Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

Jak píšeš, je to masakr. :)

Co ti budu povídat :-) .... montáž a demontáž budíku už nepotřebujeme, Hodinové stroje I. také ne... no a ten zbytek, na páteční přezkoušení přeci stačila jen jedna ;-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Delawer: velká poklona, já dnes sváteční trikoloru.

Díky, ale ještě mám dlouhou cestu před sebou. Poklona hlavně vyučujícím, kteří mají s nami trpělivost :-). A říkám si, jestli s těma béčkama můžu do vintážek, když jsou 21 let :-)

Odkaz ke komentáři

Millennium Falcon, nářez. Jsi mně připomněl že ještě nemám složenou Saturn V

jsi ostuda!:)

Když tu mate to Lego tak jedna starší s Chironem ;)

6eb35518846875788b65cb8a763f89bd.jpg

hezky pekne, chiron je skvely!

ja ten MF stavim uz pres 26 hodin po dobu nekolika mesicu, ale snad se to uz chyli ke zdarnemu konci...

Odkaz ke komentáři

jsi ostuda! :)

hezky pekne, chiron je skvely!
ja ten MF stavim uz pres 26 hodin po dobu nekolika mesicu, ale snad se to uz chyli ke zdarnemu konci...

S přítelkyni jsme dali Chirona za víkend ;o)
338d5cbfdd53fd69561c2ea33d6adbb5.jpg
Ještě máme Saturn Vku :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Upraveno uživatelem Exiztence
Odkaz ke komentáři

Díky, ale ještě mám dlouhou cestu před sebou. Poklona hlavně vyučujícím, kteří mají s nami trpělivost :-). A říkám si, jestli s těma béčkama můžu do vintážek, když jsou 21 let :-)

Nemůžeš :)

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/22626-nosíte-své-vintage-kousky/?p=2194992

Odkaz ke komentáři

Dneska teda v navaznosti vlakna o trekovych skrpalech v goretexu... :) tyvole ale zima, dest, lidi podel Evropsky snad milion, furt me nekdo dloubal do voka destnikem a videl sem vseho vsudy asi dve tatry, bagr s nejakym vojinem za volantem a par zmrzlejch polisu na korbe dzipu.. jeste si tu slavu budu muset pustit v telce...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...