Přejít na obsah

RUCE & ručičky.

emef

Doporučené příspěvky

Počkej..... někteří brali po dvou jako investiční :D

Taky mám tričko objednané a přibral jsem i ten časák. Za 350,- na dva roky, to je úplně krásné. Vzhledem k tomu, že to první číslo co mi dojde je 6/24, tak už budu mít pocit, že je zadarmo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 2 hodinami, horskjan napsal:

V téhle kavárně je Tvůj hrníček více než na místě 😉

Video zkouknu večer, ale na eshopu jsem už viděl. Pěkné, pěkné... 👍

A co to je za kavárnu? Tam se budu muset mrknout. :)

před 50 minutami, Michallcz napsal:

Hrneček jsem propásl, tak objednáno aspoň triko a taška. Ale ten hrnek mě sejří! 😁

Díky! :) Třeba ještě někdy na nějaký hrnečky dojde, uvidíme, jak to dopadne teď. :)

před 25 minutami, indian2023 napsal:

Počkej..... někteří brali po dvou jako investiční :D

Taky mám tričko objednané a přibral jsem i ten časák. Za 350,- na dva roky, to je úplně krásné. Vzhledem k tomu, že to první číslo co mi dojde je 6/24, tak už budu mít pocit, že je zadarmo.

Tak jako rozhodně kdyby se teď hrnek objevil na bazoši, byl by nejmíň za dvojnásobek. :D jojo, každej půlrok takový překvpápko s časákem. :)

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...
před 9 hodinami, horskjan napsal:

Bezva, na tohle video se těším - ostatně, na konci RedBaru jsem na Tobě také vyzvídal...

Nechám si to pěkně na klid na večer, až dcera usne a asi teda dnes nahodím i ta svá GSa 😎

Já jsem měl teda taky full time den s dětma, takže radši G-Shocky :D ale teď si taky vezmu něco lesklejšího. :)

Odkaz ke komentáři

před 11 hodinami, lukassob napsal:

Tyhle Grand Seika už jsem někde viděl. 😉 Jinak, dík za video. 👍

Tak to nechápu, jak se to jen mohlo stát? :D

před 10 hodinami, StanoBare napsal:

Ďakujem za ďalšie výborné video.

Obsahovo na jednotku, ale dovolím si jednu poznámku a prosím, aby to autor nebral v zlom. Časté "jako" a "prostě" už trochu ťahá uši. Ak sa podarí ich početnosť obmedziť, videá budú ešte lepšie.

Jako neřikám, že mě to vždycky trošku nenasere, když mi to někdo řiká, ale samozřejmě je to pravda. No snažim se na to vyzrát už 3 roky, ale je to zatim silnější než já. Tak třeba to bude za 3 roky lepší, budu se snažit. :)

Odkaz ke komentáři

Som rád, že si to vzal týmto spôsobom, o to v spätnej väzbe ide😉. Prezentuješ vo videu nielen hodinky, ale nakoniec aj sám seba. Páči sa mi tvoj prirodzený prejav, len toto mi trochu vadí.

Všeobecne u Seiko nie som až tak doma, takže informácie o Grand Seiku boli pre mňa veľmi zaujímavé. Teším sa na ďalšie video.

Odkaz ke komentáři

Po dlouhý době jsem si v klidu prohlédl Tvé video 👍 Děkuju za něj!

GS pro mě bylo a vlastně pořád je vrchol "dostupný" hodinařiny. Jeden čas jsem je dokonce "používal" jako vzdor proti Rolex ☺️ Zpracování, SD, zaratsu atd. A i když jsem mnohokrát přemýšlel, že svoje SBGE201 pustím do světa, nakonec jsem je vzal do ruky a bylo rozhodnuto o tom, že "prostě jako" musí zůstat ☺️

Odkaz ke komentáři

před 14 hodinami, StanoBare napsal:

Som rád, že si to vzal týmto spôsobom, o to v spätnej väzbe ide😉. Prezentuješ vo videu nielen hodinky, ale nakoniec aj sám seba. Páči sa mi tvoj prirodzený prejav, len toto mi trochu vadí.

Všeobecne u Seiko nie som až tak doma, takže informácie o Grand Seiku boli pre mňa veľmi zaujímavé. Teším sa na ďalšie video.

🍻

před 1 hodinou, Violoncello napsal:

Po dlouhý době jsem si v klidu prohlédl Tvé video 👍 Děkuju za něj!

GS pro mě bylo a vlastně pořád je vrchol "dostupný" hodinařiny. Jeden čas jsem je dokonce "používal" jako vzdor proti Rolex ☺️ Zpracování, SD, zaratsu atd. A i když jsem mnohokrát přemýšlel, že svoje SBGE201 pustím do světa, nakonec jsem je vzal do ruky a bylo rozhodnuto o tom, že "prostě jako" musí zůstat ☺️

vrchol "dostupný" hodinařiny –  to je docela dobrej termín, i když ty nový modely už taky letěj nahoru. Ostatně jako všechno. :)

Odkaz ke komentáři

před 15 minutami, mlsoun1 napsal:

Tož jsem se mrknul na ty Tvé videa a musím Ti napsat, že to máš moc pěkné a je to perfektní oddechovka na večer.Jen tak dál👍😉

před 6 minutami, Vorel napsal:

Tak mě tohle vlákno taky přivedlo ke zkouknutí několika videí 🙂  Díky a budu se těšit na další.

To je pěkný, že to trvalo jenom 3 roky :) tak vás tady pěkně vítám! 🍻

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...