shewcza Odesláno 6. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2021 Černý přece mě, Kája chtěl ty steely Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 6. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2021 před 37 minutami, LovecK napsal: Hlavne nezapomeň komus je už slíbil… Ty jsi chtěl černý? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 6. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2021 Ty jsi chtěl černý? Mi je to fuk… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 6. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2021 před 22 minutami, LovecK napsal: Mi je to fuk… Každopádně jsi první c pořadí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 6. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2021 před 39 minutami, Dokusan napsal: Každopádně jsi první c pořadí Thx! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 6. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2021 Jinak si myslím,že k těm ocelovkám je to černý ISO nejlepší. Mimochodem,kolik nás tady nakonec je? 1. Dokusan (ocel i PVD) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 10. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2021 1. Dokusan (ocel i PVD)2. AndyAaron (PVD) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 10. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2021 Jinak po nejake dobe pouzivani bych shrnul par poznatku:- Nosi se dobre, obecne ty Doxa pouzdra jsou pohodlne. Ovsem treba SUB1000T se nosi kapku lip. Synchron ma pomerne tluste a placate dynko, tisicovky maji dynko vic jako komoly kuzel, nebo jak to popsat. Presto to cele pusobi subtilneji nez Synchron.- Rad se na ne koukam a i se da vyradit s remeny. I kdyz ja jsem nakonec skoncil u khaki tropicu, premyslim jeste o piskovem tropicu od Wolbrooku, ladil by vic s indexama.- Nejvetsi vytku mam ovsem tu, ze hodinky pro me nejsou absolutne citelne nad ranem, kdy je sero. V tu chvili uz lumi nefunguje a oranzove raficky nejsou na pozadi svetleho a strakateho ciferniku vubec videt. Ve stejnou dobu jsou oranzove Sub1000T diky svemu kontrastnimu cifru krasne citelne a paradoxne i treba GS bez lumi, jen s tema svyma brouseno-lestenyma rafikama byly citelne. Synchron bez sance. To mi u military hodinek prijde jako dost fail. Nevim jestli je to pouzitim te old radium lumi nebo cim, ale fakt je to mizerie.Tak konec hlaseni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 10. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2021 Kdybys nad ranem radsi spal, nemusis resit lumi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 11. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2021 mame male stene. Ja bych spal, ale…Jak jsem psal, nejde jen o lumi samotnou, ale celkovou citelnost ciferniku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 11. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2021 (upraveno) Je mi to jasny, byl to vtip. Osobne nemam srovnani, ale mozna ocelovky budou trochu lip citelnejsi. Alespon z tvych fotek obou vedle sebe mi to tak subjektivne prijde. Ta ocel je asi trochu zesvetluje. Upraveno 11. července 2021 uživatelem Dzos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 11. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2021 Jak jste na tom s přesností? Mě jdou 10,5 do plusu. Nic závratného, ale nemám s tím žádný problém Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 11. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2021 Ja to mam teda odladene zhruba na plus 1,5-2s. Za 4 dny mi ted udelaly plus 7s. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 12. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2021 Ja hlasim, ze za 22 hodin udelaly +0 s, holt stesti. @xbraj19 Co ti odepsali na to, zes je dostal jen na ISO a nic k tomu? Ja jen jestli to mam resit nebo na to prdet. Jinak me docela bavi, jen to dynko mohlo byt mozna brouseny a ne lesteny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 12. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2021 @brownwld přes kontaktní formulář se doteď neozvali, tak jsem si minulý týden psal přes chat. Vzali si order no. a že prý to prověří s centrálou a dají vědět emailem. Doteď se nikdo neozval. Tak nevím co si mám myslet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 12. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2021 No já ještě furt nemám černou verzi. 1.7. psali,že do deseti dnů odešlou. Zatím nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borža Odesláno 12. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2021 před 2 hodinami, Dokusan napsal: No já ještě furt nemám černou verzi. 1.7. psali,že do deseti dnů odešlou. Zatím nic. Ja som im dnes pisal. Odpisali ze 'within this week' odoslu moju objednavku. Nerozumiem preco daju taky committment ze do desiatich dni to poslu a potom v podstate bez hanby odpisu ze to moze byt dalsich 5-6 dni navyse. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 12. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2021 Já už nemám sílu to komentovat. Ještě, že jsou ty hodinky fakt super. Jen se desim nějaké reklamace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 13. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2021 Já dneska dostal Fedex email takže se to už blíží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 13. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2021 V 12. 7. 2021 v 14:29, xbraj19 napsal: @brownwld přes kontaktní formulář se doteď neozvali, tak jsem si minulý týden psal přes chat. Vzali si order no. a že prý to prověří s centrálou a dají vědět emailem. Doteď se nikdo neozval. Tak nevím co si mám myslet. Mne odepsali: Hi Jakub, We are sorry for the inconvenience. Do you still want a black Isofrane in 20mm or would you like another color? Best Regards, Customer Care Synchron USA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se