MíraMíra Odesláno 14. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2018 Jsem se taky někdy chtěl vyfotit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romulada Odesláno 14. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2018 Jsem se taky někdy chtěl vyfotit. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romulada Odesláno 14. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2018 Sent from my iPhone using Tapatalk Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 14. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2018 Delam doma poradek a nasel jsem jeste nejake ?poklady? z dob pred Chronomagem Hehe, ty Axcenty jsou kruty koukam ze jista chrono-promiskuita se u tebe projevovala uz davno pred chronomagem...:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 14. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2018 @Kid Jo, ja byl dycky defka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 14. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2018 Premyslim ktery jsou lepsi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Trinh Odesláno 14. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2018 Premyslim ktery jsou lepsi...Ty vpravo akorát ne v quartzu a modré Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 14. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2018 Ty vlevo. Akorát bez data. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 14. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2018 Ty vpravo mam i v modre-ale porad quartz...Ty vlevo bez data...no jo-vsak si reknem za mesic-jak je budes chtit vymenit za ty s datem.. Ale jako ja mam nodate rad-jsou to pekny hodinky...Ok-zatim jste mi moc neporadili-tak si to necham ulezet v hlave a pak začnu s prodejem nejakych kusu,protoze furt nakupuju a uz to nemam kam davat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 14. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2018 NoDate a Diplomatico Single Vintage 2004 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 14. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2018 Delam doma poradek a nasel jsem jeste ....Ty prvni vypadaj jak nejaky Roger Dubuis :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 14. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2018 Hodinky bez datumu sou pro mě poloviční hodinky Jinak na ruce Renče Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 14. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2018 dnes Roamer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 14. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2018 Ponoren do pralesa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 14. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2018 Premyslim ktery jsou lepsi...Za mě ty vlevo ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 14. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2018 Dvě z Vyšehradu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasM-- Odesláno 14. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2018 Na grilování raději Wenger... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 14. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2018 No můžete je nemilovat ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 14. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2018 Rano behat, pak s detma na plovarne, pak na pivko.. paradni den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 14. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2018 (upraveno) Stará plovárna u Václava ? zdravice do Písku Šáde, zrovna tenhle víkend tam nejsme, jinak bych na bíra skočil. Nvm jestli znáš, ale přímo pod Reinerem maj (mimo jiné) točenýho Guinnesse - Green Pub. Upraveno 14. července 2018 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky