Locky Odesláno 9. ledna Nahlásit Odesláno 9. ledna Perfektní SWC Hyper-G. Bohužel mi jsou pocitově na ruce už velké, tak je skoro nenosím. 1 1
_lip_ Odesláno 7. února Nahlásit Odesláno 7. února Tygří oko.Akorát mám vždycky smůlu a dostanu kousek s vadami :-( 1
Roman-ZA Odesláno 7. února Nahlásit Odesláno 7. února ja som mal Spinnaker a boli nebola presne nasadena luneta, indexy absolutne nelicovali ....
_lip_ Odesláno 7. února Nahlásit Odesláno 7. února Jako ten šutr je krásný a materiálově je to super (kámen, bronz, titan), ale zase mám trochu pech na kus. Luneta úplně přesně nelícuje, ale to je u nich klasika a zrovna tady to asi nevadí. Ale co mi trochu vadí je ta hrana u toho datumového okna. Chápu, že je to přírodní materiál, takže to prostě kus od kusu někdy nevyjde dobře, ale když vyjde zrovna prasklina na hranu tak, že to jde hrozně vidět, tak to měli vyřadit během kontroly kvality (pokud tedy vůbec nějakou provedli). Je to trochu škoda, protože jinak jsou nádherné, víceméně to k sobě sedí a docela jsem se na ně těšil.
lub Odesláno 4. března Nahlásit Odesláno 4. března ani nevím, jak jsem na to přišel, že by tady..? každopádně mě tahle mladá značka z Hamburgu zaujala páč to co dělá mi přijde fajn a úplně jsem se zakoukal do toho jejich pojetí bauhausu. pro mě, jako nosiče potápek a digi je to celkem úlet, ale zase..vždycky jsem měl chuť něco v podobném duchu si dopřát. a koneckonců nejsem zase tak daleko od fochu.. nomos nebo stowa to halt není, ale ostudu neudělají. volil jsem kvarc - jednak poloviční (!!) tl. pouzdra proti verzi v mechanice - pouhých 6mm, zadruhé abcence vteřinovky - skvělé, čisté řešení. (ta tlustá pouzdra u leštěnek - u všech těch seiko spiritů nebo orientstar klasiků - to mi nikdy nepřišlo moc vyvážený, takže v těchto cenových relacích mi tenký kvarc dává smysl, zvlášť když tam necuká vteřinovka). tedy - 38mm, klenutý safír, ronda, bezchybné zpracování, slušná cena a německý původ - za mě spokojenost. 1 1
Rendell Odesláno 5. března Nahlásit Odesláno 5. března Jsou super. Kolem tohoto modelu krouzim 2 roky, ale vím, že bych je neunosil. Jen k tomu původu, hodinky jsou vyrobeny v Číně, v Německu k tomu dají řemínek, zkontrolují je a dají do krabičky. Není ale Čína jako Čína.
FantasticFabio Odesláno 10. března Nahlásit Odesláno 10. března Nezumi bez gumyna kůži jim to taky moc sluší! 1
spiderer Odesláno 29. března Nahlásit Odesláno 29. března Dneska MD na modrým krokoušovi na kterýho jsem čekal 2 měsíce 1 1
bandicoot Odesláno 29. března Nahlásit Odesláno 29. března V 29. 3. 2025 v 13:20, spiderer napsal: A ještě jsem zkusil tyhle Rozšířit Jak mam hodinky vyloženě nudný, mainstreamový, tak u týhle značky děsně žeru meloun. 1 1
spiderer Odesláno 29. března Nahlásit Odesláno 29. března V 29. 3. 2025 v 13:50, bandicoot napsal: Jak mam hodinky vyloženě nudný, mainstreamový, tak u týhle značky děsně žeru meloun. Rozšířit Ja ted naopak z nidnyho mainstreamu mizim - Brajtle, Rolady, Omegy a podobne co jsem chtel vyzkouset jsem mel, mnohy i nekolikrat a byl jsem zas vyhorelej, tak ted jedu spis v extremnejsim sidestreamu a kupuju predevsim neco co jsem na nikom nikdy nevidel a primarne mi jde o zajimavy komplikace, design znacku mimo mainstream atd. Kdyz naberu nejaky strelivo tak planuju jeste vetsi ulety 1
Michallcz Odesláno 29. března Nahlásit Odesláno 29. března Kdyby jsi někdy pouštěl ty Agalocer, tak se hlásím do řady!
bandicoot Odesláno 29. března Nahlásit Odesláno 29. března @spidererty žlutý JS vypadaj jak dvoje různý hodinky. Skvělý.
spiderer Odesláno 29. března Nahlásit Odesláno 29. března V 29. 3. 2025 v 16:18, bandicoot napsal: @spidererty žlutý JS vypadaj jak dvoje různý hodinky. Skvělý. Rozšířit Jj ten cernej krokous je uplne zmeni
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se