Návštěvník Ondra Odesláno 5. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2020 To bych sel spis do tech Citizenu. Mel jsem jich za ta leta peknou radku, a nikdy nebyl sebemensi problem. Navic Pulsar je levnejsi level Seika (dnes), kdezto Citizen je Citizen. Navic tyhle vypdaji hezky ciste. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 5. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2020 Chce to opravdu navštívit nějakou větší / lepší (ve smyslu rozmanitosti) prodejnu. To je prostě úplně něco jiného, než takhle "na papíře". Obzvlášť, jestli sis nikdy moc hodinky neprohlížel / nehledal na živo. Já si totiž myslím, že i v té levné kategorii jsou dost rozdíly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 5. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2020 já bych si dal aspoň jedno kriterium přes který bych nešel...u mě je to třeba ten safír. Všechny dřívější hodinky jsem měl vždy dobitý...pak to vypadá hnusně... Druhá věc je voda.... je mi jasný, že když hledáš hodinky na koženém řemenu, že s tím asi teda plavat nechceš, ale pokud si představím, že bych měl mít opravdu jen jedny hodinky tak bych se s nimi určitě chtěl koupat. Jak u moře, tak v bazénu... Takže za mě vyber něco se safírem a WR aspoň na plavání nebo šnorchlování. To ty Seika měly ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Olomouc Odesláno 5. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2020 Plavat s nimi opravdu nechci, to pro mě priorita není. Ten safír je možná důležitější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Olomouc Odesláno 5. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2020 Ještě jsem objevil tyhle: hodinky.heureka.cz/citizen-au1080-20a/ Jsou dražší, mají safír, eco-drive, ale zase jen WR 30m (to abych si s nimi opravdu ani nemyl ruce???). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 5. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2020 Myti rukou v pohode, spis s nimi nelezt do vody, coz stejne nemas v planu. Eco-drive je mnohem lepsi volba nez obyc quartz, vyhnes se meneni baterii a otevirani hodinek. Chtel jsem ti Eco-drive doporucit uz driv, ale bylo by to nad limit. Jsou pekny, klidne bych do nich sel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 5. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2020 Ty budou na koženým pásku vypadat parádně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Olomouc Odesláno 5. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2020 No jo, ale koukám, že jsou bez vteřinovky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 5. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2020 To já bych u oblekovek a quartzu považoval za výhodu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 5. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2020 (upraveno) Tak ještě jeden tip: https://www.virtucon.cz/p/swiss-military-hanowa-06-4303-04-001-major-herren-40mm-10atm-1 nebo dva: https://www.virtucon.cz/p/swiss-military-hanowa-06-5277-04-001-observer-herren-40mm-10atm-1?gclid=EAIaIQobChMI35m69o7r7AIVA6p3Ch0WrQpzEAkYBCABEgLESPD_BwE tři: https://www.irisimo.cz/swiss-military-hanowa-4231.04.001?utm_source=heureka&utm_medium=cpc&utm_campaign=heureka#group-2 Upraveno 5. listopadu 2020 uživatelem tombas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Olomouc Odesláno 5. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2020 před 12 minutami, geometr napsal: To já bych u oblekovek a quartzu považoval za výhodu. Proč? (BTW, pro mě to nejsou "oblekovky", ale prostě hodinky nafurt - do kanceláře, na doma, na chalupu... ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Olomouc Odesláno 5. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2020 Díky, tombasi, ale to už se ta cena zase šplhá o kus výš... (mimochodem, pokud si vzpomínám, Hanowa - a obecně švýrarské quartz - tady na fóru tuším nejsou zrovna ve flóru...?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 5. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2020 Mně se oblekovky líbí jednoduchý a absence vteřinovky a navíc jejího škubavého pohybu u quartzu, je u mně činí jednoduššími a elegantnějšími. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 5. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2020 Absence vterinovky u quartzu by mi nevadila, jak pise geometr, spis je to vyhoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Olomouc Odesláno 5. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2020 OK, kluci, díky. Už mám zase poněkud zahlcenou RAMku... Možná mi asi opravdu nezbude nic jiného než počkat na konec nouzového stavu a pak vyrazit do pár hodinářství, pokoukat, potěžkat, vyzkoušet, poklábosit s hodináři a pak se rozhodnout... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 5. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2020 V tom pripade doporucuju KOSCOM, kde muzes srovnat hodinky za tisice i statisice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Olomouc Odesláno 5. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2020 OK, díky, to by šlo. A celkem nedaleko jsou i Helveti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 5. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2020 toho zadání bílého cifru jsem si nikde nevšiml,co tohle a dokoupit hnědku řemen? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 5. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2020 před 4 minutami, Tomáš Olomouc napsal: OK, díky, to by šlo. A celkem nedaleko jsou i Helveti... To ano, ale tam maji jen zlomek. Nic proti nim, Jirku mam rad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 5. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2020 Švýcarský quartz není o nic horší než japonský. Nedej na řeči místních zpovykaných chronomaníků, ty hodinky budou spolehlivě fungovat klidně desítky let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se