r5m Odesláno 29. února Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února Christopher Ward Bel Canto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 29. února Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února Wardy i Nordic Marine jsou pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kex Odesláno 8. března Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března DWISS M3 Displaced Hours Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saboter Odesláno 12. března Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března Boldr Venture Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knock Odesláno 18. března Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března Heimdallr Monster Godzilla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 30. března Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března AVI-8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dawdler Odesláno 31. března Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března Tempore Lux Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pauliej Odesláno 31. března Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března Vaer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 5. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pauliej Odesláno 5. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna Nove vratislavie ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 5. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna Havaan Tuvali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r5m Odesláno 10. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raduzn1 Odesláno 18. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna Formex Field Automatic Mahogany Red 41mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 21. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna Putovné Biatec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 21. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna @Diablo1st ty jsou skvělý, už dlouho je chci zkusit. No vždycky mi do toho něco hodí vidle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 21. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna @shewcza Ako nie sú špatné, ale mne ten dizajn puzdra a nožičiek až tak nesedí. Tie nožky sú asi jediné, čo by som tým hodinkám vytkol. Na druhú stranu ciferník s aplikovanými indexami je parádny. Troška mi pripomína sarxy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 21. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna @Diablo1st já na nich miluju právě to, že jsou jiné. Taky na první dobrou mi ty nožičky nechutnaj, ale jako celek, hodinky vnímám jako velmi zdařilé. Jen mi prosím vysvětli, proč nemají černou datumovku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 21. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna Tak Jardo, to ti nepoviem, musíš sa spýtať priamo u Biatec-u Mne osobne biela dátumovka vôbec neprekáža, ale je to môj subjektívny pohľad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 23. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna LE 150 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pauliej Odesláno 25. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna Vratislavia s15 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se