Přejít na obsah

5.Říjen 2020 - Snoopy Celebration

Návštěvník dabelM

Doporučené příspěvky

• po měsících...
  • po 4 týdnech...
před 3 minutami, VintageLover napsal:

Prosim rekni, ze to neni cz distribuce. 🙏

Samozřejmě že není, buď v klidu..😇 Na to bych musel mít těch Omeg aspoň dva plné kufry... :D Připojím ještě technickou poznámku k odstínu modré, které jsem se dost obával. Na některých fotkách totiž podle mého názoru působí až lacině a hodinky trochu sráží. Ve skutečnosti je ale na denním světle decentní – námořnická modrá, která se opravdu povedla! 👌Většinou přechází až do tmavě modré. Ten světlejší odstín se objeví pod studenou zářivkou, jakou hodinky často nasvěcují při prodeji kvůli detailům.. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidám ještě dýnko, i když by to chtělo lepší fotku, bohužel už narážím na limity své i mobilu 🫣

Docela zajímavá kombinace - tampónový tisk (modul + Země) + mikrostrukturovaná metalizace (Měsíc)

IMG_5388.jpg?ver=0

Upraveno uživatelem Axel
  • Like 4
Odkaz ke komentáři

před 11 hodinami, rayethon napsal:

Jsou nadherne! No nebudu lhat, zavidim Ti je. .)

Děkuju 😇 Mám z nich fakt radost.. Chvilku tady s nimi budu ještě spamovat.. 🫣

U předchozí fotky to skoro vypadalo, že mu chybí oko.. Ale je tam😉

IMG_5397.jpg?ver=0

• Like 2
Odkaz ke komentáři

Na tohle je radost koukat, krásný detailní čistý fotky a je vidět jakou máš radost i ty, super to je, gratuluju ti a přeju ti je moc a těším se na další fotky👍🏻🎑

Upraveno uživatelem tikzot
  • Like 1
  • Díky 1
Odkaz ke komentáři

Ten měsíc na dýnku je jak živej. Východ Země spolu s letícím Snoopym je skoro škoda nosit dýnkem dolů🙂.

Jenom mě trochu nesedí sekundová ručička stopek. Proč není stejného tvaru jako u posledních Moonů s cal. 3861, ale odpovídá předchozí referenci s 1861? 

• Díky 1
Odkaz ke komentáři

@tikzot @Kupa54 @Jerryl Kluci, díky moc 👍 Ty detaily mě zkrátka baví, jsem rád, že se fotky líbí 😌

Moderní sekundová ručka chronografu esteticky asi vypadá lépe, ale historicky s ohledem na Moony ze 70. let je "správnější" varianta u předchozí generace s kalibrem 1861/1863, proto i u Snoopyho návrat k původnímu designu..👌

Odkaz ke komentáři

Běžte do háje, chlapci. Mám v práci tvořit hodnoty a místo toho čumím na fotky hodinek, který nebudu nikdy mít a který vám upřímně závidím. Jak já k tomu přijdu? A jak to vysvětlím šéfovi, že zase nestíhám? A manželce, že chci něco takovýho? Upadám do hluboké deprese....

Kecám kraviny, máte to moc pěkný, fakt. A závidím jen trochu, prý se to nemá. Jen foťte víc a houšť.... :) 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...