safi Odesláno 6. září 2008 Nahlásit Odesláno 6. září 2008 (upraveno) Ahoj, dneska jsme s Luckou koupili stolní hru Carcassonne..hlavní modul a první ze šesti rozšíření. Jaké hry hrajete vy? Upraveno 6. září 2008 uživatelem ¨safi
Jeremy Odesláno 6. září 2008 Nahlásit Odesláno 6. září 2008 Skvělé je Puerto Rico, dále hrajeme občas Axis&Allies, RISK, Tikal.. je toho mraky. A nejlepší jsou ty, které se hrají bez kostek :-)
hciq Odesláno 6. září 2008 Nahlásit Odesláno 6. září 2008 s dětma teď karty Beng, Carcassonne je už nuda
safi Odesláno 6. září 2008 Autor Nahlásit Odesláno 6. září 2008 s dětma teď karty Beng, Carcassonne je už nuda máme první hru úspěšně za sebou a je to nad očekávání zábavné
Senseeei Odesláno 6. září 2008 Nahlásit Odesláno 6. září 2008 (upraveno) A co tak dostihy a sazky Upraveno 6. září 2008 uživatelem Senseeei
Andreas.ks Odesláno 8. září 2008 Nahlásit Odesláno 8. září 2008 O víkendu jsme byli u kamaráda, rozehráli jsme se... Carcasonne, Scrabble, Osadníci,... nejbrutálnější byly asi 7-hodinové Dostihy...
Gilius Odesláno 8. září 2008 Nahlásit Odesláno 8. září 2008 "Karkason" už nehraju,mám rozšíření až po "princeznu a draka"...už mne to neba...... Nejvíce hrajeme Activity(s kamarádama) a Česko......Česko je nářez...to člověk zjistí,co všechno o tom našem "zaprděném dvorečku" vlastně neví. Jinak jsem byl odkovanej na DrDu a Shadowrunu.....dneska už to nehraju,je to velkej žrout času.....kterej nemám.Ale tuhle jsem si dal pro srandu u známejch Proroctví a docela dobrý. A dobrá rychlovka(vědomostní) je Žahour......
cody Odesláno 8. září 2008 Nahlásit Odesláno 8. září 2008 Ja hraju jen "voko" o koruny, jsem prosty pobijec much.
KGrob Odesláno 9. září 2008 Nahlásit Odesláno 9. září 2008 Většinu už ne, ale stále dost velký kus volného času stále věnuji šachu. Rozumná alternativa k mediálnímu sadomasochismu kolem
stampee Odesláno 9. září 2008 Nahlásit Odesláno 9. září 2008 ja hraju, kostky(super i na cesty), citadelu a proroctvi
Hugo14 Odesláno 10. září 2008 Nahlásit Odesláno 10. září 2008 Carcassone s třemi rozšířeními, Hallali, Scrable a pak mé oblíbené Wings of War (2D) se všemi rozšířeními.
safi Odesláno 10. září 2008 Autor Nahlásit Odesláno 10. září 2008 Carcassone s třemi rozšířeními, Hallali, Scrable a pak mé oblíbené Wings of War (2D) se všemi rozšířeními. Scrable Lucka taky chtěla, ale já na to nějak nemám buňky (teda nebaví mě to)
Jeremy Odesláno 25. března 2014 Nahlásit Odesláno 25. března 2014 Hola! hrajete taky deskovky někdo? Nějaké tipy na pokročilejší deskovky, kde je hlavně minimum náhody? Tj. vlastně žádná kostka a minimum nějakých tahacích karet? Zatím mám v největší oblibě Puerto Rico a v poslední době hlavně Imperial.
Irma Bunt Odesláno 25. března 2014 Nahlásit Odesláno 25. března 2014 Deskovky hraju, ale jen klasický britský monopoly, takže pokročilýho a celkem na náhodu, ale nemůžu si je vychválit.
xcmaniax Odesláno 25. března 2014 Nahlásit Odesláno 25. března 2014 Ahoj, zkus se podívat na Mage Knight. Nějaká forma náhody tam samozřejmě je (hlavně pořadí karet v balíčku), ale když se hráči hru naučí, tak je to pecka na dlouhé večery.
Peta-Biker Odesláno 25. března 2014 Nahlásit Odesláno 25. března 2014 (upraveno) Vysoké napětí http://www.zatrolene-hry.cz/spolecenska-hra/vysoke-napeti-87/ Upraveno 25. března 2014 uživatelem Peta-Biker
Z. Paul Odesláno 25. března 2014 Nahlásit Odesláno 25. března 2014 Já hrál a celkem mě bavilo Mafia City Pak klasika Scrable, Člověče nezlob se a tak.Mám rád i šachy a dámu, a na oslavách většinou Activity.
Lamiczka Odesláno 25. března 2014 Nahlásit Odesláno 25. března 2014 Pokročilejší deskovku mam doma asi jen pandemii s rozsirenim. Je kooperativni a celkem dobra. Z tech jednoduchych me za posledni dobu nadchnulo Dobble. Jednoduchy princip dava sousta vatiant her.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se