Přejít na obsah

Prim Popular

Doporučené příspěvky

před 25 minutami, siwi napsal:

To vlevo je Rapid. Ten se bohužel v Číně už nedělal. Ještě je Garde, ale to nemám, tak nevím, jak na tom s kvalitou je.

Koukám,  že Populary jsou opravdu bizar,  když svádí hovory o veteránech. Každopádně jeden  dílek značí 50 vteřin,  jednou za pět minut se setká s vteřinovkou. To je opravdu na palici , unikát!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 96
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

před 6 hodinami, stefaton napsal:

Koukám,  že Populary jsou opravdu bizar,  když svádí hovory o veteránech. Každopádně jeden  dílek značí 50 vteřin,  jednou za pět minut se setká s vteřinovkou. To je opravdu na palici , unikát!

Každopádně jeden dílek není 50, ale 25, a hlavně: sekund. Nikoli vteřin 🙂

Pro jistotu polopaticky: mezi dvěmi indexy označenými čísly, tedy například mezi 12 a 1 je časový interval 5 minut, to je 300 sekund. Zároveň je mezi těmito indexy celkem 12 dílků. 300/12 je 25.

Odkaz ke komentáři

Rozum zůstává stát, když už chtěli použít design s půlící čárou mezi číslicemi, tak tam neměli cpát tu malou stupnici - originál ji stejně nemá - takto staticky na fotkách se to přehlédne - vůbec by mě to netrklo, ale dovedu si představit, že při používání by mě to neskutečně točilo, aby minutovka mířila někam do nevymezeného chumlu čar... jak toto může někdo pustit za 120 kilo ven 😯

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, Bert napsal:

Každopádně jeden dílek není 50, ale 25, a hlavně: sekund. Nikoli vteřin 🙂

Pro jistotu polopaticky: mezi dvěmi indexy označenými čísly, tedy například mezi 12 a 1 je časový interval 5 minut, to je 300 sekund. Zároveň je mezi těmito indexy celkem 12 dílků. 300/12 je 25.

Diky za opravu, psal jsem to pozdě a ten cifernik je opravdu náročný dílko! 🙂

Odkaz ke komentáři

Prim Populár. Uff. uff.

Díky Bertovi se tu vyjasnilo, výrobek za 120k korun není vhodný ani na jízdu pravidelnosti. Kamarád z Vídně co má Populár po renovaci na jízdní akce běžně používá Seika nebo primky darované z mých přebytků.

A mě je nyní více než jasné, že i do mého starého vozu budou stačit Primky Humberta v zeleném provedení. Na jízdy tady kolem komína, srazy nebo do Rakous je to retro až až. A bez duševní námahy s nějakým přepočtem B) , ukazují logicky a správně a bez přepočítávání a jakýchkoliv pokusům o pakárnu.

*

Siwi

dík za obrázky, jdu se mrknout na mou 120L, řečenou modřinku. Jaká je ta kvalita.... z Abrexu.

Upraveno uživatelem eloga
edit
Odkaz ke komentáři

a co hur - za polovicni cenu! :-) s manufakturnim COSC strojkem s 5denni rezervou, vyrabene ve Svycarsku, zpracovani byva u ChW na tradicne velmi vysoke urovni...
Stesti, ze mame tu globalni ekonomiku a muzeme si svobodne vybrat u koho utratime sve tezce vydelane penize.
Pred 3 roky jsem byl na vyhodnoceni ankety nejlepsich firem roku od Hosp.komory, Elton byl jednim z hlavnich sponzoru (vyherci dostavali bronzove Orliky - ty se mi libily, ale byli jsme az treti, tak smula). Zastavil jsem se na Elton promo stanku, mel jsem na ruce shodou okolnosti Ch.Ward s timto 5 dennim strojkem (ale jiny model) a byt zastupci Eltonu byli sympaticti a mili, nemeli me absolutne cim presvedcit, krome argumentu o nostalgii a patriotismu. Klidne bych jim tam nejakou kacku nechal, ale tak nejak pocitove mam problem za cokoliv z jejich soucasne produkce utratit vic nez 1000 €. Za vic to bohuzel, dle meho, s ohledem na konkurenci ve svete, nestoji.
No a dat do 5 minutove stupnice 6 dilku je uz velkej ulet, designeri maji evidentne bezbrehou fantazii.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...