Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ivanhoe: Krásný hoďky, ty Biatecy. Já aktuálně nuda v práci s letitým popelníkem.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem BlackPanter
Odesláno (upraveno)

Vokoukal sem vod Kubsona pro mě novej způsob uvázání nata a sem docela spokojenej. Že bych ten hadrovej nesmysl vzal na milost?

Hrozne. Nicmene k necemu zajimavejsimu. Koukam na ty kytary a vis jak jsme se bavili o tom, jak ti v kytare chybi snimac, jak jsem tenhle setup neznal a nevedel, ze to takhle ma byt a tak. No, tak jsem si na tebe vzpomnel predevcirem, kdyz jsem se dival na neco o Paul Simonovi a on tam presne na tuhle kytaru i s tou prazdnou dirou hral. Takze cool stuff, o tom uz zadna! 

Upraveno uživatelem Hasňa
Odesláno

Vokoukal sem vod Kubsona pro mě novej způsob uvázání nata a sem docela spokojenej. Že bych ten hadrovej nesmysl vzal na milost?

V cem to spociva? Jenom v tom, ze to tam das naopak, dirkama nad 12? Ja nikdy nevim, kdy mluvis vazne... vyfot to z druhe strany, at pochopim vyhody, prosim :)

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Hrozne. Nicmene k necemu zajimavejsimu. Koukam na ty kytary a vis jak jsme se bavili o tom, jak ti v kytare chybi snimac, jak jsem tenhle setup neznal a nevedel, ze to takhle ma byt a tak. No, tak jsem si na tebe vzpomnel predevcirem, kdyz jsem se dival na neco o Paul Simonovi a on tam presne na tuhle kytaru i s tou prazdnou dirou hral. Takze cool stuff, o tom uz zadna! 

No já tu kytaru tam v podstatě narafičil na tebe. :) Já totiž hrozně zatoužil po tý limitce Malcolma Younga ale pak sem racionálně uznal, že na to moje pidlikání je 70k přece jenom dost. Tak sem koupil PRS Santána, vybrakoval přední snímač na počest MY a teď do mě vstoupí určitě duch vobou. 

To nato, jak na to teď koukám, je fakt hrozný.

To Little: Vyfotil sem ti teda tu ruku vzhůru nohama.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)

Duha mi utekla o pět minut, tak alespoň drama z druhé strany a Soccery.

Upraveno uživatelem Jeronimo
Odesláno

No já tu kytaru tam v podstatě narafičil na tebe. :) Já totiž hrozně zatoužil po tý limitce Malcolma Younga ale pak sem racionálně uznal, že na to moje pidlikání je 70k přece jenom dost. Tak sem koupil PRS Santána, vybrakoval přední snímač na počest MY a teď do mě vstoupí určitě duch vobou. 

To nato, jak na to teď koukám, je fakt hrozný.

To Little: Vyfotil sem ti teda tu ruku vzhůru nohama.

Tys to tam navlek vobráceně.Sakra to by mě nenapadlo.Ale dobrý.Du to taky prubnout.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...