Sphinxx Odesláno 9. září 2018 Nahlásit Odesláno 9. září 2018 (upraveno) Tůl coffeeNice! Mám rád všechny ty detaily na Béčkách ... pořád je na co koukat. Super. Mám je tři dny a za tu dobu přitáhly pozornost dvou lidí nezávisle na sobě, to se mi u hodinek dlouho nestalo, bez ohledu na značku i cenu, prostě panda . Upraveno 9. září 2018 uživatelem Sphinxx
tikzot Odesláno 9. září 2018 Nahlásit Odesláno 9. září 2018 Nice! Mám rád všechny ty detaily na Béčkách ... pořád je na co koukat. Super. Mám je tři dny a za tu dobu přitáhly pozornost dvou lidí nezávisle na sobě, to se mi u hodinek dlouho nestalo, bez ohledu na značku i cenu, prostě panda .mlask a oboustranná radost! Pecka
Sphinxx Odesláno 9. září 2018 Nahlásit Odesláno 9. září 2018 (upraveno) Jediné, co jim vytýkám je absence plastických křídel, ale ta panda, lumi, přesnost? Proti tomu je to detail. Upraveno 9. září 2018 uživatelem Sphinxx
blender Odesláno 9. září 2018 Nahlásit Odesláno 9. září 2018 Nedělní čas Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Patrik Trinh Odesláno 9. září 2018 Nahlásit Odesláno 9. září 2018 Kurňa, to je ale strojovna..BR se tady málo vidí, máš je pěkný
sibirnaya Odesláno 9. září 2018 Nahlásit Odesláno 9. září 2018 Moscow Mule - ja su proste koktejlovej
Ondrej71 Odesláno 9. září 2018 Nahlásit Odesláno 9. září 2018 Tudor Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tikzot Odesláno 9. září 2018 Nahlásit Odesláno 9. září 2018 Gmt super a ty fotky v sekci kalendar 2019, jako klobouçek! Ty jsou taaak super krasny!!!
Ondrej71 Odesláno 9. září 2018 Nahlásit Odesláno 9. září 2018 Gmt super a ty fotky v sekci kalendar 2019, jako klobouçek! Ty jsou taaak super krasny!!!Jsou pecka, baví mě moc. Ale ty v kalendáři nejsou moje, posílal jsem letos fotky jiných hodinek. A jak vidím ty super fotky GMT v kalendáři tak už tam svoje ani posílat nebudu , ty co tam jsou, jsou TOP
Ondrej71 Odesláno 9. září 2018 Nahlásit Odesláno 9. září 2018 (upraveno) double Upraveno 9. září 2018 uživatelem Ondrej71
watchman99 Odesláno 9. září 2018 Nahlásit Odesláno 9. září 2018 Dnes Elvis style Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Chumpus Odesláno 9. září 2018 Nahlásit Odesláno 9. září 2018 Už třetí měsíc, furt stejně dogfox_zero.89a.jpg dogfox_zero.89b.jpgJsou dobrý, co?
MíraMíra Odesláno 9. září 2018 Nahlásit Odesláno 9. září 2018 (upraveno) Ty GMTčka od Tudoru se mi líbí čím dál tím víc, ale tyhle sou taky pěkný. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 9. září 2018 uživatelem MíraMíra
Béza Odesláno 9. září 2018 Nahlásit Odesláno 9. září 2018 Zase jsem se viděl se snakem, tak si odvážim mimo jiné tohle
tedwine Odesláno 9. září 2018 Nahlásit Odesláno 9. září 2018 Modra je dobra, ale zatial len cierna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Matej09 Odesláno 9. září 2018 Nahlásit Odesláno 9. září 2018 Zo včera, deň otvorených dverí - pekné to tam majú Sent from my SM-G950F using Tapatalk
geometr Odesláno 9. září 2018 Nahlásit Odesláno 9. září 2018 Seiko 5 date just. Po dlouhé době, celé léto jsem strávil v G-shockách. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky