Slick Odesláno 9. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2019 "To nepochopíš" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 9. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2019 čekání na kino...Manželka: "Proč si to fotíš?"... Já: "Nooo, jen tak, pro kolegy"... M: "Pro jaký kolegy?"... Já: "Do naší komunity"..M: "Komunity??"...Já: "Do hodinkové komunity, Co máte právě na ruce".. M: "Ježiš kolik Ti je??"... Já: "To nepochopíš"... chvilku ticho a M: "Tak já chci taky"... Já: "Kolik Ti je?"... M: "Rozhodně méně než Tobě"... Takže asi tak, viz foto... Jak jsi dokázal víc jak půl roku tajit komunitu? Projevy a následky jsou patrný relativně brzy :-)))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Starous Odesláno 9. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2019 Jak jsi dokázal víc jak půl roku tajit komunitu? Projevy a následky jsou patrný relativně brzy :-))))))Tak já nic netajil ;-) my to máme nastavené tak, že neřešíme co kdo si za své peníze koupí :-) akorát nevěděla, že si dáváme fota hodinek ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Starous Odesláno 9. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2019 (upraveno) Supr. Ted jeste ty Valentina do co mate prave na noze Jaká "Valentina"? Nechápu.. Tak nějak celkově ????? Upraveno 9. května 2019 uživatelem Starous Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 9. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2019 To nebudou Valentina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 9. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2019 PAM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Starous Odesláno 9. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2019 To nebudou Valentina Nevím jestli je to uspokojivá odpověď, ale nejsou.. a i kdyby byli třeba ze "Sapy", tak je to snad jedno, já jsem myslel, že se zde řeší hodinky a ne kdo co má.... Prostě jsou maskáčové a to je pro mě podstatné k určitému (častému) oblečení.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 9. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2019 Čas na košíkovou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 9. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2019 Tohle nejde nemilovat, fuckt ne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 9. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2019 Tak já nic netajil ;-) my to máme nastavené tak, že neřešíme co kdo si za své peníze koupí :-) akorát nevěděla, že si dáváme fota hodinek ;-)Kdes tu zenskou prosimte nasel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 9. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2019 Nevím jestli je to uspokojivá odpověď, ale nejsou.. a i kdyby byli třeba ze "Sapy", tak je to snad jedno, já jsem myslel, že se zde řeší hodinky a ne kdo co má.... Prostě jsou maskáčové a to je pro mě podstatné k určitému (častému) oblečení.. :-)Však jo, mě je to buřt Reagoval jsem na sibiře a Tvé zmatení Žádnej štres Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Starous Odesláno 9. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2019 Však jo, mě je to buřt Reagoval jsem na sibiře a Tvé zmatení Žádnej štres jasoň, to úplně v poho :-) , ale prostě ano "zmatení" .. fakt nevím ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Starous Odesláno 9. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2019 Kdes tu zenskou prosimte nasel? Před 14ti lety na chatě :-)))My to tak máme nastavené od začátku, u nás to je tak "Tvé peníze, tvá věc za co si je utratíš" ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 9. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2019 PAM pam.jpg na kuzi s nima...hned:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foldes Odesláno 9. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2019 (upraveno) Vcerejsi svatecni pro me jsou proste nejvicA pak jedna vcerejsi od Kuby z butiku. Musim rict, ze ta stara reference se mi libi trochu vic a ta seda barva me teda moc nezaujala je to strasne velka seda masa. Upraveno 9. května 2019 uživatelem foldes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 9. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2019 Tak nějak pořád :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 9. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2019 čekání na kino...Manželka: "Proč si to fotíš?"... Já: "Nooo, jen tak, pro kolegy"... M: "Pro jaký kolegy?"... Já: "Do naší komunity"..M: "Komunity??"...Já: "Do hodinkové komunity, Co máte právě na ruce".. M: "Ježiš kolik Ti je??"... Já: "To nepochopíš"... chvilku ticho a M: "Tak já chci taky"... Já: "Kolik Ti je?"... M: "Rozhodně méně než Tobě"... Takže asi tak, viz foto... To mi připomnělo před pár lety: Manželka: "Co děláš?"Já: "Fotím si hodinky."Manželka: "Aha... Já myslela, že děláš něco normálního." Dneska už jí to nenormální nepřipadá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 9. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2019 Chystám se na měsíc ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paro Odesláno 9. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2019 S tooly dnes ve "fabrice". Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 9. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2019 A ještě fotku teda, když už jsem su tu rozkecal: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky