lemon Odesláno 7. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2022 Poprosím tu sponu detailne vyfotit a uchytenie náramku na púzdro. Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
callmelater Odesláno 7. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2022 Swordfish 40. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 8. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2022 před 15 hodinami, callmelater napsal: Swordfish 40. Vypadají dobře. Kdy ti dorazily? Jak jsi s nimi spokojený? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 8. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2022 Tady jsou ty další fotky. Tah je na rychlocvacích, spona má regulaci vnitřním tlačítkem (zde vytaženo na max.). Pridavam i detail cifru a lumi (hezky vynikne ta korunka). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
callmelater Odesláno 9. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2022 V 8. 12. 2022 v 11:12, _lip_ napsal: Vypadají dobře. Kdy ti dorazily? Jak jsi s nimi spokojený? Dorazily nekdy minuly tyden. Krabicka lepsi jak predchozi drevena (to byla ostuda). Lumi super, presnost taky. Nelibi se mi ukonceni tahu u pouzdra, takze jsem tah pouzil z predchozi generace. Spona funguje docela dobre,ale ma vetsi vule, nez bych rad. Zacina se mi u 10min indexu odlepovat vlozka lunety, na tom samem miste je nozka olestena na hrane, kde by nemela byt. Takze za me zatim rozpacite zkusenosti oproti predchozim hodinkam, co jsem mel od nich. Lunetu uz resim s vyrobcem. Cifernik bomba, nasazeni rucek vyborne. Jako delnik paradni hodinky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 9. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2022 To nevypadá dobře, ale zase to půjde lehce opravit. Já jsem už na Zelosech taky řešil pár věcí, ale víceméně drobnosti. Mám taky jedny ty nové swordfishe na cestě, tak doufám, že s nimi problém nebude. Ale mám je přes seriouswatches, takže s případným servisem nebude vůbec problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 25. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2023 (upraveno) Dneska mi přišel mail s novýma MAKO 300M DIVER s GMT i bez.. Jsou tam nádherné ciferníky. Škoda té velikosti, už bych měl jinak prst na spoušti.. Ale 40mm nebudu nosit, protože pocit malých hodinek.... ležely by v hodinkovnici. Ale na pohled jsou perfektní. https://zeloswatches.com/collections/mako?_kx=52_OuOAGJtQ9JP7oPvyCNGg_ryB3JprT6PbN37QAATs%3D.TnZDGk Upraveno 25. dubna 2023 uživatelem Kotlick Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 25. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2023 MAKO 300M DIVER s GMT i bez.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 4. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2023 Borci, zakladatel tohoto vlákna dedikoval hodinky do Singapuru. Vzhledem k informacím obsaženým zde: https://microbrandwatchworld.com/reviews/zelos-watches-review/ a především s ohledem na výrok: The production of watches is also international. The watches are mainly manufactured in Hong Kong and China. They are then sent to a warehouse in Singapore, where Tang closely inspects them before being sent to the customers. Zařazuji Zelos mezi čínu. Musím přiznat, že tohle vlákno mi (v původním zařazení do Microbrands) uteklo, takže napravuji nyní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viabada Odesláno 6. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2024 Zelos White Shark - je top. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo S. Odesláno 6. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2024 Su to take letno-vodne hodinky a mam ich rad. Za mna najlepsi mircrobrand. Spracovanie daleke prevysuje cenu… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 4. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2024 NOVA 37MM HANDWOUND https://zeloswatches.com/collections/nova https://www.fratellowatches.com/hands-on-with-the-zelos-nova-37mm-tantalum/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. SYS09548.dwg WITH INITIAL INSTALLATION BLOCK.dwg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajickoss Odesláno 20. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2024 zdravím, měl bych dotaz. Kolik se při koupi Zelos hodinek zaplatí na clu a na dph? Stačí procentuelně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 20. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2024 To přeci záleží na tom, odkud je kupuješ, nikoli na tom, že kupuješ hodinky značky Zelos. Například pokud je koupíš v Německu, tak na clu nezaplatíš nic. No a DPH bude německé, tedy 19 procent. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajickoss Odesláno 20. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2024 no tak pokud je koupím na oficiálních stránkách, tak předpokládám že ze Singapuru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 20. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2024 Hurá, konečně ten dotaz dává smysl. Schválně, kdo vyměřuje DPH při dovozu? Pokud si odpovíš správně, dojde Ti, kolik procent to DPH bude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajickoss Odesláno 20. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2024 Opravdu nechápu tenhle přístup, je mi 20, v životě jsem si nic neobjednával z mimo EU, a fakt nemam ponětí, kdo vyměřuje DPH. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 20. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2024 DPH vyměřují čeští celníci. Takže DPH bude 21 procent. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se