Přejít na obsah

Doxa Sub Army vs. Synchron Military Frogman

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 464
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)
před 2 minutami, Dokusan napsal:

Objednal a zaplatil,takže koupil?

Snad jo 😆 peníze to strhlo, potvrzení o objednávce přišlo taky :) 

Upraveno uživatelem Exiztence
Odesláno (upraveno)

Také si myslím. Předpokládám,že backorder opravdu znamená,že ti prodaji kus ze stornovane objednávky,který fyzicky mají.

Upraveno uživatelem Dokusan
Odesláno
před 2 minutami, Dokusan napsal:

Také si myslím. Předpokládám,že backorder opravdu znamená,že ti prodaji kus ze stornovane objednávky,který fyzicky mají.

Já si taky říkám že jinak by to byl jenom nějaký zápis na waitlist a neplatil bys hned.

Odesláno

Já si úplně nemyslim, že to musí být kus, kterej fyzicky maj. Stornovat to může kdokoliv, i ti, co je dostanou až v červnu. Ale těžko říct, hlavně že máte objednáno:default_wink:

Odesláno (upraveno)
před 1 hodinou, sashator napsal:

Dneska jsem je hodil na nejklasičtější eriku a na ni jsou echt military

IMG_6841.thumb.jpg.b01075579f4036b74d8a9d74fbba6b72.jpg

Super !! A teď - kdo z Vás je hodí tomu týpkovi co tak úžasně tady na foru opravuje pouzdra, aby Vám tam vyrobil tu patinu, prece nebume cekat vecnost, ne 😂

Upraveno uživatelem steel
Odesláno

Teď jsem koukal na tracking a hodinky jsou momentálně na pobočce v Kölnu to mi přijde z Vídně trochu z ruky. Taky Vám hodinky putovaly přes Německo? 

Odesláno

Tak hodinky už jsou na ruce , jak bylo uvedeno zpracování je opravdu precizní tady není co vytknout. Zklamáním je , že dorazily pouze s NATO strapem ISO nikde. Asi už nejsou. 

Odesláno

Ano , NATO bylo nasazené přímo na hodinkách. ISO jsem hledal kde se dalo ale bohužel. Synchron nepsal zkusím jim napsat já. Osobně NATO zrovna nemusím tak jsem je zatím hodil na kůži. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...