Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Díky, něco takového jsem si myslel, jen mě zajímalo jak to vypadá

Edit: něco jsem našel

post-20025-057669000 1354107963.jpg

Upraveno uživatelem Moty123
  • Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno

Omlouvám se za nekvalitní fotku :)

Neostre foto mi ani nejak nevadi, ale ani kdyby bylo ostre jako brit, stejne bych v tom chaosu rucicek urcite

spravny cas nenasel... :sad01_anim: (jinak jsi zcela evidentne slusny clovek, ktery ma alespon pulku nadrze plnou, coz v dnesni dobe

neni zase tak uplnou samozrejmosti... B))

Odesláno

Sice tomu nerozumim ale budiž...jsi tu nový tak to beru jako kompliment...a to že nepoznáš čas? Tak to Tě tady místní členové časem nauči! :baaasmiley:

Odesláno

Ono asi nic není věčné, ale zatím zažívám nečekaný pocit hodinkového klidu, inzertní sekce mě nechává chladným, na chrono24 jsem vlezl už ani nevím kdy.

DSCN0177.jpg

Odesláno

Chorche gratuluji. Trpělivost se tentokrát vyplatila ;-).

Díky a souhlas...vyplatila. Takhle na fotce vypadají celkem velké, přitom jsou malinké, ale díky tomu skvěle sedí na mé mini ruce, ale přitom člověk cítí, že na ní něco má. Jak se říká, jsem teď spokojenej parchant :)

Odesláno

Díky a souhlas...vyplatila. Takhle na fotce vypadají celkem velké, přitom jsou malinké, ale díky tomu skvěle sedí na mé mini ruce, ale přitom člověk cítí, že na ní něco má. Jak se říká, jsem teď spokojenej parchant :)

Kolik mají průměr pouzdra bez korunky ?

Odesláno
Tak dnes horší hodinky, lepší auto - a veřejné zostuzení, neb je z fotky patrno, že jsem měl v jeden okamžik jen čtvrt nádrže.

Asi pět minut nato jsem tam zrovna procházel :)

Odesláno z mého HTC HD2 pomocí Tapatalk 2

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...