Moty Odesláno 28. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2012 (upraveno) Díky, něco takového jsem si myslel, jen mě zajímalo jak to vypadá Edit: něco jsem našel Upraveno 28. listopadu 2012 uživatelem Moty123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 28. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2012 sorry opat za spam, no vytesujem sa z nich jak maly... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 28. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2012 Jak ty to děláš, že ty tvoje Rolexky jsou čím dál tím hezčí Ony jsou normalne skaredy, ja akorat umim tak dobre fotit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslav 2 Odesláno 28. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2012 Bluering Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 28. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2012 Omlouvám se za nekvalitní fotku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elvin Odesláno 28. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2012 Omlouvám se za nekvalitní fotku Neostre foto mi ani nejak nevadi, ale ani kdyby bylo ostre jako brit, stejne bych v tom chaosu rucicek urcitespravny cas nenasel... (jinak jsi zcela evidentne slusny clovek, ktery ma alespon pulku nadrze plnou, coz v dnesni dobeneni zase tak uplnou samozrejmosti... ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 28. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2012 Sice tomu nerozumim ale budiž...jsi tu nový tak to beru jako kompliment...a to že nepoznáš čas? Tak to Tě tady místní členové časem nauči! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 28. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2012 ta zalené luneta je krásná, snad je na srazu někdy uvidím! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 28. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2012 sorry opat za spam, no vytesujem sa z nich jak maly... Tak to jsme dva To čekání se mi fakt vyplatilo, jsou skvělý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 28. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2012 Tak to jsme dva To čekání se mi fakt vyplatilo, jsou skvělý. Chorche gratuluji. Trpělivost se tentokrát vyplatila ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 28. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2012 Kancl diving. Uklízím před odchodem, v pátek definitivní konec po 14ti letech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 28. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2012 Ono asi nic není věčné, ale zatím zažívám nečekaný pocit hodinkového klidu, inzertní sekce mě nechává chladným, na chrono24 jsem vlezl už ani nevím kdy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno 28. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 28. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2012 Chorche gratuluji. Trpělivost se tentokrát vyplatila ;-).Díky a souhlas...vyplatila. Takhle na fotce vypadají celkem velké, přitom jsou malinké, ale díky tomu skvěle sedí na mé mini ruce, ale přitom člověk cítí, že na ní něco má. Jak se říká, jsem teď spokojenej parchant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 28. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2012 Díky a souhlas...vyplatila. Takhle na fotce vypadají celkem velké, přitom jsou malinké, ale díky tomu skvěle sedí na mé mini ruce, ale přitom člověk cítí, že na ní něco má. Jak se říká, jsem teď spokojenej parchant Kolik mají průměr pouzdra bez korunky ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 28. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2012 Kolik mají průměr pouzdra bez korunky ?39mm. Díky lunetě je hlavně dost malý cifr, ale proporčně to sedí pěkně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 28. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2012 Optimální velikost..příjemné na nošení, menší pravděpodobnost nárazu ( o futra ). Skvěle Ti padnou ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 28. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2012 Tak dnes horší hodinky, lepší auto - a veřejné zostuzení, neb je z fotky patrno, že jsem měl v jeden okamžik jen čtvrt nádrže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 28. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2012 Tak dnes horší hodinky, lepší auto - a veřejné zostuzení, neb je z fotky patrno, že jsem měl v jeden okamžik jen čtvrt nádrže. Asi pět minut nato jsem tam zrovna procházel Odesláno z mého HTC HD2 pomocí Tapatalk 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 28. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2012 Tak to jsem tam ještě furt stál... Dneska to bylo zaseklý jak prase. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky