Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno

ale pozeram ze ty si chnapol po lahodke. ako sa ti paci kyklop? :)

No, nevím, jestli po lahůdce, ale rozhodně jsou nevšední :)

Kyklop je úplně v pohodě, vidím zatím ve svém věku dobře, ale rozhodně mi to nepřekáží.

Odesláno

Co se ti stalo? :D

Edit:

už jsem si přečetl odpověď výše, takže dále bez otázek ;)

Abych je nekecal, hodinku už je s námi doma i Frank.

Škoda, že jsi je neměl už odpoledne, chtěl bych je vidět naživo, ale ve středu zase jedu kolem tak se stavím na chrono kuk:smile_anim:

Jaký z nich máš na ruce pocit?

Odesláno (upraveno)

double post, tak ho využiju

Kristiane, koukám, že se s Longinama sžíváš, nepláčou PO?:)

Nigu, ty jednoručky jsou super, pořád na ně koukám a jendou si je koupím:-D

Upraveno uživatelem Moty123
Odesláno

double post, tak ho využiju

Kristiane, koukám, že se s Longinama sžíváš, nepláčou PO?:)

Nigu, ty jednoručky jsou super, pořád na ně koukám a jendou si je koupím:-D

Nene, ve skutečnosti se k těm Longinam snažim najít cestu. Chtěl sem je jako takový druhotný, pěkný hodinky třeba do hospody, abych se nemusel strachovat že PO ťuknu. Ta značka je mi hrozně sympatická. Ale pořád sem nějak na pochybách, možná půjdou brzy do prodejního vlákna:-) Ještě jim dám šanci ale.

PO to je láska... a tohle mě v tom zase utvrzuje:-) Teď odpočívají na kolotoči, ale brzy se zas vrátí tam kam patřísmile_anim.gif

Odesláno (upraveno)

Dnes toto a dúfam že ešte na dlho ;)

8180146083_9fc0dfdfb7_c_d.jpg

Upraveno uživatelem Almi
Odesláno

Nene, ve skutečnosti se k těm Longinam snažim najít cestu. Chtěl sem je jako takový druhotný, pěkný hodinky třeba do hospody, abych se nemusel strachovat že PO ťuknu. Ta značka je mi hrozně sympatická. Ale pořád sem nějak na pochybách, možná půjdou brzy do prodejního vlákna:-) Ještě jim dám šanci ale.

PO to je láska... a tohle mě v tom zase utvrzuje:-) Teď odpočívají na kolotoči, ale brzy se zas vrátí tam kam patřísmile_anim.gif

Mám to stejně, když je nemám an ruce tak je mi po nich smutno, teď sice řeším "hospodské" ale uvidím jak to dopadne:whistle:

Odesláno

Škoda, že jsi je neměl už odpoledne, chtěl bych je vidět naživo, ale ve středu zase jedu kolem tak se stavím na chrono kuk:smile_anim:

Jaký z nich máš na ruce pocit?

Jsou celkem malý, ale pro mě ideální. Dobře sedí a jediné, co na nich chybí, jsou sekundové indexy. Cifr parádní, kyklop vůbec nepřekáží. Takže zatím dobrý, ale pořád myslím na Eterny :)

A Meistersingery si jednou taky koupím...anebo ještě líp si je pak koupím od tebe...nebo obráceně ;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...