brnakp Odesláno 19. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2019 Taky wolfram? Bohužel ne, pouze nerez, to je asi jejich jediná chybička... ale na ruce jim to rád odpustím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 19. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2019 Beee Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 19. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2019 Safra, cos delal?Trosku toho MTB freeridu, ale uz mi holt není 20, vlastne ani 40... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 19. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2019 Tak jsem zase podlehl :-(. No Martine! Ty ale dovedeš překvapit. Poslední dobou u tebe nepřestávam vycházet z údivu. Pecka! Gratuluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 19. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2019 Tak jsem zase podlehl :-(.Krasny ingy a pekna fotka (sic!) :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 19. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2019 Trosku toho MTB freeridu, ale uz mi holt není 20, vlastne ani 40... Tak at se pekne hoji!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 19. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2019 Tohle nedělní dopoledne mělo jedinou chybu: Skončilo a museli jsme za mámou na oběd. (Kterej jsem teda navařil včera :-) ) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 19. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2019 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 19. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2019 Peťo, to je krásná fotka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 20. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2019 Tak at se pekne hoji!!!Dekuju, bude to potřeba, je to tristiva zlomenina palce, když už, tak pořádně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 20. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2019 Mě je z ní zima až sem teda.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 20. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2019 bylo akorát zamračeno a díky teplejší vodě než vzduchu byla trochu mlhaale voda teplá, aspoň pro ruku teda Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 20. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2019 Víkendové SINN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 20. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2019 Zkouším drátěnku, když jsou to ty Seamaster Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackPanter Odesláno 20. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2019 Na výletě v Terezíně s vlasteneckými hodinkami...Tak to jsme tam byli ve stejný den i čas. Kolem půl třetí organizovaná prohlídka Malé pevnosti se slečnou Kristýnou, já na ruce IWC BP. Nebyl jsi ve skupině? Furt čumím na hodinky, ale Primky jsem nezahlédl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neferirkare Odesláno 20. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2019 Tak to jsme tam byli ve stejný den i čas. Kolem půl třetí organizovaná prohlídka Malé pevnosti se slečnou Kristýnou, já na ruce IWC BP. Nebyl jsi ve skupině? Furt čumím na hodinky, ale Primky jsem nezahlédl.To je náhodička. IWC bych si všiml Byl jsem na organisované prohlídce s Lukášem. Možná jsme byli ale na jídle ve stejné hospůdce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 20. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 20. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2019 Zkouším drátěnku, když jsou to ty Seamaster 20190520_093610.jpgJako dobrý, ale řemen imho 1000x lepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 20. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2019 Jen blbnu, potřebuji koupací variantu a guma mi přijde už moc sprostá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badalucio Odesláno 20. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2019 Dnes opět seiko limitka :-) Odesláno z mého COL-L29 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky