Zmizík Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 Vokoukal sem vod Kubsona pro mě novej způsob uvázání nata a sem docela spokojenej. Že bych ten hadrovej nesmysl vzal na milost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 Snejku, to si povíme za pár týdnů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackPanter Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 (upraveno) Ivanhoe: Krásný hoďky, ty Biatecy. Já aktuálně nuda v práci s letitým popelníkem. Upraveno 24. září 2018 uživatelem BlackPanter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 Jo a uz asi po tisicate jsem koupil moony a taky uz mi nedava smysl je prodavat...asi fakt starnu nebo co,ale mam z nich radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 clovek aby se je bal nosit ;-) z eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 (upraveno) Vokoukal sem vod Kubsona pro mě novej způsob uvázání nata a sem docela spokojenej. Že bych ten hadrovej nesmysl vzal na milost? Hrozne. Nicmene k necemu zajimavejsimu. Koukam na ty kytary a vis jak jsme se bavili o tom, jak ti v kytare chybi snimac, jak jsem tenhle setup neznal a nevedel, ze to takhle ma byt a tak. No, tak jsem si na tebe vzpomnel predevcirem, kdyz jsem se dival na neco o Paul Simonovi a on tam presne na tuhle kytaru i s tou prazdnou dirou hral. Takze cool stuff, o tom uz zadna! Upraveno 24. září 2018 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 Eterna heritage chrono.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 Ještě jedna.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 Vokoukal sem vod Kubsona pro mě novej způsob uvázání nata a sem docela spokojenej. Že bych ten hadrovej nesmysl vzal na milost? V cem to spociva? Jenom v tom, ze to tam das naopak, dirkama nad 12? Ja nikdy nevim, kdy mluvis vazne... vyfot to z druhe strany, at pochopim vyhody, prosim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 Zas nova hracka...jo a zarekl jsem se u nacelnika,ze je nepustim-tak tentokrat prosim nepiste Ktoryze su rok? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 Hrozne. Nicmene k necemu zajimavejsimu. Koukam na ty kytary a vis jak jsme se bavili o tom, jak ti v kytare chybi snimac, jak jsem tenhle setup neznal a nevedel, ze to takhle ma byt a tak. No, tak jsem si na tebe vzpomnel predevcirem, kdyz jsem se dival na neco o Paul Simonovi a on tam presne na tuhle kytaru i s tou prazdnou dirou hral. Takze cool stuff, o tom uz zadna! No já tu kytaru tam v podstatě narafičil na tebe. Já totiž hrozně zatoužil po tý limitce Malcolma Younga ale pak sem racionálně uznal, že na to moje pidlikání je 70k přece jenom dost. Tak sem koupil PRS Santána, vybrakoval přední snímač na počest MY a teď do mě vstoupí určitě duch vobou. To nato, jak na to teď koukám, je fakt hrozný. To Little: Vyfotil sem ti teda tu ruku vzhůru nohama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 Nová akvizice ..musel jsem mít něco natahovacího :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 Ja mam pro Ulyšáky proste slabost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 (upraveno) Duha mi utekla o pět minut, tak alespoň drama z druhé strany a Soccery. Upraveno 24. září 2018 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 (upraveno) Ja mam pro Ulyšáky proste slabostTo se ti vůbec nedivím. Jsou super a neokoukaný. Upraveno 24. září 2018 uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yegor Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 podla mna za tie peniaze velka zabava na ruke. Mal som modre...keby mali viac plasticke hodinove indexy tak by boli dokonale. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 Ja mam pro Ulyšáky proste slabost To jsou s inhousem? Kazdopadne pěkný jsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 No já tu kytaru tam v podstatě narafičil na tebe. Já totiž hrozně zatoužil po tý limitce Malcolma Younga ale pak sem racionálně uznal, že na to moje pidlikání je 70k přece jenom dost. Tak sem koupil PRS Santána, vybrakoval přední snímač na počest MY a teď do mě vstoupí určitě duch vobou. To nato, jak na to teď koukám, je fakt hrozný. To Little: Vyfotil sem ti teda tu ruku vzhůru nohama.Tys to tam navlek vobráceně.Sakra to by mě nenapadlo.Ale dobrý.Du to taky prubnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky