Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hmm, to je pravda. A určitě je neměl odřené od korálu... :P

Já tedy taky ne, ale mnozí majitelé 300t je o mořské dno odírali. Tady na fóru mají někteří odřené hodinky maximálně od korálí  :D

Teď jsem koukal na ten odkaz od Víta a trochu gůglil a tady píšou, že Doxa dodala pro natáčení filmu jedny 300t a jedny 600t.

Hádat se nebudu, ale já ty oranžový petilitry kdysi měl a v tubě bylo u karty napsáno, že tendle model hrál ve filmu Sahara:-)

Odesláno

Hádat se nebudu, ale já ty oranžový petilitry kdysi měl a v tubě bylo u karty napsáno, že tendle model hrál ve filmu Sahara:-)

Já se taky hádat nebudu,ale Sahara neviděla pětilitry ani z letadla :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Já se taky hádat nebudu,ale Sahara neviděla pětilitry ani z letadla :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Ty Glashütte sou libovy. Muzes dat blizsi info?

Glashütte Original Senator Navigator Chronograph

Ref. 39-31-07-07-04

Rocnik 2003, v podstate NOS, jsou absolutne netknuty. 

Naprosto perfektnich 39mm, uvnitr kalibr 39-31. Obcas bych je nejradsi nosil obracene, protoze to je naprosta nadhera.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Glashütte Original Senator Navigator Chronograph

Ref. 39-31-07-07-04

Rocnik 2003, v podstate NOS, jsou absolutne netknuty. 

Naprosto perfektnich 39mm, uvnitr kalibr 39-31. Obcas bych je nejradsi nosil obracene, protoze to je naprosta nadhera.

Super, moc povedeny! Taky bych je nosil naopak. At slouzi.

Odesláno

michalval - moc pěkný. Ano jsou to novodobé a zkouším na nich jubilee. Chtěl jsem modré vintážky, ale nikdo nepustil. :(

Zkus Jeronima, ten jich má několik. Ale třeba Ti řekne, že má sám málo  :D Akorát jsou dva typy pouzdra - jeden má klasické nožky a stěžejku mezi nimi jako tyhle naše, a druhý typ má jednu "nožku" uprostřed.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...