Jerryl Odesláno 10. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2023 Dobře je slovo velmi relativní Dobře pro vás, špatně pro toho, kdo přišel pozdě. Gratuluju, je to pěkný set. Uděláte mi fotku hrníčku se lžičkou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 17. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2023 Hned je to kurýrování příjemnější. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 17. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2023 Můj nový oblíbeny hrnek do kanclu Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 17. října 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2023 Nojéje, chlapci, děláte mi velkou radost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 17. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2023 @bacil.357 Díky za fotku, tu žličku musím k hrníčku sehnat! Sice mám hodinkovej stopstav, ale tohle přece nejsou hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 17. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2023 před 1 hodinou, Jerryl napsal: @bacil.357 Díky za fotku, tu žličku musím k hrníčku sehnat! Sice mám hodinkovej stopstav, ale tohle přece nejsou hodinky Jeronimo nedávno nabízel tak zkus napsat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 17. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2023 On měl tu celou sadu, co si kluci rozebrali. Už skenuju inzerci. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indian2023 Odesláno 23. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2023 Hrnek už mám a taky toužím po takové lžíci. Našel jsem je akorát ne ebay za trochu rozumný peníz. Nicméně i tak třeba z Eu je doprava na prd. Jsou tam prodejci co mají víc kusů. Nechtěl by jít někdo do holportu a udělat společnou objednávku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 23. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2023 před 48 minutami, indian2023 napsal: Hrnek už mám a taky toužím po takové lžíci. Našel jsem je akorát ne ebay za trochu rozumný peníz. Nicméně i tak třeba z Eu je doprava na prd. Jsou tam prodejci co mají víc kusů. Nechtěl by jít někdo do holportu a udělat společnou objednávku? Na kolik vyjde ta jedna lžička? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indian2023 Odesláno 24. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2023 Řeším to už i s kolegou @Jerryl. Zkusím dát nějaký konkrétní návrh. Musím ale pořádně projít nabídku na ebay, pak se ozvu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 24. října 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2023 Když už mi to tady plevelíte lžičkama, tak si snad taky jednu vezmu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indian2023 Odesláno 24. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2023 No tak nejsem angličtinář a s ebay taky nemám zkušenosti. Nicméně jestli jsem dobře lustroval, tak níže uvedená záležitost by měla obsahovat sadu 6 ks. Je to z Itálie, tedy bez cla a opičáren. Celkem včetně dopravy by to za sadu mělo činit cca 3.000,- Kč. Tedy asi 500,- na osobu + případná distribuce u nás. Ale budu rád když někdo zkušenější na to hodí oko, jestli to třeba není za kus. Nebo v tom není jiný zádrhel. Jo a taky nějak nedokážu říct jestli se to padělalo a jestli to je originál. https://www.ebay.com/itm/235226131445?hash=item36c491ebf5%3Ag%3AtEMAAOSw6gRlEpYC&amdata=enc%3AAQAIAAAA0D97huFbQ66mEu2skcLAZboLo%2F%2F2wcDlV9rYnusgafSBs%2FUnRj83JRjbNyGOyuepjtk7RN102I%2FM5CZV7Y43Kg0QaXmRZOoOULbt3YEZrfGjWWpBKQU3q6N4%2Fveyp1Fu88wGk%2BLardkiNMfi2OsbPw7xlWRO2SDwKfyMu509BzILTSRnMKJD5VP%2BJwIKXbsgsu594JEKUBITUDgC358JrFhgl0OKbIzPIkHUBjyc7E1OS2GFu4tRwWhHgLL2963zpnP16eQ0c1c0VkwLNSTg%2BKQ%3D|tkp%3ABk9SR-qf_6rsYg&LH_ItemCondition=3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 24. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2023 Já jsem z Ebay ještě nic nekupoval, ale cenově to i s náklady za poštu nevypadá úplně zle. Kupovat jednu je nesmysl, ale pokud by se nás sešlo 6, tak to určitě dáme! Zapisuji se do pořadníku hned za strůjce myšlenky 1. Indian2023 2. Jerryl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 24. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2023 Zapisuji se do pořadníku hned za strůjce myšlenky 1. Indian2023 2. Jerryl 3. Gunman se prosím také hlásím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indian2023 Odesláno 24. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2023 Asi by se slušelo přidat toho pána od toho hrnku, který to celé netušíc začal:) 1. Indian2023 2. Jerryl 3. Gunman 4. @emef chceš? Ještě technická. Nechci se z toho nijak vyzout, ale kdyby se našel někdo z účatníků kdo případně má účet ne ebay a je anglicky mluvící a objednal to, bylo by to super. Když ne, tak to nějak spáchám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 24. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2023 Nebylo by lepsi si nekde udělat vlákno? Tady z toho děláte emefovi pribeh o lzickach na pokračování. Prijde mi,ze uz to taktně napsal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indian2023 Odesláno 25. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2023 Máš pravdu. Teď jsem v práci, ale jak budu odpoledne doma, tak něco vytvořím a přetáhnu to tam. A tady se to pak klidně může umazat. Stejně za to celé může emef . Kdyby nebylo hrnků, tak se neřeší lžičky. Tak snad nám odpustí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 25. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2023 @Pivas Děkujeme za upozornění, @emefovi se omlouváme. Ono se nám to rozvinulo nějak víc, než jsme čekali. Abych pomohl indiánovi, tak zakládám lžičkové téma ve společných nákupech zde: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 29. října 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2023 V pohodě, jen si tady povídejte o lžičkách a k tomu si dejte nový video. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 4. listopadu 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2023 Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Historickej okamžik. RUCE & ručičky. se dnes oficiálně stávají multiautorskou platformou, protože na blogu je nová recenze Diverů od Citizenu – a to i s pěknejma fotkama, o všechno se postaral všem dobře známej @prischera Čili vítáme Kubu do R&rodiny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se