Georf Odesláno 27. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2012 TO : Financ : Igeny jsou nádherné, prošly údržbou v Eltonu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 27. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2012 TO : Financ : Igeny jsou nádherné, prošly údržbou v Eltonu ? Je to LE. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 27. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2012 Pavel23: Prohlédni si je pořádně, skutečně je to limitka ELTON Sport? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 27. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2012 Kdo uhodne hodinky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 27. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2012 Kdo uhodne hodinky? corum ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 27. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2012 corum ?Ne-e. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 27. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2012 seiko? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 27. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2012 seiko?Né, cvoku . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 27. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2012 tak to vyklop, už sem si na to nalil bublifuk do skleničky od hořcice = sem celej napnutej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 27. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2012 tak to vyklop, už sem si na to nalil bublifuk do skleničky od hořcice = sem celej napnutej to fakt není corum? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 27. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2012 CyS, limitka Melges, karbonový ciferník s vyškrábanejma plachetnicema kolem středu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 27. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2012 CyS, limitka Melges, karbonový ciferník s vyškrábanejma plachetnicema kolem středu. jestli je to tohle, tak je to pecka http://www.ablogtowatch.com/cuervo-y-sobrinos-robusto-buceador-carbon-melges-limited-edition-watch/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 27. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2012 (upraveno) jestli je to tohle, tak je to pecka http://www.ablogtowatch.com/cuervo-y-sobrinos-robusto-buceador-carbon-melges-limited-edition-watch/Jj, to je vono. Nejsou (zatím) moje, ale dost se mi líbí, pěkně sedí na ruce, 43 mm, ale díky zahnutejm nožkám a menšímu cifru se nosí jako menší. Upraveno 27. listopadu 2012 uživatelem Viktor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 27. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2012 TO : Financ : Igeny jsou nádherné, prošly údržbou v Eltonu ? Je to LE. Pavel23: Prohlédni si je pořádně, skutečně je to limitka ELTON Sport? To je moje vlastní limitka :-) Jeden kousek :-) Více info tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 27. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2012 Tak jedna ze včerejška... Že se hodnota Trabanta zdvojnásobí, když se mu natankuje plná nádrž, to je starý vtip... Ale víte, jak zdesetinásobit cenu Škody Favorit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hulk Odesláno 27. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2012 Tyhle mě nikdy neomrzí. Moje první "lepší" hodinky. Láska na celý život.....Univerzální k obleku i svetru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 27. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2012 paradny tah Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 27. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2012 Tak jedna ze včerejška... Že se hodnota Trabanta zdvojnásobí, když se mu natankuje plná nádrž, to je starý vtip... Ale víte, jak zdesetinásobit cenu Škody Favorit? obávám se, že přidáním rolád /byť na nato-strapu/ k fa se hodnota vozu zvýší téměř stonásobně, s nádrží 110x... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 27. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2012 Krasny veteran. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 27. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2012 obávám se, že přidáním rolád /byť na nato-strapu/ k fa se hodnota vozu zvýší téměř stonásobně, s nádrží 110x...Dokonce? Inu, možné to je... Každopádně mě nepravděpodobnost toho výjevu značně baví.Škoda jen, že není léto, aby se mě někdo z tramvajové zastávky zeptal, jestli je to fejk, a já mohl s naprostou samozřejmostí opáčit, že jsou z turecké pláže a že jsem je z třiceti dolarů ukecal na dvacet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky