Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

.

Super jsou, sendvič, modrý detail, ucho  a sluší ... mmmmm, asi potřebuji znovu jednoduché 510, to byla paráda.

• Dát hlas 1
  • Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno

Super jsou, sendvič, modrý detail, ucho a sluší ... mmmmm, asi potřebuji znovu jednoduché 510, to byla paráda.

Ty byly fajn, jen byly vyssi, nez klasika Luminor 44 a vadilo mi to natahovani pres ucho, stejne jak u 111 trebas.
Odesláno

Míro, veď máš 60 dní na vrátenie, takže ak ti nesadnú pošleš naspäť do UK. Kupuj pokiaľ môžeš, lebo po brexite asi budeme mať utrum.

Tvl vidíš, to je fakt. Snad bude zas brzo nová smlouva a všechno zůstane při starým.

Odesláno

Ty byly fajn, jen byly vyssi, nez klasika Luminor 44 a vadilo mi to natahovani pres ucho, stejne jak u 111 trebas.

Vejška mi nevadila, natahování nebylo úplně ideál, ale jsou hezký a jednoduchý. Navíc osmidenka.

Odesláno

Super jsou, sendvič, modrý detail, ucho a sluší ... mmmmm, asi potřebuji znovu jednoduché 510, to byla paráda.

Ďakujem, tesim sa z toho, že som našiel púzdro sadnuce aj na menšiu ruku bez toho aby bolo zbytočne subitlne.

Super, že uvažuješ o návrate, cítim vo vzduchu Pam renesanciu. :)

Odesláno (upraveno)

Vejška mi nevadila, natahování nebylo úplně ideál, ale jsou hezký a jednoduchý. Navíc osmidenka.

Jenom upozorňuju, že cca od 20152016 se dělají bez sandwich dialu, takže je třeba hledat starší série.  A ty  jsou dokonalé  :cheers:

Upraveno uživatelem brnakp
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...