Vit Odesláno 24. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2012 Včerejší rozlučková s jedním divným městem. Michale, to je Oris s průměrem 47mm na ruce s obvodem 17,5cm?Sedí skvěle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 24. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2012 Od ctvrtka v kuse moje outdoorovy hodinky...cely den jezdeni na kole a chozeni po horach, zatim -2 s Krása nesmírná! Tam bych se chtěl taky někdy podívat.Od rána bláto a Land Rover, takže Black Triton. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 24. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2012 Cyrile jaká je kvalita DLC, stále super? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 24. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2012 Takový malý teaser Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 24. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2012 Aby to nedopadlo takhle! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 24. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2012 (upraveno) V zajetí prům?rnosti ... Upraveno 24. listopadu 2012 uživatelem Tomas_2002 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 24. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2012 To mám rád. Pěkný, gratuluju : ) dakujem, zatial si len zvykam na mrnavy cifernicek a lunetu ale farby to hadze skvele... dnes prvy krat na dennom slnku, krasa, paci sa mi to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno 24. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2012 korsbek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 24. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2012 Tak mi včera na vánočním večírku řekli, že prej jsem dříč a tmelič roku a dali mi tyhle hodinky. Jsou fajn, co by ne..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 24. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2012 Cyrile jaká je kvalita DLC, stále super?Jako bys mi sebral myšlenku! Chystám se udělat pár fotek a doplnit info do vlákna, který jsem těmto hodinkám věnoval a kde jsem to i slíbil. Jen předesílám.... jsou super! Jediný, co dostává při mém brutálním zacházení na p...l je spona. Pouzdro, přesnost i rezerva nátahu v pohodě. Fotky řeknou víc. Jestli jsem nenechal všechny foťáky na firmě, udělám to přes víkend... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cedric Odesláno 24. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2012 4 horhe: tak gratulace... Dobrý kolektiv, ty dříči.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 24. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ejabejaroz Odesláno 24. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2012 (upraveno) Na hajzlu... Upraveno 24. listopadu 2012 uživatelem Ejabejaroz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 24. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2012 V noci a ráno pak venku tyto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 24. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2012 Na hajzlu...Nezáblo tě na nohy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 24. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2012 Malý privátní testík antireflexů: Více ZDE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ejabejaroz Odesláno 24. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2012 Nezáblo tě na nohy Dalo se to vydrzet, v Kanade jsme zvykli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 24. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2012 Jako bys mi sebral myšlenku! Chystám se udělat pár fotek a doplnit info do vlákna, který jsem těmto hodinkám věnoval a kde jsem to i slíbil. Jen předesílám.... jsou super! Jediný, co dostává při mém brutálním zacházení na p...l je spona. Pouzdro, přesnost i rezerva nátahu v pohodě. Fotky řeknou víc. Jestli jsem nenechal všechny foťáky na firmě, udělám to přes víkend... Tak se tesim, diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 24. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2012 (upraveno) Listopad...Listí...Hrábě...Rolex Jo a všimli jste si, že tohle vlákno už má přes jeden milion zhlédnutí? Mazec. Upraveno 24. listopadu 2012 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hulk Odesláno 24. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2012 (upraveno) hlavne to musi ladit :-) Upraveno 24. listopadu 2012 uživatelem hulk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky