CEGY Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 před 10 minutami, dr.sphinx napsal: Fórum gentlemanů hipsterů. Jedna etická: Jak jsou na tom borci s quartzem bez GPS/RC? Furt hipsteři, nebo taky můžou k Hasňovi do no-bulšit klubu? , Toho kluka asi něco žere. Snaží se být nad věcí, ale moc mu to nejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 před 13 hodinami, Hasňa napsal: Mám informace dvě. Ten strojek bude tisíckrát nepřesnější, náročnější na údržbu a uživatelsky náročnější a nepřívětivější, než jakýkoliv jejich rádio/GPS Eco Drive. A o dost dražší. Takže anachronismus pro hipstery. Tenhle elaborát můžeš napsat k 95% hodinových vláken na tomto fóru. Proč jsem to tam nikde nenašel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 před 30 minutami, dr.sphinx napsal: Fórum gentlemanů hipsterů. Jedna etická: Jak jsou na tom borci s quartzem bez GPS/RC? Furt hipsteři, nebo taky můžou k Hasňovi do no-bulšit klubu? , Ty jsi jasný hipster ... Minimálně duší (teď už si ty SBGW můžeš pořídit) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 (upraveno) @xbraj19Protože jsme hipsterský ovce, buďme rádi, že někdo velkoryse plýtvá svým drahocenným časem, aby nám otevřel oči.. Upraveno 17. března 2021 uživatelem dr.sphinx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 (upraveno) Když už se bavíme o hodinkách: Zajímalo by mě, jestli to bude mít Duratect. Vsadil bych si, že spíš jo, protože ho Citizen dává do svýho high-endu všude, včetně ocelových 0100 (mimochodem - nejpřesnější (autonomně) náramkový quartzy ever, ale za 150+. Hipsteřina ano či ne?). Na druhou stranu povrchovky všeho druhu na drahý kousky nepatří, ať už kvůli leštění nebo kvůli principu, zatřetí to třeba nebudou chtít kvůli zpracování. Nejlepší Duratecty (jsou různý třídy, je v tom bordel) ale fungujou opravdu dobře, Diasliz hadr. Tohle asi bude jen jakoby stín, žejo. Prostě se mi líběj a doufám, že se sem dostanou. A jak často má člověk možnost pořídit si úplně první model nový etapy opravdu velký značky? Ale fakt to stojí hrozně moc. Upraveno 17. března 2021 uživatelem dr.sphinx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 Fajná přestřelka, připomněl jsem si zlaté časy fóra...Křižácké tažení Damasko x pozéři. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 No ja to myslel jinak, ale to je už jedno..To je jedno. Já jsem to taky zpola myslel jako nadsázku a vtip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 Fórum gentlemanů hipsterů. Jedna etická: Jak jsou na tom borci s quartzem bez GPS/RC? Furt hipsteři, nebo taky můžou k Hasňovi do no-bulšit klubu? ,Nemůžou. Maj to nepřesný. Takové retro osmdesátých let, které už dávno odnes čas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 Toho kluka asi něco žere. Snaží se být nad věcí, ale moc mu to nejde. Já si naopak myslím, že sphinx je nad věcí, jako málokdo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 Tenhle elaborát můžeš napsat k 95% hodinových vláken na tomto fóru. Proč jsem to tam nikde nenašel?Protože by to Bert vyhodnotil jako tapetování a dal by ji banán. Navíc Citizen je můj domácí tým a tohle je Citizen vlákno. To máš tak, na diskuzním fóru by měl člověk psát jen tam, kde má něco k věci. Ale jinak máš více méně pravdu, v 95,4 % vláken by se mělo napsat, že Subaru je cool. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 [mention=17216]xbraj19[/mention]Protože jsme hipsterský ovce, buďme rádi, že někdo velkoryse plýtvá svým drahocenným časem, aby nám otevřel oči.. Tvoje názory se mi vždycky líbily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 Když už se bavíme o hodinkách: Zajímalo by mě, jestli to bude mít Duratect. Vsadil bych si, že spíš jo, protože ho Citizen dává do svýho high-endu všude, včetně ocelových 0100 (mimochodem - nejpřesnější (autonomně) náramkový quartzy ever, ale za 150+. Hipsteřina ano či ne?). Na druhou stranu povrchovky všeho druhu na drahý kousky nepatří, ať už kvůli leštění nebo kvůli principu, zatřetí to třeba nebudou chtít kvůli zpracování. Nejlepší Duratecty (jsou různý třídy, je v tom bordel) ale fungujou opravdu dobře, Diasliz hadr. Tohle asi bude jen jakoby stín, žejo. Prostě se mi líběj a doufám, že se sem dostanou. A jak často má člověk možnost pořídit si úplně první model nový etapy opravdu velký značky? Ale fakt to stojí hrozně moc. Čumím na tu fotku, a nevím. Vypadá to jako nějaká fazeta, ale je to divné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 Hele a The Citizen (plus míus pět za rok, solár, drahý) - pro hipster/ovce anebo u tebe jako majitel projdu? Kdybych byl věděl, co ti ty moje bývalý modrý zobrazovací terminály atomových hodin od Citizenu způsobí, tak bych je tam k vám na východ nikdy nebyl pustil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 před 14 minutami, Hasňa napsal: Já si naopak myslím, že sphinx je nad věcí, jako málokdo. No ja nemyslel doktora Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 Sphinx: Bylo to skutečné osvícení a osvobození a já Ti za to tímto děkuji. ten pocit svobody bez mechanické koule na noze je životodárný. Ale s Wizardem to byl taky souboj v trpělivosti. Nechtěl je pustit. Ale nakonec se mu zželelo. Zrovna teď všechny na poradě uklidňuje vědomí, že v místnosti je zařízení ukazující skutečně přesný čas, a to i přes to, že jsem hodinky nenastavoval od doby jejich pořízení; magické. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 No ja nemyslel doktora Já vím, ale měl jsi ho v quote. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 před 2 hodinami, marosh napsal: Fajná přestřelka, připomněl jsem si zlaté časy fóra...Křižácké tažení Damasko x pozéři. joooo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 před 2 hodinami, marosh napsal: Fajná přestřelka, připomněl jsem si zlaté časy fóra...Křižácké tažení Damasko x pozéři. joooo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 no ja jsem ty hasnovy grafomanicke prinosy moc nepobral, skoda, kdysi mel vhled, ted se jen nudi na poradach....logicky kdyz to mu baterkuje nudne furt stejne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 před 19 minutami, Hasňa napsal: Já vím, ale měl jsi ho v quote. No tak jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se