Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

tak až zas budeš pouštět speedy rád zase dojedu :) jsou parádní

Nadhera. Imho hezci nez s cernou lunetou.

To vypadá dobře

Ďakujem, vymenil som remeň za ťah a pohodlnosť hodnotím na úrovni plechoveho rolexu, uplna pecka. Trochu som sa bál či bez čiernej lunety tej ?ocelovosti? nebude priveľa, ale zatiaľ som veľmi spokojný.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Jelikož jsem dostal celou řadu gratulací a některé i s kamarádskou poznámkou, že ty Rka můžu teď rozpustit, tak si dovolím jednu na mrzáka s plechovýma paštikama, aneb děkuji za extenzi! ;) jde to i se zlomeninou...

Odesláno (upraveno)

Jelikož jsem dostal celou řadu gratulací a některé i s kamarádskou poznámkou, že ty Rka můžu teď rozpustit, tak si dovolím jednu na mrzáka s plechovýma paštikama, aneb děkuji za extenzi! ;) jde to i se zlomeninou...

My, co to známe, si počkáme na fotky s opravdovou sádrou za cca 2 dny :-)), pak foť. Tohle je zatím jen provizorium.

Každopádně ti držím palce, ať se to rychle a dobře zhojí.

Cos vůbec dělal, že jsi se takhle zřídil? Nikde jsem to nezaznamenal- domácí kutil, sport?

Upraveno uživatelem kuncák7
Odesláno

Dnes celý den pětky. Člověk o nich ani neví, klidně bych s nima vydržel fungovat celý život, kdybych nebyl takovej vocas.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Dnes celý den pětky. Člověk o nich ani neví, klidně bych s nima vydržel fungovat celý život, kdybych nebyl takovej vocas.

Vitej v klubu vocasu. Takovejch nas tu bude zastup
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...