Harwey Odesláno 1. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2021 Vyborny pocin, paradicka. Som zvedavy na patinaciu a poriadnu lumi fotku:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 1. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2021 Výborné hodinky a výborný popis/recenze! Díky za to, zase trocha opravdového Chronomagu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 1. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2021 Pěkná recenze s parádními fotkami. Hodinky vypadají skvěle, gratuluji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 1. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2021 Už jsem tu ty hodinky chválil, když je postoval Afri. Jsou krásný. Recenze skvělá, díky, hlavně máš můj obdiv, že jsi vysypal takovej ranec do něčeho, co tu není na každý druhý stránce. Líbí se mi, že je tu ještě dost lidí, který kupujou hodinky srdcem. Je vlastně fuk, jestli jsou levný, nebo drahý, nebo co je to za značku. Pokud je za nima ještě nějakej zajímavej příběh, je to vo to hezčí. Fakt paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 1. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2021 Kluci, opět díky za pochvaly, ale ujišťuju vás, že váš dobře míněný soucit mě stejně nerozhodí Moje srdce je velké, ale bohužel ne tak velké jako limit na kartě, takže jsem musel udělat psí kusy, abych je mohl pořídit, ale jak říká jedno moudro: "voják se stará, voják má". Takže se to povedlo, a jsem rád, že je mám. Jak píše @villain83 byla to srdeční záležitost - kombinace Messner člověk kterého obdivuju a bronzu vykonala své a věděl jsem, že je musím mít. A proto jsem opravdu nehleděl na pořizovací cenu ani na poměr cena/prestiž značky/cena při následném prodeji. Prostě žádné racionální rozhodování nebylo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 1. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2021 Popravdě, ne každému se v životě podaří získat takto drahé hodinky, po kterých opravdu touží srdcem a mají pro něj hlubší hodnotu než jen zvučnou značku a/nebo dobrou investici. Dovolím si tvrdit, že tohle je nejen na Chronomagu poměrně ojedinělý počin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 1. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2021 Gratulace Michale! Jsou bozi. Jinak jsem mel tu cest navstivit manufakturu Minerva a mas naprostou pravdu. Montblanc nesel marketingovou cestou, jako vetsina ostatnich, ale jeji koupi si zajistil obrovske know-how a je to opravdova hodinarina. Minerva delala a dela jedny z nejhezcich a nejlepsich chronografu a je to doopravdy Manufaktura, kde se vetsina veci dela postaru. ( Tomu odpovida i cenovka tech Montblanc chron s Minerva strojkem ) At slouzi. Na zivo to musi byt pecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4st0n Odesláno 1. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2021 Paradni pocteni, a to se mi nechtelo... Pls postni foto s lumi. Sviti i ty cervene bodiky?Btw jak dlouho trvalo nez je koscom dodal a jsou jeste nebo jsou fuc, precijen 262 ks je docela malo...Sent from my M2002J9G using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 1. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2021 před 46 minutami, Rodkopf napsal: Gratulace Michale! Jsou bozi. Jinak jsem mel tu cest navstivit manufakturu Minerva a mas naprostou pravdu. Montblanc nesel marketingovou cestou, jako vetsina ostatnich, ale jeji koupi si zajistil obrovske know-how a je to opravdova hodinarina. Minerva delala a dela jedny z nejhezcich a nejlepsich chronografu a je to doopravdy Manufaktura, kde se vetsina veci dela postaru. ( Tomu odpovida i cenovka tech Montblanc chron s Minerva strojkem ) At slouzi. Na zivo to musi byt pecka. Děkuji za tyto informace a potvrzení toho, co jsem se dočetl a taky trochu vydedukoval. Kvalita těch hodinek co jsem viděl naživo v Koscomu i těch mých je myslím neoddiskutovatelná. A to i ve srovnání třeba s keramickými Rolex Submariner, které mám. Mám na mysli vnější vzhled, detaily ciferníku i pouzdra. Jak je to se strojkem samozřejmě posoudit neumím, ale 5 letá záruka taky o něčem vypovídá.A i když pořád pro mnoho lidí nebude Montblanc hodinářská firma, tak jejich výrobky jsou na vysoké úrovni zevnitř i zvenku právě proto, že to je Minerva. A oni se k tomu rádi hlásí. před 30 minutami, 4st0n napsal: Paradni pocteni, a to se mi nechtelo... Pls postni foto s lumi. Sviti i ty cervene bodiky? Btw jak dlouho trvalo nez je koscom dodal a jsou jeste nebo jsou fuc, precijen 262 ks je docela malo... Sent from my M2002J9G using Tapatalk Fotky s lumi už mám, ale dám je až zítra. Musím vám to trošku dávkovat Červené body nesvítí. V Koscomu byly jediné a popravdě řečeno nevím, zda jsou nějaké další v ČR nebo ne. Na Chrono24 je dost těch "běžných" Geosphere 1858 ať už v bronzu nebo v titanu, ale Messnerovky jenom jedny a sice v Hongkongu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 1. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2021 Parada. Ocenuju ze sis s tim dal praci, krasne se to cte. Hodinky neotrely, zajimavy, pekny. Patinovat budou krasne.. Tesim se na lumi. At slouzej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 2. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2021 (upraveno) Luminiscence má 2 odstíny: - hodinová, minutová, GMT ručka, nultý poledník a symboly světových stran na lunetě jsou spíše zelené - hodinové indexy a kontinenty na polokoulích jsou spíše modré Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 2. února 2021 uživatelem michalval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 2. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2021 To je magické. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 2. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2021 Budu se opakovat, ale paradni recenze a fotky. A hodinky, co maj koule. Limitka 262 kusu je az az, aby to byla limitka (ne jak Omega s limitkama v poctu tisicu kusu). Foukej sem fotky, budu to tu rad sledovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2021 Parádnický jsou a také to tady budu rád sledovat, ale do klubu se k tobě zatím nepřihlásím Znova jsem si prošel všechny své naplánované cesty, a já ty finance letos prostě nedám dohromady, i kdybych se na hlavu postavil. Ale nikdy neříkej nikdy, třeba se jednou nějáké objeví v inzerci. A vem je někdy na kopec jasný....ty hodinky si to zaslouží, anebo jak jsem ti psal, můžeš mi je půjčit na Aconcaguu, trochu ti je tam provětrám Užívej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 2. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2021 wow, nadherna prace, recenze, hodinky, fotky. dynko je poradny narez - zajimave, ze je z titanu. Fakt pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 2. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2021 Michale, smekám před tvou recenzí- krásně napsané ( ano M je můj velkej oblíbenec ), překrásně nafocené ( vím, ode mě to nezní nijak dobře ), parádní hodinky. Díky za skvělé počtení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 2. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2021 @Micey@tombas@AndyAaron@African Díky chlapci. @Kid_A Předpokládám, že dýnko je z titanu, aby to někomu nevadilo, že by měl bronz přímo na kůži. @kuncák7 Martine taky díky. Messner za to může nejvíc, že jsem je pořídil. A nezoufej Tvoje fotky jsou rok od roku lepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 2. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2021 @michalval urcite, ten bronz na kuzi dela neplechu. Chvalim, ze ma stejnou barvu jako pouzdro. Pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 4. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 (upraveno) Už se těším na patinu. Na zahraničních webech píšou, že tento bronz nedělá nějakou brutální výraznou patinu (předpokládám, že to záleží na složení konkrétní slitiny, na obsahu mědi a cínu). Pamatujete ze školy? Bronz je bronC (tedy měď a Cín) a mosaz je mosaZ (měď a Zinek). Toto je fotka ze dne pořízení tedy z 25.1. 21, tak to budu sledovat a průběžně fotit. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 4. února 2021 uživatelem michalval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 5. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2021 Ve většině případů se na bronzová pouzdra používá slitina CuSn8, která patinuje docela výrzně do zelena. U těchto geosfér si nejsem jistý, jestli nápis na dýnku Titan/bronze znamená bronzové pouzdro + titanové dýnko, nebo je to slitina titanu s bronzem, což se taky dělá, právě proto, aby se zabránilo té výrazné patinaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se