Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 3 hodinami, safi napsal:

Super. Přesně jak píše kolega, 100 lidí, 100 chutí. 

Já jsem měl 2-3 ocelové Tudory a jsou to skvělé hodinky. postupem času a nevím, zdali za to může moje ADHD a možná i nějaké náznaky OCD a mi začalo vadit, jak je ocel neuvěřitelně měkká 🙂 

Takže keramika pro mne je 
ideální. Ale chci zase datum. Takže uvažuju o karbonu - BB 25, ale nevím, jak bude karbon vypadat po 5 letech používání.

Takže pomalu směřuju k Blancpain Batyscaphe, která má keramiku, datum a silikonový vlásek. Ten je pro mne také must. Ale už to nejsou použité hodinky za 70-80, ale za 3 násobek. A zuby rodiny a budování chatičky mají přednost.  

Je to složité. Velmi 🙂  

To máš pravdu,já je měl na ruce skoro pořád a měli jen pár vlásečnic. A jak říkáš je to celé o penězích🫣  Já si můžu dovolit držet jen dvoje luxusnější hodinky, proto jsem je vyměnil za BB burgundy, protože jsem chtěl jedny víc lesknoucí se. Ale mít víc kaček, tak nikdy nešly z domu.Je to opravdu složité😀

• Odpovědi 936
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
před 4 hodinami, safi napsal:

Super. Přesně jak píše kolega, 100 lidí, 100 chutí. 

Já jsem měl 2-3 ocelové Tudory a jsou to skvělé hodinky. postupem času a nevím, zdali za to může moje ADHD a možná i nějaké náznaky OCD a mi začalo vadit, jak je ocel neuvěřitelně měkká 🙂 

Takže keramika pro mne je 
ideální. Ale chci zase datum. Takže uvažuju o karbonu - BB 25, ale nevím, jak bude karbon vypadat po 5 letech používání.

Takže pomalu směřuju k Blancpain Batyscaphe, která má keramiku, datum a silikonový vlásek. Ten je pro mne také must. Ale už to nejsou použité hodinky za 70-80, ale za 3 násobek. A zuby rodiny a budování chatičky mají přednost.  

Je to složité. Velmi 🙂  

Tak jestli udělali Pelagos v karbonu jak poslal @Harwey tak máš vyhráno😉

Odesláno

to bude fake doufam, to je jeste horsi nez samotny titan, tuknes, odres a bude pod videt prirozeny titan, barevny pokud vim se bezne nedela, to by byla povrchova uprava jako u jablek

• Dát hlas 2
Odesláno (upraveno)

Teda pokud se ty predikce naplni, tak to bude letos dost slabe - prave v oblasti high-tech. Tak snad v prubehu roku ukazi i jine modely

Upraveno uživatelem safi
  • Dát hlas 1
Odesláno

Taky jsem očekával nový chronograph ... ale není všem dnům konec, Tudor představuje novinky celoročně a možná nechtěli, aby se něco extra ztratilo v tlačenici :) No a update pro BB58 je super, nová, daleko lepší korunka a Master chronometr je posun vpřed :)

• Dát hlas 2
Odesláno
před 6 minutami, matejCZ napsal:

Pochopil nekdo, co nastalo za zmeny u modelu BB58 GMT? Neprijde mi, ze mi by tak byl nejaky update…

Jen 5link bracelet

Odesláno

Za mňa najzaujímavejší je ten Royal, lepšie veľkosti (30, 36 a 40 oproti 28, 34, 38 a 41) + dostal in-house a novú sponu pričom cena zostala celkom rozumná👍 verím, že 36 mm verzia sa bude dať kúpiť hlboko pod 3000 eur. Akurát som celkom nepochopil, prečo majú niektoré farebné varianty indexy a iné rímske číslice

Odesláno
před 5 hodinami, Jarett napsal:

Taky jsem očekával nový chronograph ... ale není všem dnům konec, Tudor představuje novinky celoročně a možná nechtěli, aby se něco extra ztratilo v tlačenici :) No a update pro BB58 je super, nová, daleko lepší korunka a Master chronometr je posun vpřed :)

A taky super T fit spona. Celkově 58 za mě asi nejlepší posun vpřed. 

Taky royal in house 👍. A pouze indexy supr, římské číslice mě moc nebraly.

• Like 1
Odesláno

Za mě jsou vítěz ty keramiky 🙂 snad brzy uvidím naživo... jinak určitě fanoušky 58 potěšil upgrade strojku resp. 5link bracelet 🙂 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...