Jump to content

Recommended Posts

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
před 8 hodinami, eLzyx napsal:

koukám ... sakra, zrovna když chci vysypat peněženku do nového auta.

https://www.traser.com/unsere-kollektion/diver-uhren/p67-diver-automatic/p67-diver-automatic-t100-grau/

akorát škoda, že nejsou v černé nebo modré ... ale ta šedá má taky cosi do sebe. 

Já tam tedy černý vidím.. 

Posted

Do pizdy, já už leta slintám nad baterkáčema, ale ta velikost..ta velikost.😩 A teď tam narvali mechaniku,

já snad začnu víc žrať. Lze přibrat cíleně jen určité místo na těle, tedy v tomto případě levá ruka?

Posted

to byla reakce na Spongeboba ... že jsou i černý. Jsou, ale ne v kombinaci T100 & automatic.

Vejš jsem psal, že ta šedá docela ujde. Vlastě čím víc se na ně koukám, tím víc se mi líbí. Zelené T100& automatic mi přijdou docela úchylně divné.  

Posted
před 3 hodinami, eLzyx napsal:

to byla reakce na Spongeboba ... že jsou i černý. Jsou, ale ne v kombinaci T100 & automatic.

Vejš jsem psal, že ta šedá docela ujde. Vlastě čím víc se na ně koukám, tím víc se mi líbí. Zelené T100& automatic mi přijdou docela úchylně divné.  

Jasně, v poho. Všiml jsem si, že to nebyla reakce na mě až jsem dopsal příspěvek. Je fakt, že ta T100 svítí tak pěkně, že si je snad nechám viset u postele a neprodám je.

Posted (edited)

Teprve teď jsem nalezl toto vlákno. Tak bych nejdříve chtěl alespoň opožděně pogratulovat jeho zakladateli ke krásnýmu toolovýmu modelu diversek. Máš je parádní a v super barevném provedení.

Co hraje do karet Quartz modelu je samozřejmě cena. Naproti tomu mnozí z nás jedou podle rčení ,,mechaniku ničím nenahradíš". Barevná úprava této verze se mi také líbí. Zelená bude jistě hezky zelená, tahle značka, jejíž modely nosí členové armád celého světa si se správným odstínem jistě poradí. Černá je v pořádku na první pohled a asi bych měl v reálu díky tomu problém s výběrem. Šedá bude bezva. Safra, to by bylo dilema.(Obrázky zdroj Chronoshop)

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Edited by Daemonultimate
Posted
před 7 minutami, Daemonultimate napsal:

Teprve teď jsem nalezl toto vlákno. Tak bych nejdříve chtěl alespoň opožděně pogratulovat jeho zakladateli ke krásnýmu toolovýmu modelu diversek. Máš je parádní a v super barevném provedení.

Děkuji. Během několika příštích dní je budu nahrazovat (s nějvětší pravděpodobností) Sinn U1. Ale i tak si je nejspíš nechám na noční stolek. Už vymýšlím nějaký stojánek (krabičku?)na hodinky bez řemenu. Nejlépe, kdyby před hodinky šla zakomponovat zvětšovací čočka, aby to bylo celé dosahovalo velikosti budíku třeba..Zkusim koupit nějakoou lupu a uvidím, jak to bude vypadat...

Posted

Dobrý nápad, jen bude třeba vychytat ohnisko vzdálenosti. Třeba se zadaří a získají nové využití. Taky bych je asi neprodával i když až pořídíš U1, který jsou skvělý, moc často se na ruku nedostanou. Alespoň ze začátku ne. U1 fakt miluju, měl jsem možnost je ponosit a paráda.

Posted

safra, všiml jsem si, že černá a zelená verze je konzervativní bez vlnek nebo co to je na cifru. Tomu nerozumím. To měli jít ve stopách Omegy a jejích Bondovek. Jednou vlnky, bez vlnek, s vlnkama, s jinejma vlnkama...A ještě sérii limitek třeba...třeba k filmu 4 z tanku a pes 

• 3 years later...
Posted
V 16. 12. 2020 v 18:26, bacil.357 napsal:

Už dlouho mě tritium lákalo, ale nikdy jsem ty hodinky nakonec nekoupil. Vždy se vyskytla nějaká překážka. Buď jiné hodinky nebo něco jiného nepotřebného 🙂

Asi jsem měl počkat na Traser P67 SuperSub T100. Když byl u kubsona skladem set i s "atomovým" kufříkem, neodolal jsem. Musel jsem je mít. Ten svit modrých indexů je takový magický. Je to zvláštní pocit, kouknout na hodinky a pokaždé vidět kolik je hodin. Ať už je slunečný den, šero nebo černočerná tma...Luminiscenční kroužek pod sklíčkem je taková třešnička..

Hodinky jsem měl původně na kovovém tahu, ale potom jsem chtěl vyzkoušet na chvilku jaká je ta guma. No a musím říct, že mi nějak zachutnala, tak ji tam nechám. Minimálně do léta. Pár fotek jsem bohužel udělal až po přehozu na gumu. A taky jsem stihl jeden nepovedený rychlocvak v šeru...zatím víc nestíhám....

budu rád, když sem přidají fotky i další majitelé těchto hodinek. Včetně těch s T25.

Ty jsou fakt paradni, ty musim mit 🙂