paulg Odesláno 11. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2019 zima je spat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
AndyAaron Odesláno 11. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2019 Inspiroval me Vit, kdyz zase vytahl svoje Certiny. Tak jsem vyndal i ty svoje...
Vit Odesláno 11. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2019 Inspiroval me Vit, kdyz zase vytahl svoje Certiny. Tak jsem vyndal i ty svoje... To jsem rád, je škoda je nechat zahálet. ------------------------------------------------------------ Já aktuálně M.L.R.C. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kid_A Odesláno 11. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2019 Inspiroval me Vit, kdyz zase vytahl svoje Certiny. Tak jsem vyndal i ty svoje... tyhle podia jsou za me jedny z nejpeknejsich quartz chronacu, co znam.
Vit Odesláno 12. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2019 tyhle podia jsou za me jedny z nejpeknejsich quartz chronacu, co znam. V automatu to byl můj sen, ale znáte ty pocity na začátku, hodinky za 30kKč, na to nikdy nebudu mít, tak jsem koupil Firsty. ------------------------- Dneska Seiko Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
McStinger Odesláno 12. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2019 Tiež Seiko Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kid_A Odesláno 12. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2019 (upraveno) V automatu to byl můj sen, ale znáte ty pocity na začátku, hodinky za 30kKč, na to nikdy nebudu mít, tak jsem koupil Firsty. ------------------------- Dneska Seiko je krasny, jak ruzni lide prochazi temer identickyma fazema:))) Upraveno 12. dubna 2019 uživatelem Kid_A
blackhead Odesláno 12. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2019 Ten zelenej ciselnik se snad neda vyfotit, co? Jinak samozrejme parada.SeikoIMG_20190411_122935_056.jpg
Kupa54 Odesláno 12. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2019 Dneska SMP Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dokusan Odesláno 12. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2019 (upraveno) LHD (safra, špatně jsem nastavil datum) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 12. dubna 2019 uživatelem Dokusan
pusher... Odesláno 12. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2019 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lordsoft Odesláno 12. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2019 (upraveno) Džíemtý čajna frajdej. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 12. dubna 2019 uživatelem lordsoft
M@chino Odesláno 12. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2019 .. SST 12 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Akam Odesláno 12. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2019 furtmoon Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
LovecK Odesláno 12. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2019 Je libo popelníček?PS: a vůbec mi nejsou veliký
LovecK Odesláno 12. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2019 Je libo popelníček?PS: a vůbec mi nejsou veliký
Piplík Odesláno 12. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2019 na ruce zestárly, jak dlouho jsem je už nesundal (-:tak jsou skvělé ! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
matthias Odesláno 12. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2019 Ten zelenej ciselnik se snad neda vyfotit, co? Jinak samozrejme parada.Ale jo, jen to chce hodne svetla a idealne slunicko... Navic on vetsinou pusobi opravdu spis cerne nez zelene... Jinak diky.Jedna starsi, kde je ta zelena lip videt Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky