Ohm-Aztec Odesláno 12. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2012 To jsou pro mě nejkrásnější béčka.Jedny mi tady utekli,tak snad se zase objeví.Závidím Ti je a gratuluji k nim. Děkuju, Mlsoune, mám je rád... Longines Hydroconquest Paráda!
Chorche Odesláno 12. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2012 ale pozeram ze ty si chnapol po lahodke. ako sa ti paci kyklop? No, nevím, jestli po lahůdce, ale rozhodně jsou nevšední Kyklop je úplně v pohodě, vidím zatím ve svém věku dobře, ale rozhodně mi to nepřekáží.
Moty Odesláno 12. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2012 Co se ti stalo? Edit:už jsem si přečetl odpověď výše, takže dále bez otázek Abych je nekecal, hodinku už je s námi doma i Frank. Škoda, že jsi je neměl už odpoledne, chtěl bych je vidět naživo, ale ve středu zase jedu kolem tak se stavím na chrono kuk:smile_anim: Jaký z nich máš na ruce pocit?
Moty Odesláno 12. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2012 (upraveno) double post, tak ho využiju Kristiane, koukám, že se s Longinama sžíváš, nepláčou PO? Nigu, ty jednoručky jsou super, pořád na ně koukám a jendou si je koupím:-D Upraveno 12. listopadu 2012 uživatelem Moty123
Kristian.nov Odesláno 12. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2012 double post, tak ho využiju Kristiane, koukám, že se s Longinama sžíváš, nepláčou PO? Nigu, ty jednoručky jsou super, pořád na ně koukám a jendou si je koupím:-D Nene, ve skutečnosti se k těm Longinam snažim najít cestu. Chtěl sem je jako takový druhotný, pěkný hodinky třeba do hospody, abych se nemusel strachovat že PO ťuknu. Ta značka je mi hrozně sympatická. Ale pořád sem nějak na pochybách, možná půjdou brzy do prodejního vlákna:-) Ještě jim dám šanci ale. PO to je láska... a tohle mě v tom zase utvrzuje:-) Teď odpočívají na kolotoči, ale brzy se zas vrátí tam kam patří
Almi Odesláno 12. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2012 (upraveno) Dnes toto a dúfam že ešte na dlho Upraveno 12. listopadu 2012 uživatelem Almi
fobus Odesláno 12. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2012 Pekné kolega...prines ich ukázať na zraz...
Moty Odesláno 12. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2012 Nene, ve skutečnosti se k těm Longinam snažim najít cestu. Chtěl sem je jako takový druhotný, pěkný hodinky třeba do hospody, abych se nemusel strachovat že PO ťuknu. Ta značka je mi hrozně sympatická. Ale pořád sem nějak na pochybách, možná půjdou brzy do prodejního vlákna:-) Ještě jim dám šanci ale. PO to je láska... a tohle mě v tom zase utvrzuje:-) Teď odpočívají na kolotoči, ale brzy se zas vrátí tam kam patří Mám to stejně, když je nemám an ruce tak je mi po nich smutno, teď sice řeším "hospodské" ale uvidím jak to dopadne:whistle:
Chorche Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2012 Škoda, že jsi je neměl už odpoledne, chtěl bych je vidět naživo, ale ve středu zase jedu kolem tak se stavím na chrono kuk:smile_anim: Jaký z nich máš na ruce pocit?Jsou celkem malý, ale pro mě ideální. Dobře sedí a jediné, co na nich chybí, jsou sekundové indexy. Cifr parádní, kyklop vůbec nepřekáží. Takže zatím dobrý, ale pořád myslím na Eterny A Meistersingery si jednou taky koupím...anebo ještě líp si je pak koupím od tebe...nebo obráceně
misoo Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2012 dnes digitalky - bez ruciciek...
Kristian.nov Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2012 Co to je za kousek? To se mi líbí:-)
PhoeniX Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2012 lonzinky Nepřestávají se mi líbit.
Pavel K. Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2012 Dneska máme na balkoně vyloženě letní pařák Super počasí.
Doporučené příspěvky