Michallcz Odesláno 6. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2024 Hrneček jsem propásl, tak objednáno aspoň triko a taška. Ale ten hrnek mě sejří! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indian2023 Odesláno 6. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2024 Počkej..... někteří brali po dvou jako investiční Taky mám tričko objednané a přibral jsem i ten časák. Za 350,- na dva roky, to je úplně krásné. Vzhledem k tomu, že to první číslo co mi dojde je 6/24, tak už budu mít pocit, že je zadarmo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 6. dubna 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2024 před 2 hodinami, horskjan napsal: V téhle kavárně je Tvůj hrníček více než na místě Video zkouknu večer, ale na eshopu jsem už viděl. Pěkné, pěkné... A co to je za kavárnu? Tam se budu muset mrknout. před 50 minutami, Michallcz napsal: Hrneček jsem propásl, tak objednáno aspoň triko a taška. Ale ten hrnek mě sejří! Díky! Třeba ještě někdy na nějaký hrnečky dojde, uvidíme, jak to dopadne teď. před 25 minutami, indian2023 napsal: Počkej..... někteří brali po dvou jako investiční Taky mám tričko objednané a přibral jsem i ten časák. Za 350,- na dva roky, to je úplně krásné. Vzhledem k tomu, že to první číslo co mi dojde je 6/24, tak už budu mít pocit, že je zadarmo. Tak jako rozhodně kdyby se teď hrnek objevil na bazoši, byl by nejmíň za dvojnásobek. jojo, každej půlrok takový překvpápko s časákem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 27. dubna 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2024 Tak konečně přišla řada i na GS, na který se tolik lidí ptalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 27. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2024 Bezva, na tohle video se těším - ostatně, na konci RedBaru jsem na Tobě také vyzvídal... Nechám si to pěkně na klid na večer, až dcera usne a asi teda dnes nahodím i ta svá GSa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 27. dubna 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2024 před 9 hodinami, horskjan napsal: Bezva, na tohle video se těším - ostatně, na konci RedBaru jsem na Tobě také vyzvídal... Nechám si to pěkně na klid na večer, až dcera usne a asi teda dnes nahodím i ta svá GSa Já jsem měl teda taky full time den s dětma, takže radši G-Shocky ale teď si taky vezmu něco lesklejšího. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 27. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2024 Tyhle Grand Seika už jsem někde viděl. Jinak, dík za video. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 27. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2024 Ďakujem za ďalšie výborné video. Obsahovo na jednotku, ale dovolím si jednu poznámku a prosím, aby to autor nebral v zlom. Časté "jako" a "prostě" už trochu ťahá uši. Ak sa podarí ich početnosť obmedziť, videá budú ešte lepšie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 28. dubna 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2024 před 11 hodinami, lukassob napsal: Tyhle Grand Seika už jsem někde viděl. Jinak, dík za video. Tak to nechápu, jak se to jen mohlo stát? před 10 hodinami, StanoBare napsal: Ďakujem za ďalšie výborné video. Obsahovo na jednotku, ale dovolím si jednu poznámku a prosím, aby to autor nebral v zlom. Časté "jako" a "prostě" už trochu ťahá uši. Ak sa podarí ich početnosť obmedziť, videá budú ešte lepšie. Jako neřikám, že mě to vždycky trošku nenasere, když mi to někdo řiká, ale samozřejmě je to pravda. No snažim se na to vyzrát už 3 roky, ale je to zatim silnější než já. Tak třeba to bude za 3 roky lepší, budu se snažit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 28. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2024 Som rád, že si to vzal týmto spôsobom, o to v spätnej väzbe ide. Prezentuješ vo videu nielen hodinky, ale nakoniec aj sám seba. Páči sa mi tvoj prirodzený prejav, len toto mi trochu vadí. Všeobecne u Seiko nie som až tak doma, takže informácie o Grand Seiku boli pre mňa veľmi zaujímavé. Teším sa na ďalšie video. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 29. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2024 Po dlouhý době jsem si v klidu prohlédl Tvé video Děkuju za něj! GS pro mě bylo a vlastně pořád je vrchol "dostupný" hodinařiny. Jeden čas jsem je dokonce "používal" jako vzdor proti Rolex Zpracování, SD, zaratsu atd. A i když jsem mnohokrát přemýšlel, že svoje SBGE201 pustím do světa, nakonec jsem je vzal do ruky a bylo rozhodnuto o tom, že "prostě jako" musí zůstat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 29. dubna 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2024 před 14 hodinami, StanoBare napsal: Som rád, že si to vzal týmto spôsobom, o to v spätnej väzbe ide. Prezentuješ vo videu nielen hodinky, ale nakoniec aj sám seba. Páči sa mi tvoj prirodzený prejav, len toto mi trochu vadí. Všeobecne u Seiko nie som až tak doma, takže informácie o Grand Seiku boli pre mňa veľmi zaujímavé. Teším sa na ďalšie video. před 1 hodinou, Violoncello napsal: Po dlouhý době jsem si v klidu prohlédl Tvé video Děkuju za něj! GS pro mě bylo a vlastně pořád je vrchol "dostupný" hodinařiny. Jeden čas jsem je dokonce "používal" jako vzdor proti Rolex Zpracování, SD, zaratsu atd. A i když jsem mnohokrát přemýšlel, že svoje SBGE201 pustím do světa, nakonec jsem je vzal do ruky a bylo rozhodnuto o tom, že "prostě jako" musí zůstat vrchol "dostupný" hodinařiny – to je docela dobrej termín, i když ty nový modely už taky letěj nahoru. Ostatně jako všechno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 29. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2024 Tož jsem se mrknul na ty Tvé videa a musím Ti napsat, že to máš moc pěkné a je to perfektní oddechovka na večer.Jen tak dál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 29. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2024 Tak mě tohle vlákno taky přivedlo ke zkouknutí několika videí Díky a budu se těšit na další. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 29. dubna 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2024 před 15 minutami, mlsoun1 napsal: Tož jsem se mrknul na ty Tvé videa a musím Ti napsat, že to máš moc pěkné a je to perfektní oddechovka na večer.Jen tak dál před 6 minutami, Vorel napsal: Tak mě tohle vlákno taky přivedlo ke zkouknutí několika videí Díky a budu se těšit na další. To je pěkný, že to trvalo jenom 3 roky tak vás tady pěkně vítám! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 29. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2024 Však tu jsem teprve 15 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 1. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2024 V 27. 4. 2024 v 7:37, emef napsal: Tak konečně přišla řada i na GS, na který se tolik lidí ptalo. Ahoj Matouši, krásné záběry hodinek, které platonicky miluju už asi 15 let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 2. května 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2024 před 18 hodinami, Vit napsal: Ahoj Matouši, krásné záběry hodinek, které platonicky miluju už asi 15 let. Tak možná je na čase s tím něco udělat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 8. května 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2024 Tak když už jsme u těch GS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 8. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2024 Tenhle díl je pecka mám Rolls Royce Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se