Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

čekání na kino...Manželka: "Proč si to fotíš?"... Já: "Nooo, jen tak, pro kolegy"... M: "Pro jaký kolegy?"... Já: "Do naší komunity"..

M: "Komunity??"...Já: "Do hodinkové komunity, Co máte právě na ruce".. M: "Ježiš kolik Ti je??"... Já: "To nepochopíš"... chvilku ticho a M: "Tak já chci taky"... Já: "Kolik Ti je?"... M: "Rozhodně méně než Tobě"... Takže asi tak, viz foto...

Jak jsi dokázal víc jak půl roku tajit komunitu? Projevy a následky jsou patrný relativně brzy :-))))))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak jsi dokázal víc jak půl roku tajit komunitu? Projevy a následky jsou patrný relativně brzy :-))))))

Tak já nic netajil ;-) my to máme nastavené tak, že neřešíme co kdo si za své peníze koupí :-) akorát nevěděla, že si dáváme fota hodinek ;-)  

Odkaz ke komentáři

To nebudou Valentina :D

Nevím jestli je to uspokojivá odpověď, ale nejsou.. a i kdyby byli třeba ze "Sapy", tak je to snad jedno, já jsem myslel, že se zde řeší hodinky a ne kdo co má.... Prostě jsou maskáčové a to je pro mě podstatné k určitému (častému) oblečení..  :-)

Odkaz ke komentáři

Nevím jestli je to uspokojivá odpověď, ale nejsou.. a i kdyby byli třeba ze "Sapy", tak je to snad jedno, já jsem myslel, že se zde řeší hodinky a ne kdo co má.... Prostě jsou maskáčové a to je pro mě podstatné k určitému (častému) oblečení..  :-)

Však jo, mě je to buřt :D Reagoval jsem na sibiře a Tvé zmatení :) Žádnej štres :)

Odkaz ke komentáři

Vcerejsi svatecni pro me jsou proste nejvicf94f65528386102782534f84ae857d37.jpg

A pak jedna vcerejsi od Kuby z butiku. Musim rict, ze ta stara reference se mi libi trochu vic a ta seda barva me teda moc nezaujala je to strasne velka seda masa.d0836cdb1365dcb7653b0be57c6be642.jpg

Upraveno uživatelem foldes
Odkaz ke komentáři

čekání na kino...Manželka: "Proč si to fotíš?"... Já: "Nooo, jen tak, pro kolegy"... M: "Pro jaký kolegy?"... Já: "Do naší komunity"..

M: "Komunity??"...Já: "Do hodinkové komunity, Co máte právě na ruce".. M: "Ježiš kolik Ti je??"... Já: "To nepochopíš"... chvilku ticho a M: "Tak já chci taky"... Já: "Kolik Ti je?"... M: "Rozhodně méně než Tobě"... Takže asi tak, viz foto...

To mi připomnělo před pár lety:

Manželka: "Co děláš?"

Já: "Fotím si hodinky."

Manželka: "Aha... Já myslela, že děláš něco normálního."

Dneska už jí to nenormální nepřipadá :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...