Chronopetr Odesláno 5. června Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června https://www.tovys.cz/panske-hodinky-citizen-super-titanium-nj0180-80m-automatic-small-seconds-p-217590/?gad_source=1&gclid=CjwKCAjwmYCzBhA6EiwAxFwfgEStK7SgmTBLqMxNC-FijjHY_lpM37BGLN2pqyWr9I51x-B-Puk1ixoCHh0QAvD_BwE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 6. června Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června Já teda ještě přispěji s modelem 2023, který jsem tu neviděl (pokud jsem neroloval dostatečně zpět, tak se omlouvám). Líbí se mi už na fotkách a viděl jsem je i naživo a musím říct, že úplná paráda. Ty modré indexy a ručky na ciferníku ala slonová kost (v chlapské mluvě tmavší bílá ;-)) je fakt úžasná okochytající kombinace. A vůbec ten design pospolu mi nějak prostě pasuje, že mi nejdou z hlavy. No a za ty peníze v dnešní době... 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 6. června Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června Fantastické. I ideální velikost. Jen škoda toho minerálu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 8. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna Nové LE Citizen Fugu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
teret Odesláno 8. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
teret Odesláno 8. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu Máte už někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomTomTom Odesláno 9. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu ABC hodinky nebo to je jenom obtloustlý budík s kalendářem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 9. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu Já teda ve quartzu už nejedu, ale tohle se mi na rozdíl od kolegy výše vzhledově líbí moc. Pro sportovně založeného člověka skvělé tooly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se