Vader Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 Ahoj, známý mi doporučil servis Atelier Watchmakers CZ v Praze v Bílkově ulici. Nikde jsem na fóru k nim nic nenašel, tak se chci nejdřív zeptat, jestli se servisem u nich někdo má nějakou zkušenost. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 eseróčko založený září 2019, základní jmění 15.000 Kč. Většina švýcarských hodinek stojí víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Greyhound Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 Ahoj. Rozhodně doporučím, osobní zkušenost s Tomášem(dlouhá léta u Dušáka ...) mají autorizovaný servis Omega, Breitling, Longines a s dalšími jednají. Zajímavost: Jediný v ČR Mají distribuci RubberB... Myslím že mají našlápnuto velmi dobře a práci odvádí velmi dobrou! Toť můj osobní názor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 No a jaky konkretni zkusenosti teda mas, co ti tam opravovali, jak to trvalo a tak..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 To je náhoda, že se kolega registroval na fórum hodinu po vznesení dotazu a hned má zkušenosti a i zajímavost!.... sry, ale tohle smrdí reklamou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Greyhound Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 Díky za názor...ale reklamu jim opravdu nedělám... s Tomášem se znám ještě dost dlouho předtím než si společně zařidili tento servis... za ty roky jsem u něj nechal servisovat dost hodinek na to abych ho mohl doporučit stejně tak jako třeba Luboše z PH... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 Ono i ten původní dotaz/"dotaz" od člena Vader... Na webovkách kupodivu neuvádějí žádná jména mistrů hodinářů, zato se deklarují být "prvním nezávislým servisem". Dále jsou autorizovaný servis a současně usilují o certifikaci. Tak si z toho vyber... Minimálně by to chtělo zamyslet se nad vlastní prezentací. Ale každá konkurence - kvalitní konkurence bude vítána .-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vader Odesláno 28. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 před 11 minutami, sery.vlk napsal: Ono i ten původní dotaz/"dotaz" od člena Vader... Na webovkách kupodivu neuvádějí žádná jména mistrů hodinářů, zato se deklarují být "prvním nezávislým servisem". Dále jsou autorizovaný servis a současně usilují o certifikaci. Tak si z toho vyber... Minimálně by to chtělo zamyslet se nad vlastní prezentací. Ale každá konkurence - kvalitní konkurence bude vítána .-) Hele, já momentálně chci servisovat dvoje hodinky, tak jsem se zeptal, a mám zajem o recenze negativní i pozitivní, protože to nejsou ani jedny rozhodně levný hodinky a jsem opatrný a jedno doporučení mi je tak nějak málo. Moje profesní zájmy advokáta jsou fakt úplně jinde, než dělat někomu reklamu :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 před 31 minutami, Liqid napsal: To je náhoda, že se kolega registroval na fórum hodinu po vznesení dotazu a hned má zkušenosti a i zajímavost!.... sry, ale tohle smrdí reklamou. před 21 minutami, sery.vlk napsal: Ono i ten původní dotaz/"dotaz" od člena Vader... Na webovkách kupodivu neuvádějí žádná jména mistrů hodinářů, zato se deklarují být "prvním nezávislým servisem". Dále jsou autorizovaný servis a současně usilují o certifikaci. Tak si z toho vyber... Minimálně by to chtělo zamyslet se nad vlastní prezentací. Ale každá konkurence - kvalitní konkurence bude vítána .-) Pravda je, že to vypadá jako dost velká náhoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 Na svém webu mají, že zajišťují autorizovaný servis pro většinu významných švýcarských značek, jako je Rolex, IWC, AP, Zenith, Montblanc. Takže popořadě: Rolex - je nemá na svých stránkách jako autorizované servisní centrum. IWC- je nemá na svých stránkách jako autorizované servisní centrum. Zenith - je nemá na svých stránkách jako autorizované servisní centrum. Ještě něco? Já vím, že borečci tam píší že ZAJIŠŤUJÍ, nepíší, že provádějí, no, ale ať si každý udělá obrázek sám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 (upraveno) z dohledatelných zdrojů - dva pánové jsou hodináři (což se dneska moc nevidí a řada patlalů se schovává za živnostenský list servis měřících zařízení, případně nemají živnostenský list žádný viz různé skupiny na FB) forma společnosti a výše základního jmění nepůsobí důvěryhodně prezentace na webu - dočtu se o tom, jakou historii má barák, ve kterým si pronajímají dílnu. Reference obecná omáčka, zavádějící informace. O tom kdo se bude vrtat v hodinkách se nepíše nic. Jestli hledáš kvalitní servis, je tu dost referencí. Za mě momentálně vede na chrona a vintážní věci včetně ladiček Onyx Jihlava, na Primky, vintážky a ETU Jeronimo, na velký stroje a ATMOS Jiří Spilka, a řada dalších. Upraveno 28. prosince 2020 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vader Odesláno 28. