michalval Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 Kluci, moje první LEGO asi po 40 letech (když pominu to, s čím jsem pomáhal dětem) Dostal jsem to od mé milé k narozeninám, zatím mám za sebou dva večery a jsem úplně nadšenej. Nejsem takovej borec, jako třeba @PavelSch ale myslím, že zdaleka nekončím... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSch Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 Já myslím, že borci jsou ti, kteří kupují ty velký Technics a úplně největší borci jsou Ti, kteří to koupí a ani nerozbali (nepostaví!!). Já sem jen blbec, co vyhazuje krabice a stavím to pro radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 před 3 minutami, PavelSch napsal: Já myslím, že borci jsou ti, kteří kupují ty velký Technics a úplně největší borci jsou Ti, kteří to koupí a ani nerozbali (nepostaví!!). Já sem jen blbec, co vyhazuje krabice a stavím to pro radost A tak je to spravně a tak to ma byt Žádný investice, ale radost z toho jak to vzniká... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodeo65 Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 Já myslím, že borci jsou ti, kteří kupují ty velký Technics a úplně největší borci jsou Ti, kteří to koupí a ani nerozbali (nepostaví!!). Já sem jen blbec, co vyhazuje krabice a stavím to pro radost Jen aby to nebylo právě naopak jak píšeš. Ty si užiješ hned. Já kupuju a dávám na půdu a klepu se abych si mohl něco postavit, pak mě jebne a děti to rozeberou a mám z toho hovno Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 Snad mi prominete par fotek. Vcera jsem skoncil po 6 vecerech, takze celkem asi po 9 hodinach prace / zabavy. Uz vyhlizim dalsi kousek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSch Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 Paráda. Doporučuji toho Aston Martin pro 007 a nebo VW Transporter T1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 Paráda. Doporučuji toho Aston Martin pro 007 a nebo VW Transporter T1Presne po techhle dvou kouscich pokukuju. Koukal jsem i na Tvoje foto z policky, jak to vypada v realu. Ale koukam i po Lambirghini Sian. Jen nevim, kam to budu davat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSch Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 Hele asi "nejhorší" z Creator řady je ten Harley, což se mi jako motorkářovi neříká nejlíp ty velký lega jsou parádní, ale uz to chce dost místa, nejen pro výstavu ale hlavně pro stavbu. Já včera objednal Wranglera, je to víceméně stejná velikost jako má ta Ducati a ta mě bavila moc. A ještě jedna věc, jsou velký rozdíly ve stavbě Creator a Technic. Já sem od Creatoru přešel k Technic, protože si víc užívám právě tu stavbu. Na druhou stranu, ten Creator má vzhledově na konci blíž k té reálné předloze a nevypadá "tolik jako lego" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 Presne ta blizkost predloze se mi na Creatoru momentalne libi. Ted stavime se synkem Technic 24 hod Le Mans a to je Technic a je to proste vic staveni ale mene detailu. Na toho Wranglera se podivam. Motorky me moc neberou. Teda ne ty z Lega Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeeberdee Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 (upraveno) před 1 hodinou, michalval napsal: Presne ta blizkost predloze se mi na Creatoru momentalne libi. Ted stavime se synkem Technic 24 hod Le Mans a to je Technic a je to proste vic staveni ale mene detailu. Na toho Wranglera se podivam. Motorky me moc neberou. Teda ne ty z Lega Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Parádní mustang My Haryka dávali dohromady asi 6 hodin A byl jsem z toho teda úplně urvanej, funkční klika, ojnice, písty převody až na zadní kolo. Krásně jsem na tom Ester vysvětlil funkci spalovacího motoru, spojky, převodovky.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 23. ledna 2021 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 Parádní mustang My Haryka dávali dohromady asi 6 hodin A byl jsem z toho teda úplně urvanej, funkční klika, ojnice, písty převody až na zadní kolo. Krásně jsem na tom Ester vysvětlil funkci spalovacího motoru, spojky, převodovky.. Hezka prace Jiri. U Mustanga je i rozvodovy remen, nadrzka na chladici smes i sklapeci sedacky EDIT: ty mas navic dobry, ze ho mas i v originale Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 Jo, mladej dostal mustanga v první vlně na jaře, aby se odreagoval, protože to auto miluje, a já pak musel shánět i kovové modely v barvě, takže máme 1:18,1:64, objednáno 1:43 a ve sklepě čeká kastle z RC 1:10 na nástřik a jsou objednána kola na AstraModel. Podvozek bude kovovej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mats Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 tiež som neodolal a dnes začal Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 Kdyz jsem ho vyhlizel, tak jsem si myslel, ze to je Mustang z Bullitova pripadu, ale ma trochu jinou barvu a tenhle ma bily pruhy a taky se o tom nikde nepise, tak asi nee. Jinak objednal jsem Fiat 500 a moje mila mi objednala VW T1 k vyroci, tak se tesim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 tiež som neodolal a dnes začal Hezky pekneTak to me bude cekat v lete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mats Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 caka na mna beetle a asi objednam fiat 500, nakazliva vec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 před 57 minutami, mats napsal: tiež som neodolal a dnes začal Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tohle se mi taky nevím proč strašně líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 Nedávno jsem sehnal tenhle technic. Fotka je trapná, bo to musím mít schované před děckama v komoře Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mats Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 prečo schované? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se