Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Po letech...
Odesláno (upraveno)
  V 11. 6. 2014 v 7:15, dlubix napsal:

Moco, mě se to na tom řemenu líbí :)

Mě taky :-) Je od Šímy a k této kombinaci me privedly obrazky "moonwatchů" na hnedem remeni, ktery jim neskutecne sekne...u SOH je tomu taky tak a obecne kombinace cerny cifr a hnedy remen je mi velmi sympaticka

Upraveno uživatelem moco
  • po 2 týdnech...
Odesláno

maju toho pekneho viacej, vlastne vsetky modely co nie su nezmyselne prerastene, alebo prepchate roznymi nezmyselnymi stupnicami sa celkom daju.... napriklad reedicie vintaznych chronografov sa mi lubia.

Odesláno

Ja jsem v podstate certvym majitele celolesteneho Blackbirda. Puvodne jsem chtel neco "action", a tohle je 300m vodotesny, ma to chronograf, velky datum, kompas.. co vic si prat. Pak jsem dokoupil tah a do action asi nepujdou :D  ale jsou to neprehlednutelne hodinky a kdyz mam proste chut dat si na zapesti kus kovu, plni svoji roli dokonale. Navic se mi vzdy libilo to krasne Breitling dynko, korunka a tlacitka, opracovani cifru a aplikovane indexy.. Je na nich hodne krasnych drobnustek

foto vypujceny z webu

post-22142-0-67163400-1403697297_thumb.jpg

Odesláno
  V 25. 6. 2014 v 11:55, Peter78 napsal:

Ja jsem v podstate certvym majitele celolesteneho Blackbirda. Puvodne jsem chtel neco "action", a tohle je 300m vodotesny, ma to chronograf, velky datum, kompas.. co vic si prat. Pak jsem dokoupil tah a do action asi nepujdou :D  ale jsou to neprehlednutelne hodinky a kdyz mam proste chut dat si na zapesti kus kovu, plni svoji roli dokonale. Navic se mi vzdy libilo to krasne Breitling dynko, korunka a tlacitka, opracovani cifru a aplikovane indexy.. Je na nich hodne krasnych drobnustek

foto vypujceny z webu

...pekne lestenky, v lete na terásce u pivicka musi pekne zárit
  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...