Přejít na obsah

RUCE & ručičky.

emef

Doporučené příspěvky

Hrnek už mám a taky toužím po takové lžíci. Našel jsem je akorát ne ebay za trochu rozumný peníz. Nicméně i tak třeba z Eu je doprava na prd. Jsou tam prodejci co mají víc kusů. Nechtěl by jít někdo do holportu a udělat společnou objednávku?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 48 minutami, indian2023 napsal:

Hrnek už mám a taky toužím po takové lžíci. Našel jsem je akorát ne ebay za trochu rozumný peníz. Nicméně i tak třeba z Eu je doprava na prd. Jsou tam prodejci co mají víc kusů. Nechtěl by jít někdo do holportu a udělat společnou objednávku?

Na kolik vyjde ta jedna lžička?

Odkaz ke komentáři

No tak nejsem angličtinář a s ebay taky nemám zkušenosti. Nicméně jestli jsem dobře lustroval, tak níže uvedená záležitost by měla obsahovat sadu 6 ks. Je to z Itálie, tedy bez cla a opičáren. Celkem včetně dopravy by to za sadu mělo činit cca 3.000,- Kč. Tedy asi 500,- na osobu + případná distribuce u nás.

Ale budu rád když někdo zkušenější na to hodí oko, jestli to třeba není za kus. Nebo v tom není jiný zádrhel. Jo a taky nějak nedokážu říct jestli se to padělalo a jestli to je originál.

https://www.ebay.com/itm/235226131445?hash=item36c491ebf5%3Ag%3AtEMAAOSw6gRlEpYC&amdata=enc%3AAQAIAAAA0D97huFbQ66mEu2skcLAZboLo%2F%2F2wcDlV9rYnusgafSBs%2FUnRj83JRjbNyGOyuepjtk7RN102I%2FM5CZV7Y43Kg0QaXmRZOoOULbt3YEZrfGjWWpBKQU3q6N4%2Fveyp1Fu88wGk%2BLardkiNMfi2OsbPw7xlWRO2SDwKfyMu509BzILTSRnMKJD5VP%2BJwIKXbsgsu594JEKUBITUDgC358JrFhgl0OKbIzPIkHUBjyc7E1OS2GFu4tRwWhHgLL2963zpnP16eQ0c1c0VkwLNSTg%2BKQ%3D|tkp%3ABk9SR-qf_6rsYg&LH_ItemCondition=3

Odkaz ke komentáři

Já jsem z Ebay ještě nic nekupoval, ale cenově to i s náklady za poštu nevypadá úplně zle.

Kupovat jednu je nesmysl, ale pokud by se nás sešlo 6, tak to určitě dáme!

Zapisuji se do pořadníku hned za strůjce myšlenky

1. Indian2023

2. Jerryl

Odkaz ke komentáři

Asi by se slušelo přidat toho pána od toho hrnku, který to celé netušíc začal:)

1. Indian2023

2. Jerryl

3. Gunman

4. @emef chceš?

Ještě technická. Nechci se z toho nijak vyzout, ale kdyby se našel někdo z účatníků kdo případně má účet ne ebay a je anglicky mluvící a objednal to, bylo by to super. Když ne, tak to nějak spáchám.

Odkaz ke komentáři

Máš pravdu. Teď jsem v práci, ale jak budu odpoledne doma, tak něco vytvořím a přetáhnu to tam. A tady se to pak klidně může umazat.

Stejně za to celé může emef 😉. Kdyby nebylo hrnků, tak se neřeší lžičky. Tak snad nám odpustí.

Odkaz ke komentáři

Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se.

Historickej okamžik. RUCE & ručičky. se dnes oficiálně stávají multiautorskou platformou, protože na blogu je nová recenze Diverů od Citizenu – a to i s pěknejma fotkama, o všechno se postaral všem dobře známej @prischera

Čili vítáme Kubu do R&rodiny. :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...