Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno

Maxeli, moc děkuju za snahu. Ale zkus za pomoci rozumových argumentů přesvědčit akrofobika, že ta římsa je pevná a nemá se čeho bát; nebo arachnofobika, že pavouci jsou vlastně príma... no a já jsem exemplární příklad low-WR-fobika. Jakmile se špička nožky nebo okraj lunety mých 100WR hodinek dotkne hladiny, zrychlí se mi tep, začnu se potit a propadám panice :D

A teď rozumově teda: moje 100WR hodinky mají tu stovku proto, aby se jim nic nestalo, kdyby pode mnou povolil některej z pražskejch mostů nebo letadlo muselo nouzově přistát na hladině moře. Pro všechny ostatní eventuality mám 200M Amfibky nebo 500M Piranhy.

Amfobie...;)
Odesláno

K batmanum gratuluju...ale pokud z nich neni uplne dobrej pocit-mam takovy tuseni,ze nevydrzi...vim o cem pisu-pustil jsem je a musel jse si je vzit zpet-jsou pekny....

A ted nastava to dilema-jsou ty hodinky stejny nebo ne? (Ve stinu jsou skoro stejny...)

Jasne odpoved je,ze malokterej normalni clovek si koupi stejny hodinky jen aby si rozmyslel,ktera barva se mu libi vic...No jo no - asi jsem holt magor :)

https://youtu.be/W7B6JRkoUk8?t=1m42s

Evidentně jsme všichni menší pacienti a nemáme až tak velký problém :D :D Uffff :D 

Odesláno

Maxeli, moc děkuju za snahu. Ale zkus za pomoci rozumových argumentů přesvědčit akrofobika, že ta římsa je pevná a nemá se čeho bát; nebo arachnofobika, že pavouci jsou vlastně príma... no a já jsem exemplární příklad low-WR-fobika. Jakmile se špička nožky nebo okraj lunety mých 100WR hodinek dotkne hladiny, zrychlí se mi tep, začnu se potit a propadám panice :D

A teď rozumově teda: moje 100WR hodinky mají tu stovku proto, aby se jim nic nestalo, kdyby pode mnou povolil některej z pražskejch mostů nebo letadlo muselo nouzově přistát na hladině moře. Pro všechny ostatní eventuality mám 200M Amfibky nebo 500M Piranhy.

Ale tak všechno se dá léčit- zkus odstupňovanou expoziční léčbu- vezmi levný 100WR do vody- nic se nestane, no a tak postupně stále dražší a dražší 100 WR (navíc tento způsob léčby ospravedlní další nákup hodinek)- a nakonec budeš zdravý :)

Navíc tento způsob léčby ospravedlní další nákup hodinek. :)

Odesláno

Budu muset dokoupit modrý košile...

BLNR prijelo.jpg

Koukám, vše se v dobré zvrátilo. Prvně brečí, že nejsou fondy a podívejme. :-) Ještě že mě od té korunky bere jen málo modelů... Gratuluji. 98% populace stejně nebude vědět, co jseš za magora. :-) Koupí si potápky a bojí se s nima do vody. :-)

Odesláno (upraveno)

Tak jsem šel po ránu zkouknout ten jejich včerejší silniční výtvor.Musím říct,že jim to šlo docela rychle,ale kvalita nic moc.Budou to muset sakra doladit,sem je včera moc vychvaloval  :wallbash:.Zatím se mně ta jejich práce moc nezamlouvá,kua.

Leda by dneska dělali ještě navrch jednu vrstvu :eek:,čert ví ...

:photo:post-27300-0-34558800-1527575504_thumb.jpg

post-27300-0-85126900-1527575715_thumb.jpg

Ten rantl u těch vjezdů je strašně vysoký ...   :evil2:

post-27300-0-93789100-1527575525_thumb.jpg

Upraveno uživatelem bobi
Odesláno (upraveno)

Seiko

Želvy s kyklopem?

A pouze DATE číselník?

-------------------------------------------

Já LUM TEC M8

post-1538-0-83852900-1527576168_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Vit
Odesláno

Želvy s kyklopem?

A pouze DATE číselník?

-------------------------------------------

Já LUM TEC M8

to jsou "malé" želvy SRPC39, a už bez kyklopa :)

post-23099-0-61188100-1527576454_thumb.jpg

Odesláno

:D Sorry, fotím mobilem. Po prvním červnu se mi vrátí fototechnika a budu moct začít fotit jako člověk...

Čo si založil foťák kvôli hodinkám? :). Inak samozrejme gratulujem. Že máš dosť peňazí na kupovanie predraženého tovaru :D.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...