pusobi na mne krasnym vintage vzhledem.Jo! Nejsem fanda vintage, ale tenhle kousek působí kouzelně. Když jsem je uviděl, trvalo mi asi tak 10 sekund, než jsem řekl, že je beru a jako pravidelný zákazník jsem na ně dostal ještě pěknou slevu, takže radost dvojnásobná :-) Akorát ten řemen je nic moc a doma jak na potvoru nemám nic 22mm, takže se budu muset rychle poohlídnout po něčem solidním. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 24. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2018 Zatím dobrý :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras_CZ Odesláno 24. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2018 Novej prirustek konecne se mi podarilo je sehnat! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 24. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2018 (upraveno) greenpeace Upraveno 24. dubna 2018 uživatelem clockyclock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 24. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2018 Nedivím se vypadá jak origo a ne aftermarket.To pouzdro i korunka mají celkem dost ostré hrany, netlačí to do ruky? Ne ne vubec, zespoda je to pouzdro zkosene. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 24. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2018 Pekne sme si zvykli na seba aneb "Prikrývam sa perinou na akú mám" a som happy (spomínam na babkyne slová). Toľko vecí je teraz dôležitejších... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 24. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2018 Jo! Nejsem fanda vintage, ale tenhle kousek působí kouzelně. Když jsem je uviděl, trvalo mi asi tak 10 sekund, než jsem řekl, že je beru a jako pravidelný zákazník jsem na ně dostal ještě pěknou slevu, takže radost dvojnásobná :-) Akorát ten řemen je nic moc a doma jak na potvoru nemám nic 22mm, takže se budu muset rychle poohlídnout po něčem solidním. Co třeba Campagnolo Bolzano?http://www.nosime-hodinky.cz/campagnolo-bolzano-mekoucky-tloustik/ Novej prirustek konecne se mi podarilo je sehnat!GRATULACE! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 24. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2018 (upraveno) Jo! Nejsem fanda vintage, ale tenhle kousek působí kouzelně. Když jsem je uviděl, trvalo mi asi tak 10 sekund, než jsem řekl, že je beru a jako pravidelný zákazník jsem na ně dostal ještě pěknou slevu, takže radost dvojnásobná :-) Akorát ten řemen je nic moc a doma jak na potvoru nemám nic 22mm, takže se budu muset rychle poohlídnout po něčem solidním. Co třeba modré Campagnolo Bolzano?http://www.nosime-hodinky.cz/campagnolo-bolzano-mekoucky-tloustik/ Novej prirustek konecne se mi podarilo je sehnat!GRATULACE! Upraveno 24. dubna 2018 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 24. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2018 Jdu si takhle dneska kolem hodinářství, nakouknu dovnitř a odejdu s tímhle kouskem. Líbí se mi :-)Tvl Paťo , takový impulsivní nákup jsem jaktěživ neviděl... :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 24. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2018 Již několik let spokojeně abstinuji. Dnes užívám tenhle Antabus. Vítej zpět Marťas ! :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 24. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2018 Tvl Paťo , takový impulsivní nákup jsem jaktěživ neviděl... :DProč otálet? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 24. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2018 Ta ruka je drsná.Taky na to teď koukám ;-) asi to bylo po kávě.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luboš72 Odesláno 25. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2018 Orient.... Odoslané z HUAWEI CAN-L01 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 25. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2018 Tisell, asi. Nejak to nejde precist... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky