5etter Odesláno 20. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2021 Můžeš sem dát i polohu z Google Maps, jako důkaz, že jsi nebyl mimo katastr? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2021 před 1 minutou, 5etter napsal: Můžeš sem dát i polohu z Google Maps, jako důkaz, že jsi nebyl mimo katastr? A k tomu obcanku s trvalym bydlistem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2021 Hodinky máš krásný, akorát tady si fotíme čínské šmuky a ty nám to kazíš. Musíme držet laťku! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2021 před 2 minutami, travex napsal: Hodinky máš krásný, akorát tady si fotíme čínské šmuky a ty nám to kazíš. Musíme držet laťku! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 21. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 21. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2021 (upraveno) Upraveno 21. března 2021 uživatelem travex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 21. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2021 Snowflake Tuna Vzduch plus jeden, radši jsem se šel ohřát do vody, ta má plus pět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 21. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2021 Tuto zálibu ve studené vodě obdivuji, ale napiš nám do jaké hloubky jsi se dostal, jestli ta vodotěsnost 300m stačí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 21. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2021 Byly asi 300mm pod vodou a cajk.A když jsme u toho: Už si někdo kupte ty čínské MM300, docela by mě zajímaly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 21. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2021 Bych tady na fóru o jedněch věděl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 21. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2021 Ještě tu mám pro vás jednu fotku z prvního jarního dne. Jedna z mála venkovních, kde je cifr pěkně černý. Občas mi ten antireflex leze krkem, jak je vše modré. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 21. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2021 Jsem si tak vzpomněl na našeho bývalého kolegu Londžiho, jestli náhodou nedělají fólie na korunku ; Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 21. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 21. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2021 (upraveno) před 5 hodinami, 5etter napsal: Byly asi 300mm pod vodou a cajk. A když jsme u toho: Už si někdo kupte ty čínské MM300, docela by mě zajímaly Taky se mi ta kopírka MM300 líbí, ale ty už bych vážně musel nosit jedině na stehnu. Upraveno 21. března 2021 uživatelem Jerryl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 21. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2021 Měl jsem na ruce originál a bylo to velký, těžký a hrozně vysoký. Tak by mě zajímalo, jestli Addiesdive přinesl nějaká vylepšení. Třeba nám je mikymik ukáže... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 21. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2021 před 2 minutami, 5etter napsal: Měl jsem na ruce originál a bylo to velký, těžký a hrozně vysoký. Tak by mě zajímalo, jestli Addiesdive přinesl nějaká vylepšení. Třeba nám je mikymik ukáže... Hehe. Ale já je nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 22. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2021 Já je sem už dával, tak jestli to nejsem já, omlouvám se, nosej se mi pohodlně, ale řadim je k větším kusům, srovnat mohu jen se Sumo a vycházeji mi na stejno ( co se pohodlnosti na ruce týče ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 22. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 22. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2021 2 Panchart Pěkný kopírky Prosím tě, kolik máš obvod zápěstí? Ono je to vcelku jedno, protože už Suma se mi zdály na mé ruce těžké, ale pro zajímavost. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 22. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2021 před 36 minutami, Jerryl napsal: 2 Panchart Pěkný kopírky Prosím tě, kolik máš obvod zápěstí? Ono je to vcelku jedno, protože už Suma se mi zdály na mé ruce těžké, ale pro zajímavost. Díky Krejčovskej metr mi ukazuje 19,5cm a na tahu nosim volnějc a nestáčeji se, držej stejně dobře jako Suma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se