Exiztence Odesláno 13. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2021 Já tam dneska taky poslal PVD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 13. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2021 před 42 minutami, Exiztence napsal: Já tam dneska taky poslal PVD Co znamená poslal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 13. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2021 Právě teď, Dokusan napsal: Co znamená poslal? Objednal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 13. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2021 Právě teď, Exiztence napsal: Objednal Objednal a zaplatil,takže koupil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 13. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2021 (upraveno) před 2 minutami, Dokusan napsal: Objednal a zaplatil,takže koupil? Snad jo peníze to strhlo, potvrzení o objednávce přišlo taky Upraveno 13. dubna 2021 uživatelem Exiztence Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 13. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2021 (upraveno) Také si myslím. Předpokládám,že backorder opravdu znamená,že ti prodaji kus ze stornovane objednávky,který fyzicky mají. Upraveno 13. dubna 2021 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 13. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2021 před 2 minutami, Dokusan napsal: Také si myslím. Předpokládám,že backorder opravdu znamená,že ti prodaji kus ze stornovane objednávky,který fyzicky mají. Já si taky říkám že jinak by to byl jenom nějaký zápis na waitlist a neplatil bys hned. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 13. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2021 Já si úplně nemyslim, že to musí být kus, kterej fyzicky maj. Stornovat to může kdokoliv, i ti, co je dostanou až v červnu. Ale těžko říct, hlavně že máte objednáno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 13. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2021 Presne tak. Nekdo proste zrusil objednavku a vy jste je ulovili. To jich tady teda bude.Jinak foti se samy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 13. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2021 Jsem potřeboval něco co bude vypadat dobře obouchaný na potápění a to PVD bude super, Jason Heaton style Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 14. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2021 na ty NM gume super! skoro James Stacey style Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 14. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2021 Dneska jsem je hodil na nejklasičtější eriku a na ni jsou echt military Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 14. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2021 Parada! Vypada to dobre! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 14. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2021 (upraveno) před 1 hodinou, sashator napsal: Dneska jsem je hodil na nejklasičtější eriku a na ni jsou echt military Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Super !! A teď - kdo z Vás je hodí tomu týpkovi co tak úžasně tady na foru opravuje pouzdra, aby Vám tam vyrobil tu patinu, prece nebume cekat vecnost, ne Upraveno 14. dubna 2021 uživatelem steel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bondza1968 Odesláno 14. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2021 Teď jsem koukal na tracking a hodinky jsou momentálně na pobočce v Kölnu to mi přijde z Vídně trochu z ruky. Taky Vám hodinky putovaly přes Německo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 14. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2021 Jasně, je to uzel FedExu, prostě v tom moc nehledej logiku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bondza1968 Odesláno 14. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2021 Díky. Nikdy mi FedEx nic nevezl tak mě to překvapilo. Čekal jsem že to půjde z Rakous rovnou do Čech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bondza1968 Odesláno 15. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2021 Tak hodinky už jsou na ruce , jak bylo uvedeno zpracování je opravdu precizní tady není co vytknout. Zklamáním je , že dorazily pouze s NATO strapem ISO nikde. Asi už nejsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 15. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2021 A to nato bylo přímo na hodinkách? To se mi nějak nezdá, že by ti ho neprodali. Nepsali, že ho dopošlou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bondza1968 Odesláno 15. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2021 Ano , NATO bylo nasazené přímo na hodinkách. ISO jsem hledal kde se dalo ale bohužel. Synchron nepsal zkusím jim napsat já. Osobně NATO zrovna nemusím tak jsem je zatím hodil na kůži. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se