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 před 6 minutami, financ napsal: z dohledatelných zdrojů - dva pánové jsou hodináři (což se dneska moc nevidí a řada patlalů se schovává za živnostenský list servis měřících zařízení, případně nemají živnostenský list žádný viz různé skupiny na FB) forma společnosti a výše základního jmění nepůsobí důvěryhodně prezentace na webu - dočtu se o tom, jakou historii má barák, ve kterým si pronajímají dílnu. Reference obecná omáčka, zavádějící informace. O tom kdo se bude vrtat v hodinkách se nepíše nic. Jestli hledáš kvalitní servis, je tu dost referencí. Za mě momentálně vede na chrona a vintážní věci včetně ladiček Onyx Jihlava, na Primky, vintážky a ETU Jeronimo, na velký stroje a ATMOS Jiří Spilka, a řada dalších. Díky, sice bych byl radši od někoho z osobní zkušenosti, ale i tenhle pohled včetně pohledu Berta cením. Takže já to radši riskovat nebudu a zase se radši obrátím na AD. Jinak chlapi, nebuďte tak paranoidní. Kdyby někdo chtěl dělat reklamu, tak rovnou napíše skvělou recenzi a nebude se ptát na zkušenosti. Jinak se bude každej bát na někoho zeptat a o čem pak ta diskuze bude... Já vím, že se tady pár servisů doporučuje, ale jeden je dost mimo Prahu a tenhle jsem si chtěl jen prověřit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMac Odesláno 26. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2022 Ahoj - zkusim ozivit. Nemate uz nekdo prosim zkusenost se servisem? Byl jsem tam pred par mesici na doporuceni kamarada jen na diagnostice (Omegy PO) a dojem na me delali dobry. Pan hodinar, se kterym jsem mluvil vedel o cem mluvi a pry driv delal servis u AD mnoho let. Na Omegu jsou autorizovani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janstuclik Odesláno 5. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna Ahoj pánové, zkusím také obnovit, nemáte někdo nějakou zkušenost se zmíněným servisem? Stále píší, že zajišťují autorizovaný servis, výslovně tam mají značky jako Omega, Rolex, ta je ovšem na svém webu neuvádí. Předem díky za reakci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monkey Odesláno 5. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna (upraveno) Možná, že dělám něco špatně, ale jejich webovky se mi nezobrazují (tak už ano, problém byl v adblocku), pokud je zadáš do Google tak uvádí, že jsou "dočasně uzavření" a na soc. sítích je poslední příspěvek z roku 2022, tak nevím jestli vůbec ještě fungují... Upraveno 5. srpna uživatelem Monkey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMac Odesláno 7. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna Já tam byl před cca 2 lety, teď jsem se taky chystal (ale nedochystal ). Stránky nejedou, ale na Google mají poslední recenzi před měsícem a i odpověď na ní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMac Odesláno 8. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna Ahoj, tak jsem šel kolem a na své adrese už Watchmakers nejsou - je tam nějaká prodejna s kuframa. Takže to vypadá, že to zavřeli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 10. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna V 5. 8. 2024 v 15:31, janstuclik napsal: Ahoj pánové, zkusím také obnovit, nemáte někdo nějakou zkušenost se zmíněným servisem? Stále píší, že zajišťují autorizovaný servis, výslovně tam mají značky jako Omega, Rolex, ta je ovšem na svém webu neuvádí. Předem díky za reakci. Tak se Otkoviče zeptej, kde vlastně, a s čím ty hodinky bude opravovat. Jo, ještě se ho taky zeptej, kdo to bude dělat. Teď vážně: nebrat. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se