paya01 Odesláno 30. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2023 Myslím, že by to bylo na cifru (Master chronometer). Tedy nemají... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 30. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2023 (upraveno) Chrono FXD mají 13,6 mm ... to je pěkný Jsem ale zvědavý, jestli bude mít nějaké pokračování příspěvek Tudoru pro Only Watch. Reinkarnace Prince by byla krásnou alternativou proflálým Daytonám Upraveno 30. června 2023 uživatelem Jarett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 30. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2023 K těm FXD, nevíte, jak může být odolné to karbonové pouzdro? Ty hodinky vypadají super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 30. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2023 @Jarett: Určitě ano:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 30. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2023 @VojtaB: předpokládám, že asi nebude tak tvrdé jako keramika na mých BB. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 30. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2023 @safi: Jojo, to očekávám Spíš, že o karbonu v hodinkách vlastně nic nevím. Keramika = nepoškrábeš, ale když ti spadnou nebo jebneš o futra, dáš za pouzdro cenu nových hodinek Titan = lehký, ale když (nebo spíš jakmile) poškrábeš, už to nepřeleštíš Ale karbon = ??? Jen jsem viděl karbotech PAMy, kterým prasklo ucho. Ale jaký je karbon u Tudoru fakt netuším… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 30. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2023 Zde je na to zajímavý článek: Karbon se snáze poškrábe, ale vydrží pád na tvrdou zem, což keramika nemusí. https://www.chrono24.com/magazine/ceramic-carbon-and-other-modern-watch-materials-2-p_5384/#gref Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4st0n Odesláno 30. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2023 Je zvlastni, ze jsem cetl, ze je karbon u hodinek narocny na vyrobu a proto ty drahe znacku za to muzou chtit palbu. A hle, tady je to seriove vyrabene, levnejsi jak titan a v podstate i ocel u podobnych tudoru...Sent from my 2201123G using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 30. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2023 @VojtaB- myslel jsem si to same o titanu,ze nejde renovovat,ale kolegové v Onixu mi řekli,ze titan jde normálně prelestit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 30. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2023 Samozřejmě že jde titan leštit, ale je to mnohem náročnější než nerez. Ty chrona co postaval Jarett nemají chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaaBe Odesláno 30. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2023 před 4 hodinami, Jarett napsal: Chrono FXD mají 13,6 mm ... to je pěkný Jsem ale zvědavý, jestli bude mít nějaké pokračování příspěvek Tudoru pro Only Watch. Reinkarnace Prince by byla krásnou alternativou proflálým Daytonám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 30. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2023 Chrona super. Tvar pouzdra, strojek, atd. Na čísleníku a na ručkách mi vadí malá luminiscenční plocha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 1. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2023 V 30. 6. 2023 v 8:37, safi napsal: Zde je na to zajímavý článek: Karbon se snáze poškrábe, ale vydrží pád na tvrdou zem, což keramika nemusí. https://www.chrono24.com/magazine/ceramic-carbon-and-other-modern-watch-materials-2-p_5384/#gref Díky. Cons: Relatively low surface hardness (scratches), to zní teda jako nic moc... Ale je fakt, že ta cena je zajímavá a jestli člověk poškrábe titan nebo karbon, to už asi vyjde na stejno. Btw. Alinghi taky koukám dělají v hodinářském světě kolaboraci s kdekým Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 1. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2023 Mam zkusenost s tim kompozitem co ma Breitling a tam teda nebyla ani jedna vlasecnice. Spis bych se po delsi dobe bal takoveho “olesteni”. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
botswan Odesláno 11. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2023 Někdo viděl tady v ČR u AD GMT Opaline? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamg Odesláno 11. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2023 dnes ve vyloze carollinum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny35 Odesláno 12. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2023 před 17 hodinami, botswan napsal: Někdo viděl tady v ČR u AD GMT Opaline? Před měsícem u Bechyněho. Moc mne nezaujaly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
botswan Odesláno 12. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2023 Před hodinou, Danny35 napsal: Před měsícem u Bechyněho. Moc mne nezaujaly. Díky za info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dwg Odesláno 13. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2023 V 30. 6. 2023 v 11:13, safi napsal: Chrona super. Tvar pouzdra, strojek, atd. Na čísleníku a na ručkách mi vadí malá luminiscenční plocha. svitit to asi moc nebude, ale zas vizualne se mi uzke vintage indexy libi mnohem vic nez ty spunty na daytonach. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 18. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2023 Další článek s pěknými live fotkami nedávno představených FXD... https://www.fratellowatches.com/hands-on-the-tudor-pelagos-fxd-alinghi-red-bull-racing/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se