BlackPanter Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Odesláno 24. září 2018 (upraveno) Ivanhoe: Krásný hoďky, ty Biatecy. Já aktuálně nuda v práci s letitým popelníkem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 24. září 2018 uživatelem BlackPanter
snake Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Odesláno 24. září 2018 Jo a uz asi po tisicate jsem koupil moony a taky uz mi nedava smysl je prodavat...asi fakt starnu nebo co,ale mam z nich radost Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Hasňa Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Odesláno 24. září 2018 (upraveno) Vokoukal sem vod Kubsona pro mě novej způsob uvázání nata a sem docela spokojenej. Že bych ten hadrovej nesmysl vzal na milost? Hrozne. Nicmene k necemu zajimavejsimu. Koukam na ty kytary a vis jak jsme se bavili o tom, jak ti v kytare chybi snimac, jak jsem tenhle setup neznal a nevedel, ze to takhle ma byt a tak. No, tak jsem si na tebe vzpomnel predevcirem, kdyz jsem se dival na neco o Paul Simonovi a on tam presne na tuhle kytaru i s tou prazdnou dirou hral. Takze cool stuff, o tom uz zadna! Upraveno 24. září 2018 uživatelem Hasňa
Návštěvník cecil Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Odesláno 24. září 2018 Eterna heritage chrono.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník cecil Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Odesláno 24. září 2018 Ještě jedna.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
little_w Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Odesláno 24. září 2018 Vokoukal sem vod Kubsona pro mě novej způsob uvázání nata a sem docela spokojenej. Že bych ten hadrovej nesmysl vzal na milost? V cem to spociva? Jenom v tom, ze to tam das naopak, dirkama nad 12? Ja nikdy nevim, kdy mluvis vazne... vyfot to z druhe strany, at pochopim vyhody, prosim
Harwey Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Odesláno 24. září 2018 Zas nova hracka...jo a zarekl jsem se u nacelnika,ze je nepustim-tak tentokrat prosim nepiste Ktoryze su rok?
Návštěvník Zmizík Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Odesláno 24. září 2018 Hrozne. Nicmene k necemu zajimavejsimu. Koukam na ty kytary a vis jak jsme se bavili o tom, jak ti v kytare chybi snimac, jak jsem tenhle setup neznal a nevedel, ze to takhle ma byt a tak. No, tak jsem si na tebe vzpomnel predevcirem, kdyz jsem se dival na neco o Paul Simonovi a on tam presne na tuhle kytaru i s tou prazdnou dirou hral. Takze cool stuff, o tom uz zadna! No já tu kytaru tam v podstatě narafičil na tebe. Já totiž hrozně zatoužil po tý limitce Malcolma Younga ale pak sem racionálně uznal, že na to moje pidlikání je 70k přece jenom dost. Tak sem koupil PRS Santána, vybrakoval přední snímač na počest MY a teď do mě vstoupí určitě duch vobou. To nato, jak na to teď koukám, je fakt hrozný. To Little: Vyfotil sem ti teda tu ruku vzhůru nohama. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kartagos Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Odesláno 24. září 2018 Nová akvizice ..musel jsem mít něco natahovacího :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jeronimo Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Odesláno 24. září 2018 (upraveno) Duha mi utekla o pět minut, tak alespoň drama z druhé strany a Soccery. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 24. září 2018 uživatelem Jeronimo
MíraMíra Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Odesláno 24. září 2018 (upraveno) Ja mam pro Ulyšáky proste slabostTo se ti vůbec nedivím. Jsou super a neokoukaný. Upraveno 24. září 2018 uživatelem MíraMíra
yegor Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Odesláno 24. září 2018 podla mna za tie peniaze velka zabava na ruke. Mal som modre...keby mali viac plasticke hodinove indexy tak by boli dokonale.
Liqid Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Odesláno 24. září 2018 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Exiztence Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Odesláno 24. září 2018 Ja mam pro Ulyšáky proste slabost To jsou s inhousem? Kazdopadne pěkný jsou
leebauer Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Odesláno 24. září 2018 No já tu kytaru tam v podstatě narafičil na tebe. Já totiž hrozně zatoužil po tý limitce Malcolma Younga ale pak sem racionálně uznal, že na to moje pidlikání je 70k přece jenom dost. Tak sem koupil PRS Santána, vybrakoval přední snímač na počest MY a teď do mě vstoupí určitě duch vobou. To nato, jak na to teď koukám, je fakt hrozný. To Little: Vyfotil sem ti teda tu ruku vzhůru nohama.Tys to tam navlek vobráceně.Sakra to by mě nenapadlo.Ale dobrý.Du to taky prubnout.
yegor Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Odesláno 24. září 2018 To jsou s inhousem? Kazdopadne pěkný jsouPodla subcifernika rezervy chodu su to ETY.
Doporučené příspěvky